- 5 Ağustos 2011
- 28
- 0
pazartesi günü ameliyatım var.çok heyecanlıyım.umarım herşey yolunda gider.
Merhaba, Ben Genel Anesteziden çok korkuyorum.. Damar Yolu açılması, ayılınca çekilen ağrılar fln.. bide ölüm riski :) Bu konuda neler yaşadın bilgi verebilir misin? Teşekkürler...
kim bu doktor merak ettim bak şimdi? isim versene?
bende burun ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat kararsızım yorumlara bakılırsa izmirde can kobal en iyi doktorlar arasında gösteriliyor.
ona muayene olmaya gidicem. ameliyat olanlardan bilgi ve destek bekliyorum
doktorunun adını öğrenebilirmiyim.benim 2. ameliyatım olcak istanbulda olmayı düşünüyorum 1 sene içinde kesin 1 doktorda karar kılmam lazım en iyisi onur erol yada nuri soysal diye duydum.burnumun şeklinde sorun yok kırdırma fln olmayacak sadece ucu kaldı ucunu düzeltmesi ve nefes problemimi ortadan kaldırması gerekiyor burun kanatlarım biraz oturdu oyüzden bir deliği içten daraldı gbi nefes almamı zorlaştırıyor
BEN DE BURUN AMELİYATI YAPTIRMAK İSTİYORUM .FAKAT DOKTOR KONUSUNDA KARARSIZIM.iZMİRDE İKAMET EDİYORUM. DOKTORLARDAN CAN KOPAL VE FAHRİ MOLA ARASINDA KARARSIZ KALDIM.RİNOPLASTİ AMELİYATI OLANLARDAN BİLGİ VE DESTEK BEKLİYORUM.
bende tecrubelerınden faydalanmak ıstıyorum ayrıca doktorun kim
burun ameliyatımı oldum bugün 2.günüm.şu anda neler hissettiğimi bilmiyorum olmalımıydım olmamalımıydım bunlara değermiydi.çok şişliklerim var ama biliyorum daha çok çok erken.olmak isteyenleri yanıltmak istemiyorum.inşallah güzel olucak