- 11 Ocak 2011
- 648
- 5
- 44
veee bugün kendi adıma bütün araştırmaları tamamlayıp ameliyat günü aldım... ( ohh be çok rahatladımmm) birsürü kbb ve estetik cerrah gezintimden sonra bana "senin yerinde olsaydım ameliyat olmazdım" diyen doktora ameliyat olmaya karar verdim...:))) doktoru ikna etmem biraz zor oldu ama sonuç olarak verdiği detaylı bilgileri sizlere de aktarmak istedim...
benim burnumda solunumla alakalı bi sıkıntı yok, tek derdim burnumdaki kemer, ha burnumun ucu da hafif etli butlu..:)) kemeri alıp burun ucunu küçülttürmek istedim ama çizerek anlattığına göre sadece burun deliklerini küçültmek ve sadece burun ucunu oynamak bile burun içindeki solunuma yardımcı olan etlerden ve kıkırdaklardan fedakarlık etmek demekmiş, bu da güzel bi burun ve az alınan nefes demekmiş... gördüğümüz nerdeyse bütün minik güzel estetikli burunlarda ilerleyen dönemlerde solunum sıkıntısı çıkabiliomuş ve bu beyne oksijen gitmemesi nedeniyle farklı rahatsızlıklara bile yol açabiliyomuş... sonuç olarak dediğini anlayabilmem için burnumun ucundaki kıkırdak kısmı çooook hafif eliyle sıktı ve nefes alman değişmiştir dedi. o dakikaya kadar hala ikna olmamış olan ben nefesin yarısını alamadığımı farkettim,şuan sadece burnumun kemerini aldırıp rahat nefes almaya devam etmek için başka hiçbiyeriyle ( etli burnumun ucu dahil olmak üzere) oynatmamayı düşünüyorum...
çok ünlü doktorlarla bile görüşmüş olmama rağmen ( ki hemen yarın ameliyat ol diyen bile oldu) şuan ki doktorum sigarayı bıraktığın an itibariyle en erken iki hafta sonra yaparım dedi...
kızlar size tavsiyem çok iyi düşünün,hepimiz daha güsel olmak istiyoruz ama bunun yaşlılığı da vaaaaarrrrr...
öpüorum hepiniziii...
kim bu doktor merak ettim bak şimdi? isim versene?