Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

20 gün önce burun estetiği oldum burnum hala aynı kocaman.alçı ilk çıktığı zaman çok beğenmiştim ama kısa sürdü işte:KK43:bu geçici bi duurummu benm hiç ümidm yok
Daha 20 gun olmus cok cok yenı . Benım ucuncu ayım ve hala sıslıkler ıcındeyım . Sabırlı olmamız gerek sanırım

Cok hafıf bır kaymaymıs daha ılerlemezse olmamayı dusunuyorum su an ıcın :/ Sıslıklerım gecmek bılmıyor kızlar ucuncu ay henuz sag tarafım ındı tamamen nerdeyse ama sol tamamen sıs dıyebılırım buda onden bakılınca egık bır goruntu olusturuyor sızın kac ayda ındı :S

elves benim burnum inanır mısın daha bu sene kendine geldi diyebilirim,ameliyattan iki sene sonra yani..Ameliyattan sonraki beş altı ay boyunca her uyandığımda burnumu farklı görüyordum :) çünkü hamur gibi şişip inme şeklinin oturma zamanlarıydı.Tam olarak bir buçuk yıl sürüyor tüm şişliklerin geçmesi.Yeni yeni elim yüzüm açıldı sanki benim.

bende istiyorum..burnumun kürek kemiği biraz geniş...
ilerleyen zamanlarda burun düşer falan diyenler yüzünden korkuyorum..

birde ameliyat sonrası istemediim bir sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum..doktor tavsye edebilecek olan varmı

arkadaşlar bugün pazartesi.ben geçen salı yani 6 gün önce ameliyat oldum.şu an burnumda alçı var.perşembe alçı çıkıcak ama yerine yenisi takılacak.o alçıda diğer prşembe çıkacakmış.tamponlarım ise cumartesi günü çıkarıldı.acı filan çekmedim tamponlar çıkarken.ama ilk 2 gün esaslı ağrım vardı.dişlerim bile ağrıdı.sonra birden bire geçti 3.gün.şu an morluklarım var.gözlerimin altı mor ve yüzüm şiş.ameliyatımı ankara da oldum.sorularınız olursa cevaplarım.herkese kolay gelsin.eğer burnumu beğenirsem doktorun adını veririm, beğenmezsem daha da çok veririm gitmeyin diye :))
sevgiler

burun ameliyatımı oldum bugün 5. günüm hastaneden cıktım.genel anesteziyle oldun.2.gün çok şiddetli agrılarım oldu şiştim morardım.3 gün geçmeye başladılar .tamponlarım alındı 3 gün sonra alçım alınacak.allahım nolur herşey güzel olsun çünkü ben cok acı çektim:KK43:

bişey sormak istyrum alçı cıktıktan sonra burnum şişecekmi.yoksa alçı cıkarken şişli durumda mı olacak???????

elves benim burnum inanır mısın daha bu sene kendine geldi diyebilirim,ameliyattan iki sene sonra yani..Ameliyattan sonraki beş altı ay boyunca her uyandığımda burnumu farklı görüyordum :) çünkü hamur gibi şişip inme şeklinin oturma zamanlarıydı.Tam olarak bir buçuk yıl sürüyor tüm şişliklerin geçmesi.Yeni yeni elim yüzüm açıldı sanki benim.

canım sende hıc kıkırdak kayması falan oldu mu bende hafıf var . bırde ıkıncı amelıyat korkusu tabi . Ama her aynaya baktıgımda farklı gorunuyor evet gercekten sabır gerektıren bır surec ve daha ucuncu ay :S

sabır diyolar evet ama ne kdr değişebilirki:KK43: bilmiyorum çok ümitsizim ben

Bence dıkkatlı ol burnuna ıyı davran carpmalrdan koru ben pek korumadıgım ıcın one eklenen kıkırdagım hafıf kaydı . Ve hala cok sıs kı herkese ve doktorlara gore bu sısler 6 ay kalacak . belkı 1 yıl . Amelıyattan once bunları bılıp olsaydın keske .Gercekten sabır gerektırıyor. Ama sunu soyleyebılırım hala şiş evet ama ılk ıkı aya gore yınede cok ındı . Senınde oyle olacak.

Ben de geçenlerde cesaretimi topladım ve hakkında çok iyi yorumlar okuduğum Okmeydanı Ssk'daki Dr.Mithat Akan'dan gün aldım. Günüm geldi ve gittiğimde bir asistanla karşılaştım. Bana 7 aydır ameliyat yapmadığını, ara verdiğini ve Mart'a kadar ameliyat yapmayacağını söyledi. Sağolsunlar hiç bir uyarı falan yazmamışlar. Boşa izin aldığıma mı yanayım, bütün cesaretimin gittiğine mi yanayım anlamadım.

Bende burun estetiği olmak istiyorum arkadaslar ama neresi bilemiyorum ben ankarada yasıyorum iyi önerebileceginiz bir doktor varmı lütfen yardım:KK43:

Selam kızlar ben 1,5 sene önce EMRE diye batıbahat hastanesinde bi tavsiye üzerine burun estetiği yaptırdım ama hiç bir değişiklik olmadı sonra bir iki doktora müracaat ettim ve acayip bir sonuçla karşılaştım benim burnumda çok oynanmamış ve şuanda iyi olduğunu düşündüğüm iki doktor war Aret bey ve Ali gürlek eğer bu iki doktordan birine ameliyat olan arkadaşlar varsa beni yönlendirsin çok ihtiyacım var bu bir iki aya kadar ameliyat olcam ...!!

Bence dıkkatlı ol burnuna ıyı davran carpmalrdan koru ben pek korumadıgım ıcın one eklenen kıkırdagım hafıf kaydı . Ve hala cok sıs kı herkese ve doktorlara gore bu sısler 6 ay kalacak . belkı 1 yıl . Amelıyattan once bunları bılıp olsaydın keske .Gercekten sabır gerektırıyor. Ama sunu soyleyebılırım hala şiş evet ama ılk ıkı aya gore yınede cok ındı . Senınde oyle olacak.

Benimde aynı olmuştu hiç bir değişiklik yoktu in iyileşirsin alçı ya falan alındımı ?

Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum gerçekten çok güzel bilgiler paylaşıyosunuz bunun için hepinizi tebrik ederim .Ben de geçtiğimiz cuma günü burun ameliyatı oldum yarın alçısı alınacak burnumda nefes problemim ve kavis vardı oncelıkle burun amelıyatı gercekten agrısız bır amelıyat korkulacak bırsey yok sadece tamponlar alınana kadar bırazcık sızı rahatsız edıyor.Ağrı sızı yok onun dışında bende olmadan önce çok tereddüt ettim acaba bi problem olurmu diye şimdilik bi problem yok çok şükür şekli şu an itibariyle umduğumdan daha iyi oldu göründüğü kadarıyla rahat nefeste alıyorum bence burun amelıyatı gercekten uzman bır cerrah tarafından yapılırsa bı sorun yaşatmaz doktor seçimi çok önemli ondan sonrasını düşünmeyin zaten..

Canım kime oldun ayıptır sorması ?

Merhabalar kızlar,
Superplastta Hüseyin Güner in burun ameliyatı ile ilgili bilgi bulamadım. Olan varsa bana özelden yazabilir mi? yada birşekilde bana ulaşırsa sevinirim. Teşekkürler...

ıyı aksamlar ben bahsettıgın doktoru tanımıyorum
ama ben doktor abdulkadır goksel e ameliyat oldum cok mutluyum sadece yazmak ıstedım bye

X