seninki de iyiymiş :)) alçım çıktı bugun :)) bant var şimdi sadece.. burnum çok tuhaf geliyor gözüme :/ başka birisi gibiyim.. doktor alçıyı çıkarınca bantlamadan bak bakalım burnuna dedi, aynaya bakmamla, iyi güzel olmuş, hadi bantlayalım demem bir oldu :) doktor şoka girdi resmen, başkalarını ayna önünden alamıyoruz, 2 saat inceliyorlar, sen 2 sn baktın sadece hayret dedi:)) kötü değil burnum ama, o kadar garip geldi ki gözüme, bakmak istemedim..neden öyle yaptım ben de anlamadımbaktıkça kusur bulacakmışım gibi geldi sanırım...
aa neden? o kadar mı garipsedin alışırsın ya çok merak ettim
hem de çoook garipsedim... düne göre bugun biraz daha alıştım ama yine de tuhaf geliyor.. gerçi bant var daha üstünde, çıksın da tam bi anlayayım bakalım..
6 sene önce ben kbb amelıyatı oldum şimdi biraz küçülsün ve estetik açıdan iyi olsun istiyorum kafaya koydum sürekli vazgeçirmeye çalışıyolar yakından çok belli olmuyo güzel falan diyolar ama benim beğenmem önemli biri benı vazgeçirmeden bitsin bu iş istiyorum cuma inşallah olucak:)fatih bey yapıcak.
kızlar size bir şey soracağım.. hani normalde güldüğümüzde üst dişlerimiz görünür ya, ameliyattan beri benim gülünce alt dişlerim görünüyor, veya dişlerimi görmeye çalıştığımda sadece altı görüyorum..sizin de öyle mi? eğer öyleyse bu ne kadar sürer daha?
hem de çoook garipsedim... düne göre bugun biraz daha alıştım ama yine de tuhaf geliyor.. gerçi bant var daha üstünde, çıksın da tam bi anlayayım bakalım..
benimde alcım silikon tamponlar dikişler hepsi pazartesi cıkacak.aksam uyku sapsallıgı ile ranzanın basamaklarına vurdum buynusumu bişi olmamıstır dimi korkuyom insallah yamulmamıstır gerci cok siddetli vurmadım ama acıdı az
acaba sisliklerden olmasın hani burnundada siislikler var bende göremiyorum beniim alcım duruyor hala ama sisten bence
benimde alcım silikon tamponlar dikişler hepsi pazartesi cıkacak.aksam uyku sapsallıgı ile ranzanın basamaklarına vurdum buynusumu bişi olmamıstır dimi korkuyom insallah yamulmamıstır gerci cok siddetli vurmadım ama acıdı az
korkma tatlım bir şey olmamıştır hafif vurduysan, zaten alçın var daha o korur.. alçı çıktıktan sonra daha çok dikkat etmek gerekiyor... acıması normal, hafif dokununca hatta dokunmasam bile eğilip doğruldukça,fazla hareket ettikçe sızlıyor..
korkma tatlım bir şey olmamıştır hafif vurduysan, zaten alçın var daha o korur.. alçı çıktıktan sonra daha çok dikkat etmek gerekiyor... acıması normal, hafif dokununca hatta dokunmasam bile eğilip doğruldukça,fazla hareket ettikçe sızlıyor..
kuzucuk aynen bişi diyimmi benimde öyle ya simdi baktım aynadanda gülünce üst dudagım inceliyo ve üst dişlerim görünmüyo ve gülünce cok komik duryo:)acaba sisliklerdenmi böyle hakkaten bende simdik fark ettim:))bence sisliklerden...
kuzucuk aynen bişi diyimmi benimde öyle ya simdi baktım aynadanda gülünce üst dudagım inceliyo ve üst dişlerim görünmüyo ve gülünce cok komik duryo:)acaba sisliklerdenmi böyle hakkaten bende simdik fark ettim:))bence sisliklerden...
evet şişliklerden demek ki.. ya da hala uyuşukluğunun tam geçmemesinden.. neyse demek ki ikimizde de olduğuna göre normal herhalde.. geçer zamanla, korkmamıza gerek yok :))
kawisli ve burun ucu kaldırılmıs bı burun çok yapmacık duruyor arkadaslar burun delikleri büyüyor bilginize.ayrıca ilerde burun ucunun düşmesını goz onunde bulundurun ben amelıyat oldum ama burun ucumu we burun sırtımı törpülettim doğal we abartısız oldu
kızlar bu pazartesi ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım, hem burun kemiğim yamuk hem de kemerim var, zor bi operasyon olacağa benziyor, öncesinde bana önerileriniz var mı acaba?
kızlar ameliyattan çıktıktan sonra ağrınız çok oldu mu?dayanılır derece de mi oluyo
Sonunda bende ameliyat için karar verdim. Ameliyat korkum olduğu için yıllarca cesaret edemedim şimdi araştırma sürecine girdim. şunu sorcam ben çalışıyorum o bantlar çıkmadan da ise gitmek istemiyorum ne kadar sürüyor iyileşip bantlardan kurtulmak.