Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben ankarada oldum ameliyatımı özel bir indirim ile 3500 e geldi yaklaşık bir sene oldu. Çok memnunum inanılmaz doğal oldu.

Magicplast diye bi yere mail atmıştım bugün cvp geldi. Lazer micro tur diye bi cihazla ameliyat yapıyolarmış. Tampon ve alçı kullanmıyolarmış. Muayene ücretsiz ameliyat ücreti de 2000 ile 4500 tl arasındaymış. Ben randevu alıp gitmeyi düşünüyorum eğer tatmin olursam ameliyat olabilirim. Doktorları Güner Uysal ve M.Ali Yanık'mış. Pek bilgim yok şimdi onları araştırıyorum :)

3 ay önce ameliyat oldum. az bi şişliğim kaldı, hala masaj yapsam faydaası olur mu acaba bilgisi olan war mı ?

3 ay önce ameliyat oldum. az bi şişliğim kaldı, hala masaj yapsam faydaası olur mu acaba bilgisi olan war mı ?

cnm benim 11 gün sonra 6 ay dolacak daha da şişliklerim varrr.masaj yaptıkça iniyor sankii.ben hiç masaj yapmadım aslında.yeni yeni yapmaya başladım.ooff bu şişliklerden içim şişti artıkk biran önce geçse de kurtulsakk(

Son düzenleme:
arkadaşlar ben uzun zamandır ameliyat olmayı düşünüyorum ama korkudann bi türlü cesaret edemedim emre ilhan ve barış hakkında bilgi edinmek istiyorum onlara ameliyat olan olumlu ve olumsuz yorumlarını yazarsa cok mutlu olucamm

ben hıc masaj yapmadım ama masaj genelde ameliyattan cok uzun süre geçmişşe pek faydası olmaz.

Selamlar herkese..

4 ekimde ameliyat olmuştum çpk berbat durumda olan burnum mükemmel hale geldi diyebilirim.Lakin 2 ay olmasına rağmen hala morluklar geçmedi.Gözlerimin altı hala mor hele sabahtan akşama bilgisayar başında çalıştığım için bu morluklar 2 katına çıkıyor.Doktorum Solante Irrita diye bi krem önerdi.Sebamed 30 luk kullanıyordum onu kullanma dedi.Solante irrita hakkında bir bilgisi olan varmı acaba ??

İlk kez morlukların 2 aydır gecmedıgını duydum. Dr un kim ?

1 senede düzeliyormuş canım, senin nerede birikti şişlikler ucunda mı şuan?

1 senede düzeliyormuş canım, senin nerede birikti şişlikler ucunda mı şuan?

evet cnm tam ucunda biriktii(canımı sıkıyor yaa 6 ay daha nasıl sabretcem bilmiyoruumm( ama şeklinden memnunum kavisli ve kalkık.birde ucundaki şişlik geçseeee

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende septum deviasyon sorunu var 2 kere amlyt oldum başarısız oldu burun kıkırdağım çok yamuk nefes alma problemi çekiyorum artık estetik yapıtrıcam ilk amlytmdan ötürü burnumn ortasında çok hafif çökme oldu burun ucumdada biraz düşme mevcut istanbulda prof.dr.özcan çakmağa ameliyat oldu çok yakın bir aile dostumuz burnu çok güzel oldu ama benm 3.ameliytım olcak riskli acaba bu doktora 3.kez ameliyat olanlar yada ilk ameliyatını olanlar bana yazabilirlermi istanbulda iyi bir doktorda tavsiye edebilirsiniz ama maddi yöndende uygun olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

selam çok geçmiş olsun ben normal rinoplasti oldum ama bir tanıdığım senin gibi sorunu vardı çokme ve nefes problemi çok canını sıkıyordu....ben ona doktorum dr Abdülkadir Gökseli önerdim ve ameliyat oldu kulaktan kıkırdak alarak çökme olan yerleri doktor bey doldurmuş ve nefesle ılgılı sorunu hemde estetık goruntu sorunu düzeldi..şuan çok memnun kesinlikle dr Abdülkadir Gökseli öneririm

çok teşekkürederim canım cevap verdiğin için baya doktor var aklımda gözükücem artık hepsine sırayla bıktım artık 2 kere oldum bu son olsun riskli birde korkyrm nefes alamıyorum ama olmak zorundayım

İlk kez morlukların 2 aydır gecmedıgını duydum. Dr un kim ?

Ya doktorumdan çok memnunum.Doç Dr. Dilek Şenen Demirez.Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapıyor.Herşey mükemmel geçti.Ameliyatım harika geçti.Burnumdaki yamukluk geçti.Lakin gözlerimin altındaki morluklar geçti ama sanki leke kaldı gibi geldi.Doktorum beklememi söyledi ve krem tavsiye etti.Solante Irrita diye bir krem.Sizce nasıl bir krem bilen var mı ?

Dr. Taner Korkut hakkında bilgi sahibi olanlar var mı? Öneren birkaç kişi gördüm ama ayrıntılı bir bilgi bulamadım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…