Daha 20 gun olmus cok cok yenı . Benım ucuncu ayım ve hala sıslıkler ıcındeyım . Sabırlı olmamız gerek sanırım20 gün önce burun estetiği oldum burnum hala aynı kocaman.alçı ilk çıktığı zaman çok beğenmiştim ama kısa sürdü iştebu geçici bi duurummu benm hiç ümidm yok
Daha 20 gun olmus cok cok yenı . Benım ucuncu ayım ve hala sıslıkler ıcındeyım . Sabırlı olmamız gerek sanırım
Cok hafıf bır kaymaymıs daha ılerlemezse olmamayı dusunuyorum su an ıcın :/ Sıslıklerım gecmek bılmıyor kızlar ucuncu ay henuz sag tarafım ındı tamamen nerdeyse ama sol tamamen sıs dıyebılırım buda onden bakılınca egık bır goruntu olusturuyor sızın kac ayda ındı :S
elves benim burnum inanır mısın daha bu sene kendine geldi diyebilirim,ameliyattan iki sene sonra yani..Ameliyattan sonraki beş altı ay boyunca her uyandığımda burnumu farklı görüyordum :) çünkü hamur gibi şişip inme şeklinin oturma zamanlarıydı.Tam olarak bir buçuk yıl sürüyor tüm şişliklerin geçmesi.Yeni yeni elim yüzüm açıldı sanki benim.
sabır diyolar evet ama ne kdr değişebilirkibilmiyorum çok ümitsizim ben
Bence dıkkatlı ol burnuna ıyı davran carpmalrdan koru ben pek korumadıgım ıcın one eklenen kıkırdagım hafıf kaydı . Ve hala cok sıs kı herkese ve doktorlara gore bu sısler 6 ay kalacak . belkı 1 yıl . Amelıyattan once bunları bılıp olsaydın keske .Gercekten sabır gerektırıyor. Ama sunu soyleyebılırım hala şiş evet ama ılk ıkı aya gore yınede cok ındı . Senınde oyle olacak.
Merhabalar arkadaşlar ben yeni üye oldum gerçekten çok güzel bilgiler paylaşıyosunuz bunun için hepinizi tebrik ederim .Ben de geçtiğimiz cuma günü burun ameliyatı oldum yarın alçısı alınacak burnumda nefes problemim ve kavis vardı oncelıkle burun amelıyatı gercekten agrısız bır amelıyat korkulacak bırsey yok sadece tamponlar alınana kadar bırazcık sızı rahatsız edıyor.Ağrı sızı yok onun dışında bende olmadan önce çok tereddüt ettim acaba bi problem olurmu diye şimdilik bi problem yok çok şükür şekli şu an itibariyle umduğumdan daha iyi oldu göründüğü kadarıyla rahat nefeste alıyorum bence burun amelıyatı gercekten uzman bır cerrah tarafından yapılırsa bı sorun yaşatmaz doktor seçimi çok önemli ondan sonrasını düşünmeyin zaten..