Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba... yaklaşık 2 hafta sonra lazer yöntemiyle burun kemerim düzeltilecek. hala ne istediğimi bilmiyorum düz bir burun mu yoksa hafif kavisli mi sizlerden öneri bekliyorum arkadşlar. burnum yuzume gore buyuklugu gayet normal doktorumn dedıgıne gore de dudaklarımla olan acısı falan gayet normalmiş tek sorun yan profılden bır tumsegı var . resim paylaşmak ısterdım ama siteye yeni üye oldum şu resim paylaşma muhabbetini de bilmiyorum :)

Merhaba canım öncelikle sana yakışan bi burun olması çok önemli ben kasımın 2 de oldum burun ameliyatını öncelikle hiç korkulucak ameliyat değil bilmeni isterim.benim burnumda kemerli bi burundu Bakırköyde Esteline polikliniğinde Dr.Taner korkut yaptı ameliyatımı çokta güzel ve çok doğal bi burnum oldu :) kendime öz güvenim geldi diyebilirim.yani sana yakışan bi burnu doktorunun yapıcağına inanıyorum.şimdiden çok geçmiş olsun.

ıyı aksamlar ben bahsettıgın doktoru tanımıyorum
ama ben doktor abdulkadır goksel e ameliyat oldum cok mutluyum sadece yazmak ıstedım bye

Merhaba
Kime ameliyat oluyorsun? Ve nerede olacak?

herkese merhaba,
4 gun once kopegim burnumu isirdi, burnum hafifce parcalandi. kikirdak ve kemikte hicbir sey yok allahtan cok sansliyim ama burnumun birlestigi yerde kucuk bir parca eksik ve ustunde de T seklinde bir yarik var.
kabus gibi gunler gecirdigim icin arastirmaya firsatim olmadi ama bir arkadasim burda durumumu aciklarsam yardimci olabilecek bircok insan oldugunu soyledi.
ameliyat ucreti kesinlikle hic onemli degil sadece eski burnumu geri istiyorum, daha once hic burun ameliyati olmayi dusunmedigimden doktorlar hakkinda hicbir bilgim yok. sadece hayatimin bir an once normale donmesini istiyorum. basindan benim gibi bir kaza gecmis olanlar ve doktor onerebilecek olanlar var mi? sali gunu dr. omer ozkan'la gorusecegim, daha sonra da dr. onur erol'la gorusmeyi planliyorum ama dogru mu yapiyorum hic bilmiyorum. lutfen yardimci olun.

öncelikle geçmiş olsun... bende burun estetiği yaptırcam ama onur erol filan çok pahalı ya emre ilhana da seneye randevu alabildim karar veremiyorum muhammet dilber abdülkadir göksel ve akın demiralay senin fikrin nedir acaba

bende burun estetiği yaptırcam ama onur erol filan çok pahalı ya emre ilhana da seneye randevu alabildim karar veremiyorum muhammet dilber abdülkadir göksel ve akın demiralay senin fikrin nedir acaba

Bu yazdıgın drların hepsi estetikte iyiler mi? Ben deviayonda yaptıracagım icin hem iç hem dış iyi yapan dr arıyorum.

Geçmiş olsun. Kopegın ne cins ki? Benimde terrierim var ama hiç ısırma huyu yoktur. Valla en iyisi yakup avşar diyorlar. Ama o da çok pahalı. Eğer burnunda parçalanma darbe varsa bence riske atma ona git derim. Herkes cok bahsediyor ondan.

hem deviasyon...hemde rinoplasti ameliyatında ....yada daha once amelıyat olmus ıyı sonuc almamıs hastalların burun sorunlarını duzeltmede goksel hoca cok ıyı.

hem deviasyon...hemde rinoplasti ameliyatında ....yada daha once amelıyat olmus ıyı sonuc almamıs hastalların burun sorunlarını duzeltmede goksel hoca cok ıyı.

Acıkcası bana fotograflı referans lazım. Yoksa herkes burada birkac isim yazıyor. Ve benim görüştüğüm birkaç drdan anladığım kadarı ile dr lar aynı programı kullandıkları için aynı çizimi sunuyorlar böyle bir burun olacak diye.

hayır bu iş bırazda yetenek le alakalı doktor cok ama işi ıyı yapmak o doktorun kendısını gelıstırmesıne baglı ve sonuclarına.....ama senın suankı dusuncene katılmıyorum foto evet 1 saat sonra yuklerım..

Tesekkur ederim. Kopegim rottweiler ama onun bir sucu yok, patisi yarilmisti, dikis atildi ve narkozdan uyaniyordu ben de arkasindaydim egilip kafasini optum o sirada o da beni optu :) Hangi kopek sahibini isirir ki zaten? Yakup Avsar'i hic duymadim, arastiracagim para hic onemli degil su an yeter ki eskisi gibi olsun burnum. baska onerisi olan var mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…