yaaa yardım edın benım burnuma azcıkda ucuna alcı koydular cok kalkık duruyor suanda ınermıböyle kalır diye cok korkuyorum ayrıca cok sızlamam var nezle gbıyım burnum akıyor bu sızlama ne zaman gecer
arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba
Merhaba kızlar,dün burun amelıyatı oldum nefes alma sorunum vardı amelıyattan cıktıgımda burun ucumu kaldırdıgını farkettımcok hosuma gıttı,dun oldum yarın tamponlarımı alacakmıs doktor.. Fakat su an huzursuzum sureklı burnum akıyor gıbı hıssedıyorum azıcık da içi sızlıyor.. elımde sureklı pecete var sılemıyorumda öylece tutuyorum ucuna yarın tamponu cıkarırken acımasından cok korkuyorum
cok cok teşekkür ederim oralin için umarım dediğin gibi olurr ama ucu cok kalkık gibi geliyo umarım oda düzelirr :))canim burnunu su an begenmemen cok normal bende bandajlarim ilk cikti aman allahim ben ne yaptim keske amelyat olmasaydim dedigimi hatirliyorum cok tuhaf gelmisti ve ayricada sisti ama zamanla gozun alisacak eskiyi birden unutman ne mumkun degil mi? su an ben 8 ayimdayim ve diyorum ki iyiki bu amelyati oldum ve gun gittikce dahada guzel olacak simdi begenmemen cok normal biraz sisliklerin azalsin kendini toparlasin burnun bak gor o zaman
arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba
cok cok teşekkür ederim oralin için umarım dediğin gibi olurr ama ucu cok kalkık gibi geliyo umarım oda düzelirr :))
Ben atelin çıktıgı gün çok aglamıştım bu ne biçim burun dıye:) ama ertesı günden ıtıbaren bile şişlikler ındıkce moralım düzeldi, iyileşme sürecı hızlanıyor atel çıkınca. 45-50. gün arası burnumda neredeyse şişlik kalmadı, şişlikler o arada bayagı indi nedense bende... 2 ayı gectı ben olalı. Zamanla burundakı kalkıklık iniyor, ilk zamanlardaki burundakı yapay görunum gecıyor, burun yüzden ayrı durmuyor, yüze oturuyor, kaynaşıyor, yüzle bütünleşiyor.
ya ben merak ediyorum ne kadar oldu siz amelyat olali ve hangi asamadasiniz odemleriniz hala varmi yoksa tamamen iyilestiniz mi 8 ayimdayim ve hala odemlerim var acaba normal mi ben mi sorun yapiyorum cok fazla kafama takip odem haricinde hic bir problem yok sekli fonksiyonlari hersey cok normal
Tatlım çok sağol önerin için,mutlaka görüşücem kendisiyle,bende öyle çok reklamı olan medyatik tiplere ameliyat olmak istemiyorum zzten,bir arkadaşımın arkadaşı da Dr. Alper Tuncel'e ameliyat olmuş,çok güzel olmuş burnu ama ben daha görmedim.Bir de Alper Tuncel'le görüşmeyi düşünüyorum.Ona ameliyat olan varmı acaba?Akatlar'daymış muayenehanesi.