Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açık hava istiyorum ama yağmur yağarsa diye cesarette edemiyorum.. cesaret edenler nasıl ediyorlaarr bana akıl verin..
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr;
ahh sebnemcimmm ahhh anlamaz olurmuyum ben seni. sürekli aynı şey cnm yemek bulaşık ütü temizlik derdi. hele şu yemek olayı bıktırdı valla kaydirigubbakcemile3 bugün ne pişirsem diye iş yerinde başlıyorum düşünmeye. bi yardımcı şart aslında şöyle güveneceğimiz biri olsa. tanıdıklara soruyorum hepsi dolu onlara gelenlerin. :bbo: sen çalışıyomuydun ??
happyzhr haftasonu bi akşam bi gidip bakın bakalım koku olurmu olmazmı görmüş olursunuz. için rahatlar. şimdi orda çalışanlar yok abla olmuyo falan der aklın kalır bu sefer.
sedacım ben çalışıyorum cnm. ilk başlarda zor geldi ama şimdi alıştım artık. herşeyin düzenli ve zamanlı oluyor mecburen. prş den çamaşırlar haftasonu öğlene kadar temizlik sonra vınnnnn gezmeyebeni bi yemek zorluyo artık sebnemmle revindel alıştırır beni opuyorumnanaktan
Fıstıklarım günaydınnnn opuyorumnanaktan
Hepinizin yorumlarını okudum..
Yemek yapmak konusunda kursa felan gerek yok , kızlar ben liseye başladığımda annem çalışmaya başladı maddi durumlar yüzünden gece 11 lerde eve gelirdi annecim.. Bende ufak ufak başladım yemek yapmaya.. İlk öğrendiğim domates çorbasıydı mesela kaydirigubbakcemile3 Şimdi ise ooooooo bütün yemekleri yapıyorum.. Patlıcan hariç çünkü nefret ederim elimi bile süremem yani :1no2: Yemek defterim var not alıyorum herşeyi sizinlede paylaşırım zaten yaptığım birkaç yemeği ''yemek tarifleri'' kısmında paylaştım... Hemde püf noktalarınıda yazıyorum mesela tavuk pirzolaya heryerde sadece yoğurt- salça - kekik - yağ yazar sosunda.. Ama ben sarmısak ve sirkeyide ekledim.. Sirke tavuğun sosu çekmesini sağlıyor kızlar aklınızda olsun kaydirigubbakcemile5
a.s.
canım biz sennle hatırlarsan hep konusuyorduk..öyle mi böyle mi olsun diye...düğün tyeri neresi,nişan yeri neresi diye....Çıragan da nişanımı yapacagım gün 20 hazıranda ben kuafördeyken bir yagmur,fırtınaaaa vardı niüferde anlatamam ben çıktım eve gitiik giyinirken,bir deee günlük güneşlik allahh insana şans versin beereeket dediiiikkk geçtik ,,hiç ama pinpiriklenmedik..herkes 10 dak içnde benı arıyor nolucak..diye..meraak ETME...sen hayallerinden vazgeçemmmeeee sakın benı de vazgeçirmeye çalışmışlarıdı klasik kapalı bir yer için...Rabbim büyükkk sen yeri seç...bak biz çıraganın herşeyinden memnun aldık...Nazende de ye de bak deriiiimm,açık havanın güzelliği bir başka,zaten bu 2010 bütün dengeleri değiştirdi kimse tahmin yapamıyor :)
Bizimde son karar ile nişan oldu :) değiştirdiğim için dğün yerini orda nişan yaptık :) Seninkii daha güzel olsun canııım kısmet işte....BUTTİMİN NERESİNDE CANIM>? Kokma olayı olmasın,benım kuzenim CHA CHA da oldu sağ tarafında bir koku ydu kı anlatamam etrafında mümkünse kır olacaksa tabi,ne dere,ne göl,çöp lerden uzak dur derim canı m...evet canım hatırlıyorum seninle konuşmuştuk benim nişanım olmadı daha bazı olaylardan dolayı biraz ertelendi yani.. ama şimdi artık düğün yeri araştırıyorum... bu seneki havalar bizi çok korkuttu bende hep açık hava istiyorum ama bu kadar istememden dolayı kesin bi aksilik çıkar diyorum kendi kendime tabi inş tam tersi olur.. sedacım bi yer beğendim ama buttimin orda olduğu için karar veremiyorum acaba çöp kokusu gelir mi diye... seninde fotoğraflarını gördüm cnm çok güzel olmuşsun Allah tamamına erdirsin inş düğününde güzel geçer..hihoyyyt
Sedacım sen iste ben yardım ederim sana olumunekankayizsmile
Kuzummm bu arada yemek yapmayı bilmiyorsunuz felan demedim sakın yanlış anlamayın beni..
Ben sadece yemek kurslarını gereksiz buluyorum.. :dilcikar:
yemek defterimdeki tarifleri yazıcam kızlar artık ordan size fikir olsun klasik gazete reklamlarında olur ya ''hepsi denemiş tarifler'' sırnaşık şey
Sedacım avatarındaki resmin anlamı ne çözemedim yaww