• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Arkadaşlar merhaba.bursada devlet hastanesi disinda rahim filmi cektirebilecegim yer var mı.doktorum hsg istedi. Baya korkuyorum
arkadasim merhaba.. bursa da devlette yani zübeyde hanimda ve ya çekirgede çekilmoyor. disariya özel çekim merkezine gönderoyprlar onda da sıra veriyprlar aylar sonrasina. basima geldigi ocin biliyorum malesef. ben bahar hastanesinde cektirmistim yaklasik 1 yil önce 350 di sanirim

OTE="zeymuss, post: 45894072, member: 298951"]arkadasim merhaba.. bursa da devlette yani zübeyde hanimda ve ya çekirgede çekilmoyor. disariya özel çekim merkezine gönderoyprlar onda da sıra veriyprlar aylar sonrasina. basima geldigi ocin biliyorum malesef. ben bahar hastanesinde cektirmistim yaklasik 1 yil önce 350 di sanirim[/QUOTE]
Teşekkür ederim cnm galiba burtom ve bahar hastensini bi ariyayim olmadi onlardan birinde olmazsa kendi hastanemde cektiricm baya da korkuyorm acaba anestesiz dayanilir mi

OTE="zeymuss, post: 45894072, member: 298951"]arkadasim merhaba.. bursa da devlette yani zübeyde hanimda ve ya çekirgede çekilmoyor. disariya özel çekim merkezine gönderoyprlar onda da sıra veriyprlar aylar sonrasina. basima geldigi ocin biliyorum malesef. ben bahar hastanesinde cektirmistim yaklasik 1 yil önce 350 di sanirim
Teşekkür ederim cnm galiba burtom ve bahar hastensini bi ariyayim olmadi onlardan birinde olmazsa kendi hastanemde cektiricm baya da korkuyorm acaba anestesiz dayanilir mi[/QUOTE]
dedigim merkez burtom du adini hatirlayamamistim. ben anestezisis cektirdim, biraz aci oluyor ilac verilirken ama dayanilmayacak bisey degil bence ki ben agri esigi düsük biriyimdir

Arkadaşlar ben 36 yaşındayım. 7yillik evliyim. bizde kısmetse önümüzdeki ay tüp bebege başlıcaz. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var. İlk art tüp bebek merkezi osman beyle görüştüm. Hidrosalpenks yani tuplerimde sıvı birikmesi vardı.rahme aktigi icin düşüge neden olabilir tupleri aldir demisti. Mantikli geldi ve bende bu ay tupleri aldirdim. Şimdi hazırız ama osman beye mi gitsem Acıbadem Şahin beye mi gitsem araştırma içindeyim.

Esimin sperm sayisi dusuk ve ileri hizi az canim. Sizde?
Benim eşim dede benzer sorun..erkek icin oncesinde vitamin takviye vs. Ilac kullandinizmi? Ne kullandınız. Acıbadem de yaptirmissiniz ve tutmuş babyinlove babyinlove
bende mi oraya gitsem diye düşünüyorum. Bir de 35 yaş üstüne 2embriyo koyuluyomus .siz 35yas altindamiydiniz oyuzden tek mi .

Slm bende bursa eurofertilde yaptirdim bu 3. Denemem beklemedeyim bakalim ben doktorumdanda diger calisanlaedanda memnunum istedigimde doktora hemsireye ulasabiliyorum

Merhaba kızlar ben 12 yıllık evliyim ve 2 aşılama 2 tüp bebek denememde negatif birbirimize destek olmalıyız etrafımızdaki hiç kimse bizi anlayamaz hep karmaşık duygular icersindeyiz değilmi rabbim yardımcımız olsun inşallah tez zamanda kucaklarimizi doldursun öpüyorum hepinizi...

Arkadaşlar ben 36 yaşındayım. 7yillik evliyim. bizde kısmetse önümüzdeki ay tüp bebege başlıcaz. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var. İlk art tüp bebek merkezi osman beyle görüştüm. Hidrosalpenks yani tuplerimde sıvı birikmesi vardı.rahme aktigi icin düşüge neden olabilir tupleri aldir demisti. Mantikli geldi ve bende bu ay tupleri aldirdim. Şimdi hazırız ama osman beye mi gitsem Acıbadem Şahin beye mi gitsem araştırma içindeyim.
Canim bence acıbadem şahin bey kesinlikle bir numara osman bey daha çok sorunlu hamilelikte iyi bir doktor bende ilk osman beye gitmiştim yumurtalarım olmadığı halde yine az ilaç yüklemesi yaptı ve yine basarisizlikla sonuçlanmıştı

Ben uludag universitesinde yaptirdim ama hamilelik yok negatif malesef hepsi
Bende iki defa üniversitede yaptırdım tatlım ikiside negatif çıktı kismetimizde ne varsa onu görücez hayırlısı olsun tekrar yaptırırsam acıbadem diyorum başka birşey demem de kısmet tabii

Benim eşim dede benzer sorun..erkek icin oncesinde vitamin takviye vs. Ilac kullandinizmi? Ne kullandınız. Acıbadem de yaptirmissiniz ve tutmuş babyinlove babyinlove
bende mi oraya gitsem diye düşünüyorum. Bir de 35 yaş üstüne 2embriyo koyuluyomus .siz 35yas altindamiydiniz oyuzden tek mi .
Ben üniversitede yaptirdigimda 35 yaş altiydim ama hoca yinede 2 tane koymuştu kanun 35 yaş diyor galiba ama doktorların insiyatifine kalmis yinede

Arkadaşlar ben 36 yaşındayım. 7yillik evliyim. bizde kısmetse önümüzdeki ay tüp bebege başlıcaz. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var. İlk art tüp bebek merkezi osman beyle görüştüm. Hidrosalpenks yani tuplerimde sıvı birikmesi vardı.rahme aktigi icin düşüge neden olabilir tupleri aldir demisti. Mantikli geldi ve bende bu ay tupleri aldirdim. Şimdi hazırız ama osman beye mi gitsem Acıbadem Şahin beye mi gitsem araştırma içindeyim.[/QUOT

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda inşallah bence acıbadem şahin bey amA karar vermek çok zor çok iyi düşün çabuk karar verme ama osman bey daha çok sorunlu hamilelikte iyi bir doktor derim ben

Allah yardımcın olsun canım tez zamanda inşallah bence acıbadem şahin bey amA karar vermek çok zor çok iyi düşün çabuk karar verme ama osman bey daha çok sorunlu hamilelikte iyi bir doktor derim ben

Jinemed murat Erdemir e yaptırdım. 4gun önce transferleri oldu haftaya test yapmayı bekliyorum

Back