- 11 Ocak 2011
- 648
- 5
- 44
veee bugün kendi adıma bütün araştırmaları tamamlayıp ameliyat günü aldım... ( ohh be çok rahatladımmm) birsürü kbb ve estetik cerrah gezintimden sonra bana "senin yerinde olsaydım ameliyat olmazdım" diyen doktora ameliyat olmaya karar verdim...:))) doktoru ikna etmem biraz zor oldu ama sonuç olarak verdiği detaylı bilgileri sizlere de aktarmak istedim...
benim burnumda solunumla alakalı bi sıkıntı yok, tek derdim burnumdaki kemer, ha burnumun ucu da hafif etli butlu..:)) kemeri alıp burun ucunu küçülttürmek istedim ama çizerek anlattığına göre sadece burun deliklerini küçültmek ve sadece burun ucunu oynamak bile burun içindeki solunuma yardımcı olan etlerden ve kıkırdaklardan fedakarlık etmek demekmiş, bu da güzel bi burun ve az alınan nefes demekmiş... gördüğümüz nerdeyse bütün minik güzel estetikli burunlarda ilerleyen dönemlerde solunum sıkıntısı çıkabiliomuş ve bu beyne oksijen gitmemesi nedeniyle farklı rahatsızlıklara bile yol açabiliyomuş... sonuç olarak dediğini anlayabilmem için burnumun ucundaki kıkırdak kısmı çooook hafif eliyle sıktı ve nefes alman değişmiştir dedi. o dakikaya kadar hala ikna olmamış olan ben nefesin yarısını alamadığımı farkettim,şuan sadece burnumun kemerini aldırıp rahat nefes almaya devam etmek için başka hiçbiyeriyle ( etli burnumun ucu dahil olmak üzere) oynatmamayı düşünüyorum...
çok ünlü doktorlarla bile görüşmüş olmama rağmen ( ki hemen yarın ameliyat ol diyen bile oldu) şuan ki doktorum sigarayı bıraktığın an itibariyle en erken iki hafta sonra yaparım dedi...
kızlar size tavsiyem çok iyi düşünün,hepimiz daha güsel olmak istiyoruz ama bunun yaşlılığı da vaaaaarrrrr...
öpüorum hepiniziii...
ya ben merak ediyorum ne kadar oldu siz amelyat olali ve hangi asamadasiniz odemleriniz hala varmi yoksa tamamen iyilestiniz mi 8 ayimdayim ve hala odemlerim var acaba normal mi ben mi sorun yapiyorum cok fazla kafama takip odem haricinde hic bir problem yok sekli fonksiyonlari hersey cok normal
emin ol ki senin gibi ayni seyleri yasayan o kadar cok insan var ki basta ben kendimden ornek vereyim bende senin gibi burnumun ucunun cok kalkik oldugunu dusundum burunla dudak arasi mesafemin cok acildigini guzel gorunmedigini dusundum ama zamanla emin ol ki oturacak burnun ve gun gectikce daha guzel olacak hatta bazen diyorum ki biraz daha mi kalkik olmaliymis burnum yakindan baktigimda resimlerimi gordun mu biliyorum ama sekli yerine oturacak zamanla daha cok yeni amelyat olmussun boyle seyler demen cok normal canim
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
burnunun daha sismi oldugunu zannediyosun yada yüzündemi var sislik. BazIlarI 1 sene sonraki ödemlerden bahsediyor. Bende daha cözemedim.
deneme 25 msj çok saçma olmuş
burnunun daha sismi oldugunu zannediyosun yada yüzündemi var sislik. BazIlarI 1 sene sonraki ödemlerden bahsediyor. Bende daha cözemedim.
Merhabalar, siz kime ameliyat olmuştunuz acaba??
prof. dr onur erol hakkinda ne düsünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımhepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere
Merhaba,
Beni ameliyat eden doktor Gürhan Özcan idi:) Amerikan Hastanesinin karşısında muayenehanesi var. Sonuçtan çok memnun kaldım 3 arkadaşımı ve ablamı da kendisine gönderdim. 2007 yılında olmuştum ameliyat ama tam istediğim gibi sonuçlandı
slm tugba ne zaman ameliyat oldun resmin var mi?
merhaba doktorun hangi hastahanede olduğunu söyleyebilirmisin.
slm canim. ben bir kac gün oluyor ameliyati olali ve benimde buradaki üyeliim yeni olduundan, albümlere giremiyorum ve resimleri göremiyorum.
Yani yeterince yorumlarimiz olmadigindan göremiyoruz. Henüz burnum sargili oldugundan bende cok merak ediyorum ve sonuctan korkuyorum. Doktorum cok dogal olucak felan dedi ama bilemiyorum. Eger düsündüüm gibi olmassa, naparim bilemiyorum 2ci bir ameliyat gerekirse diyede cok korkuyorum. Ben cok istiyordum ve beni gaza getirdiler 2 ameliyati birden oldum. Atlattigima bin sükür ama birdaha ayni böyle yaparmiydim?? hic sanmiyorum...
slm canim. ben bir kac gün oluyor ameliyati olali ve benimde buradaki üyeliim yeni olduundan, albümlere giremiyorum ve resimleri göremiyorum.
Yani yeterince yorumlarimiz olmadigindan göremiyoruz. Henüz burnum sargili oldugundan bende cok merak ediyorum ve sonuctan korkuyorum. Doktorum cok dogal olucak felan dedi ama bilemiyorum. Eger düsündüüm gibi olmassa, naparim bilemiyorum 2ci bir ameliyat gerekirse diyede cok korkuyorum. Ben cok istiyordum ve beni gaza getirdiler 2 ameliyati birden oldum. Atlattigima bin sükür ama birdaha ayni böyle yaparmiydim?? hic sanmiyorum...