Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar size bir şey soracağım.. hani normalde güldüğümüzde üst dişlerimiz görünür ya, ameliyattan beri benim gülünce alt dişlerim görünüyor, veya dişlerimi görmeye çalıştığımda sadece altı görüyorum.. sizin de öyle mi? eğer öyleyse bu ne kadar sürer daha?

Ya bende hiçbir doktoru ikna edemiyorum ameliyat konusunda .Son görüştüğüm doktor bile kusursuz burnun fln dedi ve yolladı ! Evet aynaya baktıgımda bende diyorum çok güzel diye ama fotoğraflarda güzel çıkmıyor sanki :/ ucu geniş ve delikleri çok gorunuyor gibi :/ gibi değil öyle .
Güzel burun tanımına uyması için fot.larda da güzel çıkması lazım .Ben bunu kabul etmiyorum .

Acaba ayna mı yalan söylüyor yoksa fotoğraflar mı ? kafayı yemek üzereyim artık .

İnş senin harika geçer ,hayal ettiğin buruna sahip olursun canım .

Son düzenleme:

acaba sisliklerden olmasın hani burnundada siislikler var bende göremiyorum beniim alcım duruyor hala ama sisten bence

acaba sisliklerden olmasın hani burnundada siislikler var bende göremiyorum beniim alcım duruyor hala ama sisten bence

bilmiyorum ki, ondandır inşallah... alçıyı aldırmaya gittiğimde doktora sormayı da unuttum.. daha doğrusu önce alçıdan diye düşünüyordum, alçı çıktıktan sonra da orada ayna karşısında gülüşüme bakmadığım için eve gelince farkettim... konuşurken filan çok komik görünüyorum, sadece alt dişlerim görünüyor..

kawisli ve burun ucu kaldırılmıs bı burun çok yapmacık duruyor arkadaslar burun delikleri büyüyor bilginize.ayrıca ilerde burun ucunun düşmesını goz onunde bulundurun ben amelıyat oldum ama burun ucumu we burun sırtımı törpülettim doğal we abartısız oldu

insallah dogal olur kuzum görcezz acılınca:)

kızlar bu pazartesi ameliyat olacağım ve çok heyecanlıyım, hem burun kemiğim yamuk hem de kemerim var, zor bi operasyon olacağa benziyor, öncesinde bana önerileriniz var mı acaba?

kızlar ameliyattan çıktıktan sonra ağrınız çok oldu mu?dayanılır derece de mi oluyo

ilk gün bir ağırlık oluo burnunda hissetmiyorsun zaten ama zaten agrı kesici falan verilior yani pek fazla olmuyorr sonrasını düşününcede ağrın varsada gider )

Cesaret ettiğine sevindim umarım doğru bir seçim olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…