Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat kararsızım yorumlara bakılırsa izmirde can kobal en iyi doktorlar arasında gösteriliyor.
ona muayene olmaya gidicem. ameliyat olanlardan bilgi ve destek bekliyorum

bende cesaretimi topladım ama doktor konusunda şüphelerim var cemil tugay nasıl ayrıca fıyatıda uygun cemıl beyın hastalarından yorum beklıyorum:KK17::KK15::nazar:

kızlar bende burun ameliyatı olucam .. en çok emre ilhan içime sindi ve görüşmeye gittm hatta ameliyat tarihi aldm ama ailem izmirde yaşadığı için izmirde ameliyat olmamı istiyorlar araştrmalarım sonucu fahri mola ya biraz yakınlık hissettm ama emin değilimm. fahri molaya ameliyat olan var mı?:18:

siz oldunuz mu ameliyat? olduysanız memnunmusnz? bende emre ilhanı istiyrm çok cana yakın geldi bana başka doktorlarla görüşmedim 2 yıldır araştırıyorum baştan beri emre ilhan olsun dedim tabii burası faydalı oldu bana :KK3: çok zor bir karar korkuyrm

Emre İlhan yaptıgı ameliyat sonrası bir kızın yüzünü görün isterseniz.. gözleri görünmüyor şişlik ve ödemler hat safada.. korkunç.. albümlerde bakın:KK37:

Bende ameliyat olmak istiyorum ama hem cok korkuyorum hemde doktora karar vermedim. Ameliyat sonrasi zorluk oluyor mu?

emre beye görüşmeye gittigmde de orda bi kızın suratı çok şişmişti cildi hassas olabilir galiba bende öyle şişecegm benm cildimde hassas :KK14: izmirden doktor önerisi bekliyorum bu arada:26:

gerçekten bu operasyonu düşünenlere yardımcı oalbilirim.. eğer ameliyat sonrası çekmek istemiyorsanız, güvenilir doktorlara teslim olun.. ben çok araştırdım ve sonunda istediğim oldu..

doktorunun adını öğrenebilirmiyim.benim 2. ameliyatım olcak istanbulda olmayı düşünüyorum 1 sene içinde kesin 1 doktorda karar kılmam lazım en iyisi onur erol yada nuri soysal diye duydum.burnumun şeklinde sorun yok kırdırma fln olmayacak sadece ucu kaldı ucunu düzeltmesi ve nefes problemimi ortadan kaldırması gerekiyor burun kanatlarım biraz oturdu oyüzden bir deliği içten daraldı gbi nefes almamı zorlaştırıyor

canım benim doktorum muhammet dilber. aynı zmanada kbb doktoru da kendisi.. fiatda da yardımcı olabilirim sana. irtibata geçersin benlen..

BEN DE BURUN AMELİYATI YAPTIRMAK İSTİYORUM .FAKAT DOKTOR KONUSUNDA KARARSIZIM.iZMİRDE İKAMET EDİYORUM. DOKTORLARDAN CAN KOPAL VE FAHRİ MOLA ARASINDA KARARSIZ KALDIM.RİNOPLASTİ AMELİYATI OLANLARDAN BİLGİ VE DESTEK BEKLİYORUM.

hala operasyon olmadıysanız size yardımcı oalbilrim

bende tecrubelerınden faydalanmak ıstıyorum ayrıca doktorun kim:KK56::KK53::nazar:

ben de anesteziden çok korkuyorum. hayatımda daha önce hiç anestezi almadım çok önemli bu benişm için ama emre ilhan bu konuda bana güven verdi. detaylı olarak anlattı. çok önem verdiğini söyledi. bilgine :)

burun ameliyatımı oldum bugün 2.günüm.şu anda neler hissettiğimi bilmiyorum olmalımıydım olmamalımıydım bunlara değermiydi.çok şişliklerim var ama biliyorum daha çok çok erken.olmak isteyenleri yanıltmak istemiyorum.inşallah güzel olucak:KK43:

burun ameliyatımı oldum bugün 2.günüm.şu anda neler hissettiğimi bilmiyorum olmalımıydım olmamalımıydım bunlara değermiydi.çok şişliklerim var ama biliyorum daha çok çok erken.olmak isteyenleri yanıltmak istemiyorum.inşallah güzel olucak:KK43:

narkozdan uyanırken neler hissettin?ağrı oluyor mu?cuma günü bende hem ulak hem burun ameliyatı olucam .tedirginim..

X