Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım benim burnum uzun ama hoşuma gidiyo onude hafif kakık ben de önceden dusunmustum ama bana yakıstıgıgnı soleyen çok bu yuzden kararımı degiştirdim burun amelıyatı olmak ısteyen ama korkan yada durumu ıyı olmayan hergun aynaya bakıp burnunuzu nekadar guzel oldugunu soleyın kedınıze kendiniz inanıcaksınız çok kısa zamanda eger kendiniz ınanırsanız problem yok baskların guzel degil yok sole yok bole lafrarı umrunuzda bile olmaz emin olun
bu arada benım burun kalkık degildi onceden 18 olmadan once habire elımle kaldırıyodum zamanla onu kakltı ve çok tatlı bir burun oldu hayatta amelıyat olmam pişmam olurum yoksa canlar.

kızlar bu pazartesi ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım, hem burun kemiğim yamuk hem de kemerim var, zor bi operasyon olacağa benziyor, öncesinde bana önerileriniz var mı acaba?

hersey masaya yatana kadar sonrasında gözünü açtığında olan olmuş oluyor zaten :)

kızlar 22 kasım perşembe amaliyat oluyorum.dua edin yüzümü gördüğümde hayallerim yıkılmasn mutlu olayım geceğim için her şey güzel olsun çok heyecanlıyım napıcam ben yardım edin

kızlar 22 kasım perşembe amaliyat oluyorum.dua edin yüzümü gördüğümde hayallerim yıkılmasn mutlu olayım geceğim için her şey güzel olsun çok heyecanlıyım napıcam ben yardım edin

ben de çarşamba günü ameliyat olacağım ama çok kafam karışık..bilgisayarlı tasarım şart diyorlar ama ben daha doktorumla nasıl bir burun olacağını bile konuşamadım..off napıcam bilemiyorum

ben de çarşamba günü ameliyat olacağım ama çok kafam karışık..bilgisayarlı tasarım şart diyorlar ama ben daha doktorumla nasıl bir burun olacağını bile konuşamadım..off napıcam bilemiyorum

hayır ben doktorumla konuştum dediki bilgisayardaki tasarıma ameliyat gününe kadar bakıp hep aynısını bekleyeceksin.ama tam aynısı olmaz dedi.tasarım yok ben kendimi hazırlamaya calışyrum çok harıka beklentilere girmiyrum.doktorum dediki önce kendi burnuna 100üzerinden bir puan ver sonra üstüne en az %25 de benden işte böyle bir beklentiye gir dedi.bende öyle yaptım umarım senin ameliyatında güzel gecer.kader ortağım

gerçekten burun estetiği olan herkes bilgisayar tasarımlı oldu ameliyatı olmuyor mu tasarımsız

canım ben de 15 gün önce ameliyat oldum, benim doktorum da bilgisayarda tasarım yapmadı.. bence o cok önemli de değil, tasarım yapan doktorlar da onun aynısı olacagının garantisini vermiyor zaten..
bu arada alçım ilk açıldığında burnum çok tuhaf geldi bana, bakasım gelmiyordu.. sonraki bir kaç gün de kendimi çok kötü hissedyrdum, oturup ağladım kaç gün ne biçim oldu burnum diye... ama şimdi (3 gündür) çok hoşuma gidiyor burnum.. gözüme tuhaf geldiğinden begenmedim başlarda büyük ihtimalle, bir de şişlikler de çok etkiliyor, her gecen gün şişlikler azaldıkca burnum güzelleşiyor sanki..

senin gb mutlu olmakistyrum bende çok gerginim perşembe günü hayatım değişecek

bende.
tek korktum önden yamuk olması
kızlar herkeste oluyor mu bu sorun sizce?

Yamukluk ,iz kalması ,burun deliklerinin farklılık ,ablak bir görüntü vb. herşeyden korkuyorum peri . Ve düşün bana yapılacak işlem sadece deliklerle ilgili ona rağmen , bütün bu korkuları taşıyorum .
Boğuluyorum resmen

senin gb mutlu olmakistyrum bende çok gerginim perşembe günü hayatım değişecek

yok korkma, korkacak bir şey yok .. sana tavsiyem ameliyata rahat girmeye çalış, çıkınca asıl sıkıntı ilk gün zor geçti benim bayağı.. ama öyle aşırı bir ağrı sızım olmadı.. bir de ilk günlerde mümkün olduğunca aynaya bakma, yüzünün mor, şiş halini görmek moral bozuyor.. bir de alçı çıktıktan sonra aynaya bakarken burnuna odaklanıp bakma.. genel yüzüne bak... ilk günler çok tuhaf geliyor ama sonra alışıyrsun..

Benim burnumun içindeki kemik yamuk, sanırım deviasyon deniyor. Bir de dıştaki kemerin olduğu yer sağa çekmiş resmen:) Hem içteki hem dıştaki kemiğe müdahale edilecek yani. Şimdiye kadar ameliyatı hiç düşünmemiştim çünkü korkuyorum. Ama son bir yıldır uyurken burnum tıkanmaya başladı. Doktor da yıllardır ameliyat olmam gerektiğini söylüyordu. Sonuç olarak ameliyat olmaya karar verdim. Forumdaki yazıların neredeyse hepsini okudum. Ama hala kararsızım. Daha doğrusu korkuyorum. Estetik yapan bir kulak burun boğaz doktoruna ameliyat olmayı düşünüyorum. Benim için sağlıklı ve sorunsuz olması görüntüden daha önemli. Zaten şu an burnum büyük, her halde bundan daha güzel olacak diye tahmin ediyorum:) Ameliyat sonrası ne gibi sorunlar çıkar, ve sorun yaşamamak için ne yapmak gerekir, bu konuda tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum arkadaşlar...

Ben gecen hafta ameliyat oldum burnum hala sis doktorum alciyi çıkarınca burnum çok tuhaf geldi bana ucu çok topak gibi gördüm sislikten diyor doktorum burun ameliyatından sonra böyle olurmu arkadaslar

inşallah hç pişman olmam burda mululuğumu paylaşırım.dua edin bu yazımı her gören dua etsin lütfen çünkü bana ailem destek olmuyor kötü olursa çok yıkılırım tekrar yaptırma durumumda yok ..lütfen dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…