- Konu Sahibi babyinlove
-
Hadi bakalim hayirli haberlerini duyalim insallh.. folic plus kullaniyorum ben ama sahin hoca soylemedi kendim almistimMinimalistt canim bende pazartesi gidicem kismetse bugun baska ni hastanede yaptiririm aslinda iki ucretsiz testimiz varmis orda ama oraya kadar gidemem yani :) dun hemsireyi aradim su an icin baska ni ilac kullanmicaksiniz artik dedi ama bana folik vermemisti doktiru arayi soylicem bugun en yuksek en iyisi hangisiyse soylesinde ni an once basliyom sen ne kullaniyorsun canim
Cok sevindim cnm inş güzel cikar bizede haber verArkadaslar 5.gunden beri hep pozitifti 9.gun tahlilim 273.8 cikti bugun tekrar kan verdim bakalim ne cikacak rabbim nazarlardan sakinsin
Canım tebrikler benimde bugün 12. günümdu şükürler olsun değerlerim güzel Allahım hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip eder insallah.Arkadaslar 5.gunden beri hep pozitifti 9.gun tahlilim 273.8 cikti bugun tekrar kan verdim bakalim ne cikacak rabbim nazarlardan sakinsin
Canım gecmisolsun cok sevindim gayet guzel şimdi heyecanla yarını beklemece hayırlı haberler alirsiniz insallah..Kizlar bugun opu vardi 15 tane yumoş toplandi gayet güzel temiz gecti tek kişlik odaya aldilar yemek fln verdiler güzeldi yani
İnş canim ya sen nasilsin bebekler tek mi ikiz mi varmi bi fikrin beta kac cikti en sonCanım gecmisolsun cok sevindim gayet guzel şimdi heyecanla yarını beklemece hayırlı haberler alirsiniz insallah..
12. Günümde 500 kusuratli biseydi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gidicem insallah ozaman ogrenicez iyiyim cok sukur transferden 2 gun sonra günlük hayatıma dondum ama her aşama gerçekten çok stresli beklemek çok zorİnş canim ya sen nasilsin bebekler tek mi ikiz mi varmi bi fikrin beta kac cikti en son
Hadi bakalim canim rabbim yaninda olsun12. Günümde 500 kusuratli biseydi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gidicem insallah ozaman ogrenicez iyiyim cok sukur transferden 2 gun sonra günlük hayatıma dondum ama her aşama gerçekten çok stresli beklemek çok zor
Canim benimde 774 cikti cok sukur ogun sana baska ilac verdilermi ben hala coraspinle jel sadece12. Günümde 500 kusuratli biseydi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gidicem insallah ozaman ogrenicez iyiyim cok sukur transferden 2 gun sonra günlük hayatıma dondum ama her aşama gerçekten çok stresli beklemek çok zor
Henüz farklı bi ilaç kullanmıyorum sadece arti olarak folik asite başlamam soylendiCanim benimde 774 cikti cok sukur ogun sana baska ilac verdilermi ben hala coraspinle jel sadece
Canim transfer nezamnKizlar bugun opu vardi 15 tane yumoş toplandi gayet güzel temiz gecti tek kişlik odaya aldilar yemek fln verdiler güzeldi yani
Yarin sabah canim transfer cok heycanliyim :)Canim transfer nezamn
Cnm var mi bi gelişme ikiz mi:)12. Günümde 500 kusuratli biseydi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gidicem insallah ozaman ogrenicez iyiyim cok sukur transferden 2 gun sonra günlük hayatıma dondum ama her aşama gerçekten çok stresli beklemek çok zor
Oldumu transfer canim nasil gectiYarin sabah canim transfer cok heycanliyim :)
Canim transferin hayirli olsun insallh guzel haberler alirsiniz ben 7. Gun kan tahlili yaptirmistim aklinda olsun deyip kafani karistirayimCnm var mi bi gelişme ikiz mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?