Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada nikah şekerlerimizde geldi taaaaaaaaaaa samsundan sipariş ettik internetten sözyledik kızlar hiçbir sorun yaşamadık çok güzeller işte nikah şekerlerim hihoyyyt
Eki Görüntüle 50899
Bu arada nikah şekerlerimizde geldi taaaaaaaaaaa samsundan sipariş ettik internetten sözyledik kızlar hiçbir sorun yaşamadık çok güzeller işte nikah şekerlerim hihoyyyt
Eki Görüntüle 50899
Sedacım Bursada sorduk tanesine 1 tl felan istiyorlardı samsundan 80 kuruşa yaptırdık.. kargo ücreti felan çok çok uyguna geldi...
oyy yerim sizin nikah şekerini ben maşallah.
fikir olur belki bizim nikah şekeri; eşimle resmimizi bastık nikah şekerine göre boyutunu ayarlayıp sonra o resmin altına tarihi adımızı teşekkür yazısını yazıp nikah şekerine zımbaladık. çok güzel olmuştu.
tamam cnm evde çekeyim yüklerim unutmam inş vereliniortak
sedacm sen çalışıyomuydun
oyyyy oyyyyyy hadi bakalım hayrılı olsun. yakınmı hangi okulda başlıyosun. yavrucaklarımız olunca sana veririz artık kaydirigubbakcemile3
balayı işini nasıl yapıcaksınız hemen başlaması azckın kotu olmus.
Sedacım resim ekleme içn resimler hazırladım ama umarım görebilirsin..
Eki Görüntüle 50911
Eki Görüntüle 50912
Eki Görüntüle 50913
Eki Görüntüle 50914
Eki Görüntüle 50915
Balayımı sempatiksalakcinni Bir an önce tatile çıkmak için çıldırıyorum sempatiksalakcinni