Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kim bu doktor merak ettim bak şimdi? isim versene?

burnunun daha sismi oldugunu zannediyosun yada yüzündemi var sislik. BazIlarI 1 sene sonraki ödemlerden bahsediyor. Bende daha cözemedim.

Merhabalar, siz kime ameliyat olmuştunuz acaba??

deneme 25 msj çok saçma olmuş

burnunun daha sismi oldugunu zannediyosun yada yüzündemi var sislik. BazIlarI 1 sene sonraki ödemlerden bahsediyor. Bende daha cözemedim.

dis gorunuste bisey yok kimse amelyat dahi oldugumu anlamiyorlar ama ben elledigimde bi sertlik var ve hissizlik var hala buda beni artik rahatsiz ediyoru acaba bende mi bi problem var demeye basladim

slm canim. ben bir kac gün oluyor ameliyati olali ve benimde buradaki üyeliim yeni olduundan, albümlere giremiyorum ve resimleri göremiyorum.
Yani yeterince yorumlarimiz olmadigindan göremiyoruz. Henüz burnum sargili oldugundan bende cok merak ediyorum ve sonuctan korkuyorum. Doktorum cok dogal olucak felan dedi ama bilemiyorum. Eger düsündüüm gibi olmassa, naparim bilemiyorum 2ci bir ameliyat gerekirse diyede cok korkuyorum. Ben cok istiyordum ve beni gaza getirdiler 2 ameliyati birden oldum. Atlattigima bin sükür ama birdaha ayni böyle yaparmiydim?? hic sanmiyorum...

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

Merhaba, Ben Genel Anesteziden çok korkuyorum.. Damar Yolu açılması, ayılınca çekilen ağrılar fln.. bide ölüm riski :) Bu konuda neler yaşadın bilgi verebilir misin? Teşekkürler...

ben bu sene üniversite sınavına giricem bütün tatil planlarımı hiç ederim önemli değil ama 1 sene boyunca ödem diyorsunuz kızlar korktum ya burayı okuyunca. benim burnum öyle zaten aşırı sorunlu değil sadece mükemmel olsun istiyorum yani. of bilemedim.

merhaba doktorun hangi hastahanede olduğunu söyleyebilirmisin.

kime oldunuz ve nerede?

kime oldunuz ve nerede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…