Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben kemik eğriliği sebebiyle bu ameliyatı olacağım fakat aralıkta operasyon yapılsa Mart ayına kadar en azından insan içine çıkabilecek duruma gelir değil mi burnum ??? Çok yakın arkadaşımın düğünü var çünkü, aynı zamanda aile dostumuz olduğundan gerçekten önemli. Bir de nikah şahidiyim :-) Güzel görünmem gerek o gün..

Mart'tan sonrayada erteleyemem çünkü Nisan-Mayıs gibi de kendi nişanım olacak büyük ihtimal..

yukardaki yazını okumamışım şimdi farkettim . bende superplastta olucam ama hüseyin beyle görüşmedim coşkun beyle görüştüm ona olucam opersayonumu. sormak istediklerin

Aynı yer evet. Benim deviasyonda olacak. O yuzden emin değilim. Kulak burun boğaz dr una mı yaptırsam diyorum. Sana çizim yaptımı yeni burun ile ilgili. Ne kadara yapıyorlar?

dün görüştüm kendisiyle çizim yapmıyo aslında haklıda bilgisayar programları çok yanıltıcı kafa karıstırıcı olabiliyo cok alakasız yerlerle oynayıp al sana bunu yapıcam dıgen cok doktor var. karsılıklı konustuk ben nasıl bişe istedigimi anlattım, burnuma yakın yapılmıs örneklerı ınternnetten bulup olmasını ıstedıgım ve ıstemedıgım goruntulerı gosterdım zaten ıkımızde aynı seyi düşünüyomusuz ucunu hafıf kaldırıp ust kısımdakı hafıfçe kemerı duzlestırıp çok duz olmayan ama aşırı kavisi olmayan standart bi burun yapıcagını söyledı bende zaten öle bişe istediği belirttim bakalım 2 hafta sonra operasyonumu yapıcak. fiyat 5bin. belki çok diyenler olabilir ama ben kesi yapılan operasyonlardan malesef korkuyorum ıyılesme surecı uzun ve ben bunye olarakda zayıf bırı oldugum için atlatmam daha zor olur malum iş güç de var izin almam imkansız. 2-3 gün dinlenme yetiyomuş cumadan olup haftasonuyla umarım toparlanırım dıyorum bu yuzden fiyatı göze alıp olmaya karar verdim. eger korkun yoksa baska yerde olabılırsın tabi ama çok iyi demem için önce amelyatı olmam gerek eminim o zaman daha iyi cvp verebilirim :)

Kızlar ben kemik eğriliği sebebiyle bu ameliyatı olacağım fakat aralıkta operasyon yapılsa Mart ayına kadar en azından insan içine çıkabilecek duruma gelir değil mi burnum ??? Çok yakın arkadaşımın düğünü var çünkü, aynı zamanda aile dostumuz olduğundan gerçekten önemli. Bir de nikah şahidiyim :-) Güzel görünmem gerek o gün..

Mart'tan sonrayada erteleyemem çünkü Nisan-Mayıs gibi de kendi nişanım olacak büyük ihtimal..

canım yakın zamanda arkadsım oldu onun küçültme yapıldı burnunda. yaklasık 2 ay oldu gayet toparladı kendını hatta 1 ay oncesınden toparlamıstı kendını. bahsettıgın tarıhe kadar çok rahat yuzun toparlar kendını ben öle düşünüyorum :)
sen hangi doktora olucaksın ?

canım yakın zamanda arkadsım oldu onun küçültme yapıldı burnunda. yaklasık 2 ay oldu gayet toparladı kendını hatta 1 ay oncesınden toparlamıstı kendını. bahsettıgın tarıhe kadar çok rahat yuzun toparlar kendını ben öle düşünüyorum :)
sen hangi doktora olucaksın ?

Süleyman Candan'a gideceğim ben ameliyat için. Bademcik ameliyatımı o yaptı ve her kontrole gittğimde burun yaptığı hastaları gördüm ve ona gitmeye karar verdim. Zaten ilk başta da cerrah bi tanıdığımız önermişti Süleyman Candan'ı..

dün görüştüm kendisiyle çizim yapmıyo aslında haklıda bilgisayar programları çok yanıltıcı kafa karıstırıcı olabiliyo cok alakasız yerlerle oynayıp al sana bunu yapıcam dıgen cok doktor var. karsılıklı konustuk ben nasıl bişe istedigimi anlattım, burnuma yakın yapılmıs örneklerı ınternnetten bulup olmasını ıstedıgım ve ıstemedıgım goruntulerı gosterdım zaten ıkımızde aynı seyi düşünüyomusuz ucunu hafıf kaldırıp ust kısımdakı hafıfçe kemerı duzlestırıp çok duz olmayan ama aşırı kavisi olmayan standart bi burun yapıcagını söyledı bende zaten öle bişe istediği belirttim bakalım 2 hafta sonra operasyonumu yapıcak. fiyat 5bin. belki çok diyenler olabilir ama ben kesi yapılan operasyonlardan malesef korkuyorum ıyılesme surecı uzun ve ben bunye olarakda zayıf bırı oldugum için atlatmam daha zor olur malum iş güç de var izin almam imkansız. 2-3 gün dinlenme yetiyomuş cumadan olup haftasonuyla umarım toparlanırım dıyorum bu yuzden fiyatı göze alıp olmaya karar verdim. eger korkun yoksa baska yerde olabılırsın tabi ama çok iyi demem için önce amelyatı olmam gerek eminim o zaman daha iyi cvp verebilirim :)

şimdiden hayırlı olsun inşallah. superplastta çoşkun beye olacaksn değil mi? 5000tl cok değil normal bir fiyat bence. Nakit mi yoksa kredi kartı geçerli mi ve Lazerle mi yapacak?
Bende yılbaşından sonra düşünüyorum. o halde senin yeni halini görmüş ve bilgi almış olabilirim :) bana mail atar mısın fotoğraflarını?

şimdiden hayırlı olsun inşallah. superplastta çoşkun beye olacaksn değil mi? 5000tl cok değil normal bir fiyat bence. Nakit mi yoksa kredi kartı geçerli mi ve Lazerle mi yapacak?
Bende yılbaşından sonra düşünüyorum. o halde senin yeni halini görmüş ve bilgi almış olabilirim :) bana mail atar mısın fotoğraflarını?

çevremde 1500-2000tl gayet güzel buruna kavusan bay bayan arkadslarım olunca bana ılk zamanlar fıyat uçuk gelmişti ama korkumu düşününce ve cok ıstedıgımi düşününce dedim ki artık fiyat falan gözmde değil :) . evet coşkun bey yapıcak kendisine çok ısındım kendine has bi anlatış tarzı var ve hem seni dinliyo hemde kendi yapıcagı seyı güzelce anlatıyo. haftasonu şuan kı resmimi hemde sonrasını daha sonra paylaşıcam :) . yani çok duymadım lazerle olan kişileri bir yada 2 kısinin gördum burda yorumlarını . tek istegim agrısız sızısız ve hayalımdekı buruna kavusmak muhakkak paylasıcam resimleri biliyorum ki bu aşamada olup çok kararsız olan arkadslar var. bende yılbasından önce olsun dıe erkene aldım yılbası hedıyem bu sene bi burun olsun istedim :KK70:

Süleyman Candan'a gideceğim ben ameliyat için. Bademcik ameliyatımı o yaptı ve her kontrole gittğimde burun yaptığı hastaları gördüm ve ona gitmeye karar verdim. Zaten ilk başta da cerrah bi tanıdığımız önermişti Süleyman Candan'ı..

hayırlısı olsun şimdiden inşallah istediğin gibi olur

ay çok parça pinçik cvp veriyorum kusura bakma :)... lazer olucak ve nakit anlaştım nakitte biraz indirim yaptılar

Marta kadar coktan iyileşirsin bence. Buradaki yorumlarda 3 haftaya kadar şiş bayağa iniyormuş.

Yok onemli değil :) 5000 den indiler o zaman değil mi? Bu arada senin sadece estetik mi yoksa nefes probleminide yapacaklar mı?

yok öle buyuk bı ındırım yapmadılar nakıt odeme dıyınce dırekt 5000 dendı. alman kurulusu oldugu ıcın aslında fıyatlarda cok bı oynama yapamıyolarmıs. benim sadece esteik amaçlı olucak. yani burnumda herhangi bi problemim yok çok şükür. nefes yada et falan yok sadece yandan görüntüsünü begenmiyodum . şu resim paylaşmaya bi bakıyım becerebilirsem atıcam :)

yok öle buyuk bı ındırım yapmadılar nakıt odeme dıyınce dırekt 5000 dendı. alman kurulusu oldugu ıcın aslında fıyatlarda cok bı oynama yapamıyolarmıs. benim sadece esteik amaçlı olucak. yani burnumda herhangi bi problemim yok çok şükür. nefes yada et falan yok sadece yandan görüntüsünü begenmiyodum . şu resim paylaşmaya bi bakıyım becerebilirsem atıcam :)

Hadi bakalım. İsteğin gibi olsun inş. Belki fotoğrafı copy paste ile yapabilirsin.

Prof. Dr. Ismet aslan kizlar capada prof olan bu dr a daha once ameliyat olan yada cevresinden duyan varmi? Kbb da tr yede en iyilerden oldugu soyleniyor

burun şeklide çok önemli arkadaşlar,estetik operasyonun başarısında,tabii plastik cerrah olmalı burnu estetikli ve kötü olan nice ünlü var sonuçta..

Arkadaslar ben bursada dr osman beye yaptirdim. Cok memnunum1 yil gecti beni yeni taniyanlar burnun ve gozlerin cook guzel diyorlar okadar mutluyumki psikolojim duzeldi.:KK17:

İyi bir ameliyat için en az 5 bin mi gerekli? :s

aslında 5bin ilk zamanlar banada uçuk bi rakam geldi ama normal kesi yapılarak yapılan amelytlar beni korkutuyo sonucta az çok duyuyoruz biliyoruz uzun sürmesi sonrasındaki iyileşme süreci bunlardan korktugum için lazeri tercih edip 5binide seve seve gözden çıkardım :). 5bin yine iyi 10bine yapan doktor duydum ben :). eger benim gibi korkusu olmayanlar varsa cokda guzel 1500-2000 e olan arkadslarım var ve nerden nereye diyebilcek burunlar cıkarmıs doktorları . aslında olay cesarette bitiyo bende de o cesaret yok :)

Hadi bakalım. İsteğin gibi olsun inş. Belki fotoğrafı copy paste ile yapabilirsin.

inşallah canım sagol zaten hep diyorum eger eskısınden kötü olcaksa yada ne biliyim saglıgımı bozucaksa nefes alma falan gibi allah bi mani versinde olmıyım ama doktoruma guvenıyorum inşallah yüzümü kara cıkartmaz :) .şuan işteyim eve gidince paylasıcam kesin :)

X