- 19 Kasım 2012
- 29
- 0
ben ankarada ameliyat olucam öyle sıradan bi hastanede iyi diyorlar doktor için..ameliyat yarın işte bakalım neler olacak :)hayır ben doktorumla konuştum dediki bilgisayardaki tasarıma ameliyat gününe kadar bakıp hep aynısını bekleyeceksin.ama tam aynısı olmaz dedi.tasarım yok ben kendimi hazırlamaya calışyrum çok harıka beklentilere girmiyrum.doktorum dediki önce kendi burnuna 100üzerinden bir puan ver sonra üstüne en az %25 de benden işte böyle bir beklentiye gir dedi.bende öyle yaptım umarım senin ameliyatında güzel gecer.kader ortağım
inşallah çok iyi geçer hepimiz için dua ediyoruminşallah hç pişman olmam burda mululuğumu paylaşırım.dua edin bu yazımı her gören dua etsin lütfen çünkü bana ailem destek olmuyor kötü olursa çok yıkılırım tekrar yaptırma durumumda yok ..lütfen dua edin.
Ben gecen hafta ameliyat oldum burnum hala sis doktorum alciyi çıkarınca burnum çok tuhaf geldi bana ucu çok topak gibi gördüm sislikten diyor doktorum burun ameliyatından sonra böyle olurmu arkadaslar
inşallah hç pişman olmam burda mululuğumu paylaşırım.dua edin bu yazımı her gören dua etsin lütfen çünkü bana ailem destek olmuyor kötü olursa çok yıkılırım tekrar yaptırma durumumda yok ..lütfen dua edin.
Arkadaslar merhaba,
Ben 1 hafta once Ankara'da Dr. Serdar Ozturk'e burun estetigi yaptirdim. Bugun alcim cikti, atel takildi. Alci cikarken doktor aynayla burnumu gosterdi ve simdiden cok begendim. Ameliyattan sonra ne bir agri ne de aci hissettim. Ben cok arastirdim ve sonunda Serdar Ozturk gibi iyi bir doktora ameliyat oldugum icin cok mutluyum. Burnum simdi sis olmasina ragmen cok hosuma gitti :)) Ankara'daki arkadaslara doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum :))
Uzun bi aradan sonra tekrar burdayim ve yenilenmis olarak,8.ayda iki amaliyat birden oldum meme büyütme ve burun amaliyati ,daha tam iyilestim denilemez ama amaliyat olmak isteyen arkadaslarla ben de tecrübelerimi paylasmak istedim.cünkü amaliyat öncesi cok zorlu bi dönem yasiyor insan o doktorami gitsem bu doktorami derken insanin kafasi hayli karisiyor benim de öyleydi.ama ben önceden beri fatih dagdelen de cok israrliydim ve fatih dagdelene amaliyat oldum,ama kesinlikle ve kesinlikle hic kimseye tavsiye etmiyorum,cok sinir bozucu günler yasadim istanbulda,para fatih beyi resmen simartmis ve egosu bukadar tavan yapmis bi insan daha tanimadim ben hayatimda,hastasiyla nasil konusulmasi gerektiginden bile habersiz,sokak agziyla konusuyor resmen,bu siteye doktorlarin asistanlarinin girip yorumlar yaptigi ve diger doktorlar hakkinda karamalar yapiliyo gibi bi idda da var ,kimsenin kafasi bu anlamda karismasin ben kesinlikle fatih dagdeleni önceleri kulaktan dolma seylerle cok öven bi insandim hatta fatih dagdelenle ilgili acilmis konu basliginda öncelerden yazmis oldugum yazilarda var sadece bu rezilligi yasamis bi insan olarak benim basima gelenlerin kimsenin basina gelmesini istemedigimden burada bunlari paylasmak istedim,aslinda cok gec bile kaldim bunlari yazmak icin ama ancak kendimi toparlayabildim,dilekce yazabilirsem saglik bakanligina da sikayet etmeyi düsünüyorum.umarim herkes hayal ettigi gibi bi amaliyat gecirir kimse parasiyla rezil olmaz.soru sormak isterseniz de cevaplarim
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
bende su tamponlardan cok rahatsızım ya nefes almak cok zor agızdan.insalllah canım ya bende cok merak ediyorum.insaallh artık normal yasamımıza dönelimm hayırlısı ile
bende burun estetiği düşünüyorum , izmir de olupta memnun kaldığınız tavsiye edilebilecek bir doktor var mı??
musapervin canım inşallah iyi geçmiştir .inşallah çok mutlu olursun bugün herkes bana olma dedi artık ağlama krizi geçirdim yarın ameliyat oluyorum kararlıyım ama dua edin yarın sabah herşey değişecek.envyme arkadaşım sanada teşekkür edrim benimde annem senn gb hatta daha beter bu gün resmen vicdanımın sesi gb peşimde dolaştı yaptırma olmayacak die allah büyüktür olacak inşallah.....amin
Kızlar 3 ay once amelıyat oldum devıasyon ve rınoplasti . Ama burun ucuma eklenen kıkırdak saga dogru kaymıs ve burnum hala cok sıs . Cıldırmak uzereyım ! Ikıncı bı amelıyatı kaldırabılır mıyım bılmıyorum . Amelıyatsız hallolmaz mı bu henuz baslangıcken . Deneyımı olanlar bılgısı olanlar help mee !
Burun şişliğin geçer kalmaz ama burnun ucuna eklenen kıkırdak yamulmuş durumdaysa o düzelmez diye biliyorum ben...