- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi babyinlove
-
arkadasim merhaba.. bursa da devlette yani zübeyde hanimda ve ya çekirgede çekilmoyor. disariya özel çekim merkezine gönderoyprlar onda da sıra veriyprlar aylar sonrasina. basima geldigi ocin biliyorum malesef. ben bahar hastanesinde cektirmistim yaklasik 1 yil önce 350 di sanirimArkadaşlar merhaba.bursada devlet hastanesi disinda rahim filmi cektirebilecegim yer var mı.doktorum hsg istedi. Baya korkuyorum
Teşekkür ederim cnm galiba burtom ve bahar hastensini bi ariyayim olmadi onlardan birinde olmazsa kendi hastanemde cektiricm baya da korkuyorm acaba anestesiz dayanilir mi[/QUOTE]OTE="zeymuss, post: 45894072, member: 298951"]arkadasim merhaba.. bursa da devlette yani zübeyde hanimda ve ya çekirgede çekilmoyor. disariya özel çekim merkezine gönderoyprlar onda da sıra veriyprlar aylar sonrasina. basima geldigi ocin biliyorum malesef. ben bahar hastanesinde cektirmistim yaklasik 1 yil önce 350 di sanirim
Selam.bende ilk bursa art osman beyle gorusmustum ama sanırım acibademdede yaptirabilirim önümüzdeki ayVar mı başka arkadaşlar Bursa'dan. Ben de bugün başladım tüp bebek tedavisine acıbademde
Tomomar hariç burtomda cektirebilirsin.ben 2kez cektirdim ilki tomomarda devlet odemeliydi ama makineleri çok eski.sonra burtomda cektirdimArkadaşlar merhaba.bursada devlet hastanesi disinda rahim filmi cektirebilecegim yer var mı.doktorum hsg istedi. Baya korkuyorum
Selam. Tüp bebeği siz nerde yaptirdiniz acaba?hamilelik devam ediyor mu☺Gozun aydin canim tebrikler kacinci gunde yaptirdi
Benim eşimdede aynı sorun var.peki erkek takviye ilacı kullandimi.?ne kullandı acaba bilgi verirmisinizTuh ben keske cikartsaydim bize hemen oluyormus esimde sperm sayisi az morfoloji 0 anormaliteler hat seviyede benim desen rahim bitik durumfa cikoata ksri yumurta az olusuyor
Benim eşim dede benzer sorun..erkek icin oncesinde vitamin takviye vs. Ilac kullandinizmi? Ne kullandınız. Acıbadem de yaptirmissiniz ve tutmuşEsimin sperm sayisi dusuk ve ileri hizi az canim. Sizde?
Hakkında hayırlısı olsun canım neresi içine sinerse orada başla tedavine.Selam.bende ilk bursa art osman beyle gorusmustum ama sanırım acibademdede yaptirabilirim önümüzdeki ay
Ben uludag universitesinde yaptirdim ama hamilelik yok negatif malesef hepsiSelam. Tüp bebeği siz nerde yaptirdiniz acaba?hamilelik devam ediyor mu☺
Canim bence acıbadem şahin bey kesinlikle bir numara osman bey daha çok sorunlu hamilelikte iyi bir doktor bende ilk osman beye gitmiştim yumurtalarım olmadığı halde yine az ilaç yüklemesi yaptı ve yine basarisizlikla sonuçlanmıştıArkadaşlar ben 36 yaşındayım. 7yillik evliyim. bizde kısmetse önümüzdeki ay tüp bebege başlıcaz. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var. İlk art tüp bebek merkezi osman beyle görüştüm. Hidrosalpenks yani tuplerimde sıvı birikmesi vardı.rahme aktigi icin düşüge neden olabilir tupleri aldir demisti. Mantikli geldi ve bende bu ay tupleri aldirdim. Şimdi hazırız ama osman beye mi gitsem Acıbadem Şahin beye mi gitsem araştırma içindeyim.
Bende iki defa üniversitede yaptırdım tatlım ikiside negatif çıktı kismetimizde ne varsa onu görücez hayırlısı olsun tekrar yaptırırsam acıbadem diyorum başka birşey demem de kısmet tabiiBen uludag universitesinde yaptirdim ama hamilelik yok negatif malesef hepsi
Ben üniversitede yaptirdigimda 35 yaş altiydim ama hoca yinede 2 tane koymuştu kanun 35 yaş diyor galiba ama doktorların insiyatifine kalmis yinedeBenim eşim dede benzer sorun..erkek icin oncesinde vitamin takviye vs. Ilac kullandinizmi? Ne kullandınız. Acıbadem de yaptirmissiniz ve tutmuşbabyinlove
bende mi oraya gitsem diye düşünüyorum. Bir de 35 yaş üstüne 2embriyo koyuluyomus .siz 35yas altindamiydiniz oyuzden tek mi .
Arkadaşlar ben 36 yaşındayım. 7yillik evliyim. bizde kısmetse önümüzdeki ay tüp bebege başlıcaz. Eşimde spermlerde morfolojik bozukluk var. İlk art tüp bebek merkezi osman beyle görüştüm. Hidrosalpenks yani tuplerimde sıvı birikmesi vardı.rahme aktigi icin düşüge neden olabilir tupleri aldir demisti. Mantikli geldi ve bende bu ay tupleri aldirdim. Şimdi hazırız ama osman beye mi gitsem Acıbadem Şahin beye mi gitsem araştırma içindeyim.[/QUOT
Allah yardımcın olsun canım tez zamanda inşallah bence acıbadem şahin bey amA karar vermek çok zor çok iyi düşün çabuk karar verme ama osman bey daha çok sorunlu hamilelikte iyi bir doktor derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?