BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Canim transferin hayirli olsun insallh guzel haberler alirsiniz ben 7. Gun kan tahlili yaptirmistim aklinda olsun deyip kafani karistirayimkeseyi persembe gorucem Allah nasip ederse ozaman ogrenicem insallh
cok sagol canim ya inş bebegim benimledir hayirlisi olsn

Minimalistt canim ben sahin beye devam etmemeye karar verdim baska bir doktorla gorusucem yarin allahin izniyle bisey rica edicem sana ekstra bi ilac verirse bana soylermisin ben suan sadece coraspin ve crinone jele devam ediyorum bide folictrio

canim neden degistiriyorsun doktorunu. kalp atisini duydun mu bebeginin? genellikle kalp atisina kadar takip ediyorlar ama merak ettim durumunu

canim neden degistiriyorsun doktorunu. kalp atisini duydun mu bebeginin? genellikle kalp atisina kadar takip ediyorlar ama merak ettim durumunu
Canim beni zaten transferden sonra ilk kez bugun icin cagirdi ama benim daha once doktorla yasadigim sorunlar oldu doktora soru bile soramicaksam neden gideyimki artik guvenemiyorum ona baska doktorla devam edicem sanirim garantilemek icin randevuya kadar ilac vermiyorlar onun icin arkadasima ilac vericekmi diye vekliyorum

anladim canim hakkinda hayirlisi.. icinin rahat etmeai doktoruna guvenmen onemli tabi. az cok okumustum neler yasadigini.

Canim gozyn aydin cok sevindim insallah katlayarak devam eder hangi ilaclari kullaniyorsun
Cnm jeli kullaniyorum bide coraspin varya onu bide folikplus kullaniyorum onu 3 aydir iciyodum ztn 2 kere daha gidicem şahin beye daha sonra jimere gecmeyi planiyorum

Cnm jeli kullaniyorum bide coraspin varya onu bide folikplus kullaniyorum onu 3 aydir iciyodum ztn 2 kere daha gidicem şahin beye daha sonra jimere gecmeyi planiyorum
Aaaa ben gectim bile :) hatice hanima gidiyorum cok ama cok tatli bi doktor ve tup bebek doktoru ondan icim rahat insallah cuma gunu kismetse kalbini duyucam kuzumun allahim bebeklerimizi bagislasin bizlere

Aaaa ben gectim bile :) hatice hanima gidiyorum cok ama cok tatli bi doktor ve tup bebek doktoru ondan icim rahat insallah cuma gunu kismetse kalbini duyucam kuzumun allahim bebeklerimizi bagislasin bizlere
Bende ona gitmeyi planliyorum bakalim yani şahin beyde devam etmek istiyorum eşimde onda devam edelim diyor ama cok sira bekleniyor oyuzden ben istemiuorum cok sira oluyor

amin canım teşekkür ederim bizde malesef ümit yok kaç doktora gittim olmaz dedi inşallah tüp bebek kavuşmama sebep olur inşallah rabbim naip eder
Merhaba ilk tüp bebek demeniz mi? bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum önce aşılamamı yapsam diyorum zaman kaybı olur mu acaba? zor mu süreç ağrı vs oluyor mu, iğneleer varmış sanırım kendiniz mi yapıyorsunuz bana yardımcı olup aydınlatır mısınız irca etsem

Insallah canim.. evet 3 yillik evlilik sarti var yalniz rezerv azligi gibi aciliyeti olan kriterler varsa bu sarti tolere edebiliyorlar die biliyorum
Merhaba rapor hakkında bilgi verir misiniz? rapor neye yarıyor? özel hastanelerde indirim vs mi? adana acıbademde ilaçlar dahil 6750 fiyat çıkardılar yaa

Ayni canim bide morf 0 bendede cik kisti var malesef
Aradilarmi nasil bebislerin
Merhaba benim eşimin de morfoloji bozukluğu var, olmaz diye çok korkuyordum çok şükür sizin olmuş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Mrb. Ben de yarın Acıbadem Şahin bey ile görüşmeye gideceğim. Ayrica jinemed ile de gorusecegim. İlk tüp bebek deneyimim olacak. Aşılama filan hiç bi şey yapılmadı. Eşimin Sperm sayısı çok düşük. Sadece tüp bebek önerildi. Aynı zamanda ben ms hastasıyım. Ms doktorum tüp bebek için tek denemeyeizin verdi. Çok korkuyorum. Çok gerginim. 12 yıllık evliyim. 32 yaşındayım.
Merkezler ve doktorlar konusunda yardimci olabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca maddi olanaklarım da çok geniş değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar merhaba.bursada devlet hastanesi disinda rahim filmi cektirebilecegim yer var mı.doktorum hsg istedi. Baya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…