Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben ankarada ameliyat olucam öyle sıradan bi hastanede iyi diyorlar doktor için..ameliyat yarın işte bakalım neler olacak :)

inşallah çok iyi geçer hepimiz için dua ediyorum

Ben gecen hafta ameliyat oldum burnum hala sis doktorum alciyi çıkarınca burnum çok tuhaf geldi bana ucu çok topak gibi gördüm sislikten diyor doktorum burun ameliyatından sonra böyle olurmu arkadaslar

canım ben de aynı şeyi hissettm alçı çıkınca, hiç bakmak istemedim burnuma, ucu cok top gibi üst kısmı da aşırı ince gelmişti gözüme.. hatta kaç gün ağladım burnum iğrenç oldu diye, annem de bıkmıştı ben de artık, yaptırmasaydın, kendin kaşındın diyordu.. ama şimdi 15. günüm, hala şişliklerim olmasına ragmen burnum çok hoşuma gidiyor şimdi :)) normal yani hissettklerin..

Allah yardımcın olsun canımm.. inşallah senin de çok güzel olur.. benm ailem de çok arkamda değildi.. hatta annem çok çok karşıydı yaptırmama, ne gerek var burnunda bir şey yok ki diyordu.. stres yapma, bi de daha önce de yazdığım gibi ameliyattan hemen sonra yüzüne çok bakma, burnunu çok inceleme, en az 15 gün gecince şekli belli olmaya başlıyor..

Arkadaslar merhaba,

Ben 1 hafta once Ankara'da Dr. Serdar Ozturk'e burun estetigi yaptirdim. Bugun alcim cikti, atel takildi. Alci cikarken doktor aynayla burnumu gosterdi ve simdiden cok begendim. Ameliyattan sonra ne bir agri ne de aci hissettim. Ben cok arastirdim ve sonunda Serdar Ozturk gibi iyi bir doktora ameliyat oldugum icin cok mutluyum. Burnum simdi sis olmasina ragmen cok hosuma gitti :)) Ankara'daki arkadaslara doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum :))

Ben de 1 ay önce oldum Serdar Beye ameliyat,zaten ilgili başlıkta da söyledim,ben de tavsiye ederim doktorumu sonuçtan memnunum

----geçmiş olsun , üzücü bir durum hakkını aramalısın sağlıklı günler

bende burun estetiği düşünüyorum , izmir de olupta memnun kaldığınız tavsiye edilebilecek bir doktor var mı??

arkadaşım ameliyat oldunmu memnunmusun peki şimdiki halinden ?

musapervin canım inşallah iyi geçmiştir .inşallah çok mutlu olursun bugün herkes bana olma dedi artık ağlama krizi geçirdim yarın ameliyat oluyorum kararlıyım ama dua edin yarın sabah herşey değişecek.envyme arkadaşım sanada teşekkür edrim benimde annem senn gb hatta daha beter bu gün resmen vicdanımın sesi gb peşimde dolaştı yaptırma olmayacak die allah büyüktür olacak inşallah.....amin

canım çogu gitmiş azı kalmış
iyi düşününce sonuşlarda iyi olur bozma moralini
:)

benim de burnumdan memnun olduğum söylenemez.İstanbul'da güvenilir iki isim duydum Yakup Avşar ve Emre İlhan bu iki doktor hakkında yaptığı burunlarla ilgili olumlu olumsuz bilginiz,duyumunuz varsa paylaşabilir misiniz?? şimdiden teşekkür ederim

Kızlar 3 ay once amelıyat oldum devıasyon ve rınoplasti . Ama burun ucuma eklenen kıkırdak saga dogru kaymıs ve burnum hala cok sıs . Cıldırmak uzereyım ! Ikıncı bı amelıyatı kaldırabılır mıyım bılmıyorum . Amelıyatsız hallolmaz mı bu henuz baslangıcken . Deneyımı olanlar bılgısı olanlar help mee !

Burun şişliğin geçer kalmaz ama burnun ucuna eklenen kıkırdak yamulmuş durumdaysa o düzelmez diye biliyorum ben...

Kizlar bende nasal dermoid sinus var on sene kadar once ilk ameliyatimi trde goya bir numara olan bi hoca yapti istanbulda. Daha sonra urun ucumda kizarikliklar ve kikirdak cikintisi oldu. Burna girmekicin iki burun deligi arasinda. Kesi olmustu. Dr ne kadar itiraz etsede bu kizarikliklar icin ve kikirdak icin tekrAr ameliyata girdim. Meger yara yapmis burnun icini o yuzden kizarikmis narkoz etkisine girerken konusulanlardan duydum. Her neyse ameliyat sonrasi nasal sinusun cikarilamadiginida anladim ve hocayaisrarettim oda tekrar film felan netlesti hala durdugu. Daha sonra universiteye gel biarkadasa gostericem dedi ve gittim sadece alindan girip kesmek gerekir dediler.bi zarari yok simdilik kalsin dendi. Tabi aradan bes sene gecti gecen sene ismet aslan hocaya gittim ve ameliyatimin yanlis yapildigini burun sirtindan kesi yapilsa simdihic bi sorunumun kalmamis olacagini ogrendim. Daha oncede ameliyat oldugum icin sinus nereye upasiyo onuda goremeyiz dedi malesef. Aranizda nazal dermoid sinus olan varmi.hic ben duymadim kimsede sadece nette gordum. Bide asil sormak istedigim bu ameliyatlar sonucu burun ucum dustu tekrar ameliyAtimda rinoplasti yapilacak kulaktan kikirdak almam gerekebilir dedi. Birde estetik hekimin girmesine gerek yok ben bozulan burunlari yapiyirum asil dedi. Sizce birde estetik hekim istemelimiyim burun uzerindeki kesinin izsiz olmasi ve rinoplasti guzel olmasi icin. Prof. Dr. Ismet aslan a ameliyat olaniniz varmi.

Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum gerçekten çok güzel bilgiler paylaşıyosunuz bunun için hepinizi tebrik ederim .Ben de geçtiğimiz cuma günü burun ameliyatı oldum yarın alçısı alınacak burnumda nefes problemim ve kavis vardı oncelıkle burun amelıyatı gercekten agrısız bır amelıyat korkulacak bırsey yok sadece tamponlar alınana kadar bırazcık sızı rahatsız edıyor.Ağrı sızı yok onun dışında bende olmadan önce çok tereddüt ettim acaba bi problem olurmu diye şimdilik bi problem yok çok şükür şekli şu an itibariyle umduğumdan daha iyi oldu göründüğü kadarıyla rahat nefeste alıyorum bence burun amelıyatı gercekten uzman bır cerrah tarafından yapılırsa bı sorun yaşatmaz doktor seçimi çok önemli ondan sonrasını düşünmeyin zaten..

20 gün önce burun estetiği oldum burnum hala aynı kocaman.alçı ilk çıktığı zaman çok beğenmiştim ama kısa sürdü iştebu geçici bi duurummu benm hiç ümidm yok

Burun şişliğin geçer kalmaz ama burnun ucuna eklenen kıkırdak yamulmuş durumdaysa o düzelmez diye biliyorum ben...

Cok hafıf bır kaymaymıs daha ılerlemezse olmamayı dusunuyorum su an ıcın :/ Sıslıklerım gecmek bılmıyor kızlar ucuncu ay henuz sag tarafım ındı tamamen nerdeyse ama sol tamamen sıs dıyebılırım buda onden bakılınca egık bır goruntu olusturuyor sızın kac ayda ındı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…