- 19 Ekim 2012
- 108
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yine de korkuyorum. Acaba ameliyat sirasinda olur muyum diye? Ne kadar sacma de mi? Ama oyle iste.
kızlar bu pazartesi ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım, hem burun kemiğim yamuk hem de kemerim var, zor bi operasyon olacağa benziyor, öncesinde bana önerileriniz var mı acaba?
kızlar 22 kasım perşembe amaliyat oluyorum.dua edin yüzümü gördüğümde hayallerim yıkılmasn mutlu olayım geceğim için her şey güzel olsun çok heyecanlıyım napıcam ben yardım edin
kızlar 22 kasım perşembe amaliyat oluyorum.dua edin yüzümü gördüğümde hayallerim yıkılmasn mutlu olayım geceğim için her şey güzel olsun çok heyecanlıyım napıcam ben yardım edin
ben de çarşamba günü ameliyat olacağım ama çok kafam karışık..bilgisayarlı tasarım şart diyorlar ama ben daha doktorumla nasıl bir burun olacağını bile konuşamadım..off napıcam bilemiyorum
gerçekten burun estetiği olan herkes bilgisayar tasarımlı oldu ameliyatı olmuyor mu tasarımsız
Buyük bir risk alıp ,ameliyat olmaya artık karar verdim artık
canım ben de 15 gün önce ameliyat oldum, benim doktorum da bilgisayarda tasarım yapmadı.. bence o cok önemli de değil, tasarım yapan doktorlar da onun aynısı olacagının garantisini vermiyor zaten..
bu arada alçım ilk açıldığında burnum çok tuhaf geldi bana, bakasım gelmiyordu.. sonraki bir kaç gün de kendimi çok kötü hissedyrdum, oturup ağladım kaç gün ne biçim oldu burnum diye... ama şimdi (3 gündür) çok hoşuma gidiyor burnum.. gözüme tuhaf geldiğinden begenmedim başlarda büyük ihtimalle, bir de şişlikler de çok etkiliyor, her gecen gün şişlikler azaldıkca burnum güzelleşiyor sanki..
bende.
tek korktum önden yamuk olması
kızlar herkeste oluyor mu bu sorun sizce?
senin gb mutlu olmakistyrum bende çok gerginim perşembe günü hayatım değişecek
yok korkma, korkacak bir şey yok .. sana tavsiyem ameliyata rahat girmeye çalış, çıkınca asıl sıkıntı ilk gün zor geçti benim bayağı.. ama öyle aşırı bir ağrı sızım olmadı.. bir de ilk günlerde mümkün olduğunca aynaya bakma, yüzünün mor, şiş halini görmek moral bozuyor.. bir de alçı çıktıktan sonra aynaya bakarken burnuna odaklanıp bakma.. genel yüzüne bak... ilk günler çok tuhaf geliyor ama sonra alışıyrsun..