BURSALI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR TOPLANIN :)

Minimalistt canim bende pazartesi gidicem kismetse bugun baska ni hastanede yaptiririm aslinda iki ucretsiz testimiz varmis orda ama oraya kadar gidemem yani :) dun hemsireyi aradim su an icin baska ni ilac kullanmicaksiniz artik dedi ama bana folik vermemisti doktiru arayi soylicem bugun en yuksek en iyisi hangisiyse soylesinde ni an once basliyom sen ne kullaniyorsun canim

Hadi bakalim hayirli haberlerini duyalim insallh.. folic plus kullaniyorum ben ama sahin hoca soylemedi kendim almistim

Arkadaslar 5.gunden beri hep pozitifti 9.gun tahlilim 273.8 cikti bugun tekrar kan verdim bakalim ne cikacak rabbim nazarlardan sakinsin

Arkadaslar 5.gunden beri hep pozitifti 9.gun tahlilim 273.8 cikti bugun tekrar kan verdim bakalim ne cikacak rabbim nazarlardan sakinsin
Canım tebrikler benimde bugün 12. günümdu şükürler olsun değerlerim güzel Allahım hayirlisiyla kucağımıza almayı nasip eder insallah.

Kizlar bugun opu vardi 15 tane yumoş toplandi gayet güzel temiz gecti tek kişlik odaya aldilar yemek fln verdiler güzeldi yani

İnş canim ya sen nasilsin bebekler tek mi ikiz mi varmi bi fikrin beta kac cikti en son
12. Günümde 500 kusuratli biseydi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gidicem insallah ozaman ogrenicez iyiyim cok sukur transferden 2 gun sonra günlük hayatıma dondum ama her aşama gerçekten çok stresli beklemek çok zor

12. Günümde 500 kusuratli biseydi canim 10 gun sonra keseyi görmeye gidicem insallah ozaman ogrenicez iyiyim cok sukur transferden 2 gun sonra günlük hayatıma dondum ama her aşama gerçekten çok stresli beklemek çok zor
Canim benimde 774 cikti cok sukur ogun sana baska ilac verdilermi ben hala coraspinle jel sadece

Arkadaşlar! Öncellikle Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin!

35 yaşındayım, PKO luyum (polikistikover), eşimde de morfolojisi normal olan sperm sayısı 2% (Kruger kriter). Doğal yolu ile hamile kalarak - 1 düşük ve 1 boş gebelik geçirdim (8 haftalık). Şimdi de artık tüp bebek düşünüyorum. Eşim doğal yolu ile denemeye devam etmek istiyor, doktor ise aşılamada deneyebiliriz diyor. Ben ise onları düşünmek istemiyorum, morfolojisi bozuk olan sperm yine öne çıkıp işi bozabilir - tekrar düşük ve kürtaj yaşayacak halim yok.
Çok soru soracağım belki de, kusura bakmayın. Bilen vardır diye umuyorum:
1. Eşlerin morfolojisi 98% anormal olan sperm ile durumu olan var mı? Ne tedavi görüyorsunuz? Ve doktorunuz neler tavsiye ediyor?
2. Bu merkezlerde tüp bebek tedavisi ne kadar: ART, Acıbadem, Jimer, Jinemed. Bilgi varsa embriyo dondurma ücreti ve dediğimiz krioprotokol (dondurulmuş embriyo transferi) ne kadardır.
3. Jimer'de (Suat Bey'de) tüp bebek tedavisini yapan yada yaptırıyor olan varsa, yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Cnm var mi bi gelişme ikiz mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…