Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar aranızda Hakkı Yücel Demir'e burun estetiği ameliyatı olan var mı?

Burun tasarım fotomu ekledim isteyen arkadaşlık teklifi yollayıp bakabilir.

Merhaba kızlar,dün burun amelıyatı oldum nefes alma sorunum vardı amelıyattan cıktıgımda burun ucumu kaldırdıgını farkettım cok hosuma gıttı,dun oldum yarın tamponlarımı alacakmıs doktor.. Fakat su an huzursuzum sureklı burnum akıyor gıbı hıssedıyorum azıcık da içi sızlıyor.. elımde sureklı pecete var sılemıyorumda öylece tutuyorum ucuna yarın tamponu cıkarırken acımasından cok korkuyorum

yaaa yardım edın benım burnuma azcıkda ucuna alcı koydular cok kalkık duruyor suanda ınermı böyle kalır diye cok korkuyorum ayrıca cok sızlamam var nezle gbıyım burnum akıyor bu sızlama ne zaman gecer

yaaa yardım edın benım burnuma azcıkda ucuna alcı koydular cok kalkık duruyor suanda ınermı böyle kalır diye cok korkuyorum ayrıca cok sızlamam var nezle gbıyım burnum akıyor bu sızlama ne zaman gecer

onun alçı oldugundan emın mısın cnm. burun ucuna kare sargı bezı koyup bantlıyorlar, burundan ılk bırkaç gün kan sızıntısı oluyor dıye... yoksa ben alçı konuldugunu duymadım.. burun dudak mesafen azalacak, burun kalkıklıgın da ınecek zamanla hiç merak etme. bende sızlama olmadı, bunyeye göre degısıyor, doktor agrı kesıcı verdıyse kullan, doktoruna da sor, ama zamanla gecer hepsi...

Merhabalar, Prof.Dr.Özcan Çakmak'a ameliyat olan var mı, bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba hanımlar,
Ben 3 Ağustosta ameliyat oldum bir de geçenlerde yine küçük bir operasyon geçirdim. Sağlığımda oldukça olumlu etkiler görüyorum. Ben burun kanamasındanve nefes alma sorunumdan dolayı ameliyat oldum. Burundan nefes alabilmem düzeldi. Zamanla daha da iyi olacağını düşünüyorum.

Bende ameliyat öncesi herhangi bir şekil belirleme gibi bi işlem olmadı :) Hop bi sakinleştirici sonra baktım ameliyathaneden giriyorum, baktım çıkmışım Ancak ben KBB doktoruna ameliyat oldum, bundan mıdır acaba bilemiyorum Şeklinde değişiklik oldu ama en önemlisi daha kaliteli nefes aldığımı hissetmemdir.

veee bugün kendi adıma bütün araştırmaları tamamlayıp ameliyat günü aldım... ( ohh be çok rahatladımmm) birsürü kbb ve estetik cerrah gezintimden sonra bana "senin yerinde olsaydım ameliyat olmazdım" diyen doktora ameliyat olmaya karar verdim...:))) doktoru ikna etmem biraz zor oldu ama sonuç olarak verdiği detaylı bilgileri sizlere de aktarmak istedim...
benim burnumda solunumla alakalı bi sıkıntı yok, tek derdim burnumdaki kemer, ha burnumun ucu da hafif etli butlu..:)) kemeri alıp burun ucunu küçülttürmek istedim ama çizerek anlattığına göre sadece burun deliklerini küçültmek ve sadece burun ucunu oynamak bile burun içindeki solunuma yardımcı olan etlerden ve kıkırdaklardan fedakarlık etmek demekmiş, bu da güzel bi burun ve az alınan nefes demekmiş... gördüğümüz nerdeyse bütün minik güzel estetikli burunlarda ilerleyen dönemlerde solunum sıkıntısı çıkabiliomuş ve bu beyne oksijen gitmemesi nedeniyle farklı rahatsızlıklara bile yol açabiliyomuş... sonuç olarak dediğini anlayabilmem için burnumun ucundaki kıkırdak kısmı çooook hafif eliyle sıktı ve nefes alman değişmiştir dedi. o dakikaya kadar hala ikna olmamış olan ben nefesin yarısını alamadığımı farkettim,şuan sadece burnumun kemerini aldırıp rahat nefes almaya devam etmek için başka hiçbiyeriyle ( etli burnumun ucu dahil olmak üzere) oynatmamayı düşünüyorum...
çok ünlü doktorlarla bile görüşmüş olmama rağmen ( ki hemen yarın ameliyat ol diyen bile oldu) şuan ki doktorum sigarayı bıraktığın an itibariyle en erken iki hafta sonra yaparım dedi...
kızlar size tavsiyem çok iyi düşünün,hepimiz daha güsel olmak istiyoruz ama bunun yaşlılığı da vaaaaarrrrr...
öpüorum hepiniziii...

arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba

canim burnunu su an begenmemen cok normal bende bandajlarim ilk cikti aman allahim ben ne yaptim keske amelyat olmasaydim dedigimi hatirliyorum cok tuhaf gelmisti ve ayricada sisti ama zamanla gozun alisacak eskiyi birden unutman ne mumkun degil mi? su an ben 8 ayimdayim ve diyorum ki iyiki bu amelyati oldum ve gun gittikce dahada guzel olacak simdi begenmemen cok normal biraz sisliklerin azalsin kendini toparlasin burnun bak gor o zaman

cok cok gecmis olsun.. tamponlardan korkma silikon tampondur muhtemelen hic agri sizi olmuyor canim

cok cok teşekkür ederim oralin için umarım dediğin gibi olurr ama ucu cok kalkık gibi geliyo umarım oda düzelirr :))

Ben atelin çıktıgı gün çok aglamıştım bu ne biçim burun dıye:) ama ertesı günden ıtıbaren bile şişlikler ındıkce moralım düzeldi, iyileşme sürecı hızlanıyor atel çıkınca. 45-50. gün arası burnumda neredeyse şişlik kalmadı, şişlikler o arada bayagı indi nedense bende... 2 ayı gectı ben olalı. Zamanla burundakı kalkıklık iniyor, ilk zamanlardaki burundakı yapay görunum gecıyor, burun yüzden ayrı durmuyor, yüze oturuyor, kaynaşıyor, yüzle bütünleşiyor.

cok cok teşekkür ederim oralin için umarım dediğin gibi olurr ama ucu cok kalkık gibi geliyo umarım oda düzelirr :))

emin ol ki senin gibi ayni seyleri yasayan o kadar cok insan var ki basta ben kendimden ornek vereyim bende senin gibi burnumun ucunun cok kalkik oldugunu dusundum burunla dudak arasi mesafemin cok acildigini guzel gorunmedigini dusundum ama zamanla emin ol ki oturacak burnun ve gun gectikce daha guzel olacak hatta bazen diyorum ki biraz daha mi kalkik olmaliymis burnum yakindan baktigimda resimlerimi gordun mu biliyorum ama sekli yerine oturacak zamanla daha cok yeni amelyat olmussun boyle seyler demen cok normal canim

ya ben merak ediyorum ne kadar oldu siz amelyat olali ve hangi asamadasiniz odemleriniz hala varmi yoksa tamamen iyilestiniz mi 8 ayimdayim ve hala odemlerim var acaba normal mi ben mi sorun yapiyorum cok fazla kafama takip odem haricinde hic bir problem yok sekli fonksiyonlari hersey cok normal

arkadasa yazdıgım gibi ben olalı 2 ayı biraz gecti, ödem kaldıysa da ucunda kalmıştır bende dıye düşünüyorum, bünye meselesı bir de tabi. burun 1 yılda tam son şeklını alıyor dıyorlar, amelıyat olalı uzun süre olmuş kişiler daha ii bilgi verebilır bu konuda, ödem oldugunu nerden bılıyorsun, şekli normalse ödemi niye takıyorsun o kadar...

resimlrini görmeye çalıtım ama olmadı neden göremiyorum arkadaşlık yolluyorum kabul edermisn...

bak canım ben bir arkadaşın burnunu çok beğenmiştim ve özellikle sormuştum sizin gibi amleliyat oalacak arkadaşlara bilgi vereyim diye ve bana izmirde alper tuncel dedi diye hatırlıyorum %99 o diye annımsıyorum çok beğenmiştim ki ben zor beğenirim yinede iyive araştır emi bidaha 2.sini olamayabilirsin lütfen hata yapma hayal kırıklığına uğrama öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…