Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ben kemik eğriliği sebebiyle bu ameliyatı olacağım fakat aralıkta operasyon yapılsa Mart ayına kadar en azından insan içine çıkabilecek duruma gelir değil mi burnum ??? Çok yakın arkadaşımın düğünü var çünkü, aynı zamanda aile dostumuz olduğundan gerçekten önemli. Bir de nikah şahidiyim Güzel görünmem gerek o gün..

Mart'tan sonrayada erteleyemem çünkü Nisan-Mayıs gibi de kendi nişanım olacak büyük ihtimal..

canım yakın zamanda arkadsım oldu onun küçültme yapıldı burnunda. yaklasık 2 ay oldu gayet toparladı kendını hatta 1 ay oncesınden toparlamıstı kendını. bahsettıgın tarıhe kadar çok rahat yuzun toparlar kendını ben öle düşünüyorum :)
sen hangi doktora olucaksın ?

Süleyman Candan'a gideceğim ben ameliyat için. Bademcik ameliyatımı o yaptı ve her kontrole gittğimde burun yaptığı hastaları gördüm ve ona gitmeye karar verdim. Zaten ilk başta da cerrah bi tanıdığımız önermişti Süleyman Candan'ı..

hayırlısı olsun şimdiden inşallah istediğin gibi olur

Marta kadar coktan iyileşirsin bence. Buradaki yorumlarda 3 haftaya kadar şiş bayağa iniyormuş.

Prof. Dr. Ismet aslan kizlar capada prof olan bu dr a daha once ameliyat olan yada cevresinden duyan varmi? Kbb da tr yede en iyilerden oldugu soyleniyor

burun şeklide çok önemli arkadaşlar,estetik operasyonun başarısında,tabii plastik cerrah olmalı burnu estetikli ve kötü olan nice ünlü var sonuçta..

Arkadaslar ben bursada dr osman beye yaptirdim. Cok memnunum1 yil gecti beni yeni taniyanlar burnun ve gozlerin cook guzel diyorlar okadar mutluyumki psikolojim duzeldi.

İyi bir ameliyat için en az 5 bin mi gerekli? :s

aslında 5bin ilk zamanlar banada uçuk bi rakam geldi ama normal kesi yapılarak yapılan amelytlar beni korkutuyo sonucta az çok duyuyoruz biliyoruz uzun sürmesi sonrasındaki iyileşme süreci bunlardan korktugum için lazeri tercih edip 5binide seve seve gözden çıkardım :). 5bin yine iyi 10bine yapan doktor duydum ben :). eger benim gibi korkusu olmayanlar varsa cokda guzel 1500-2000 e olan arkadslarım var ve nerden nereye diyebilcek burunlar cıkarmıs doktorları . aslında olay cesarette bitiyo bende de o cesaret yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…