• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ayyyy kuzumm ben burdayım da yağmur felan yağdı böyle feci bir uyku bastırdı beni elim kolum kalkmıyor resmen mirmirmirmir

a.s.
açık hava istiyorum ama yağmur yağarsa diye cesarette edemiyorum.. cesaret edenler nasıl ediyorlaarr bana akıl verin..

canım biz sennle hatırlarsan hep konusuyorduk..öyle mi böyle mi olsun diye...düğün tyeri neresi,nişan yeri neresi diye....Çıragan da nişanımı yapacagım gün 20 hazıranda ben kuafördeyken bir yagmur,fırtınaaaa vardı niüferde anlatamam ben çıktım eve gitiik giyinirken,bir deee günlük güneşlik allahh insana şans versin beereeket dediiiikkk geçtik ,,hiç ama pinpiriklenmedik..herkes 10 dak içnde benı arıyor nolucak..diye..meraak ETME...sen hayallerinden vazgeçemmmeeee sakın benı de vazgeçirmeye çalışmışlarıdı klasik kapalı bir yer için...Rabbim büyükkk sen yeri seç...bak biz çıraganın herşeyinden memnun aldık...Nazende de ye de bak deriiiimm,açık havanın güzelliği bir başka,zaten bu 2010 bütün dengeleri değiştirdi kimse tahmin yapamıyor :)

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr;

ahh sebnemcimmm ahhh anlamaz olurmuyum ben seni. sürekli aynı şey cnm yemek bulaşık ütü temizlik derdi. hele şu yemek olayı bıktırdı valla kaydirigubbakcemile3 bugün ne pişirsem diye iş yerinde başlıyorum düşünmeye. bi yardımcı şart aslında şöyle güveneceğimiz biri olsa. tanıdıklara soruyorum hepsi dolu onlara gelenlerin. :bbo: sen çalışıyomuydun ??

happyzhr haftasonu bi akşam bi gidip bakın bakalım koku olurmu olmazmı görmüş olursunuz. için rahatlar. şimdi orda çalışanlar yok abla olmuyo falan der aklın kalır bu sefer.

şebnemmmcımmm olsun be cnmm ya evde yemek yapasım var cok yorlldukkkk artık :)))) bir de emrahın rahat tavırları valla biz hiç kavga etmezdık yiyiyyoruz birbirimizi,bir hayırlıysıyla görsek o günlerii :9 ev hanımı olmak nasıl bir duygu sen çalışmıyorsun ? çalışacak mısınız kelebekli kuzu ve de sebnemmcımm ?? sedeff vallaa bak bizde böle olucazz ama ben çalışmaya başlıyorum 23 agustosda semınerlerımm başlıyor :(:nazar:

Sedacim evli olmak ve ev hanimi olmak guzel Ben calismiyorum ev hanimiyim :))) o gunler cabuk geliyor merak etme

Kelebekli kuzu cnm yok Ben seviyorum yemek yapmayi esimde yemek secmiyor o yuzden problemm yok

Happyzhr cnm benimde kina gunumde yagmur yagdi kapali yerde oldu temmuz ayinda yoksa acik havada olucakti havalar hic belli olmuyor AMA riske atmak istemezsen kapali mekan derim cnm

sedacım ben çalışıyorum cnm. ilk başlarda zor geldi ama şimdi alıştım artık. herşeyin düzenli ve zamanlı oluyor mecburen. prş den çamaşırlar haftasonu öğlene kadar temizlik sonra vınnnnn gezmeye kaydirigubbakcemile4 beni bi yemek zorluyo artık sebnemmle revindel alıştırır beni opuyorumnanaktan

sedacım ben çalışıyorum cnm. ilk başlarda zor geldi ama şimdi alıştım artık. herşeyin düzenli ve zamanlı oluyor mecburen. prş den çamaşırlar haftasonu öğlene kadar temizlik sonra vınnnnn gezmeye kaydirigubbakcemile4 beni bi yemek zorluyo artık sebnemmle revindel alıştırır beni opuyorumnanaktan

ayy canım ya sorma ya ; valla bursalıyım bursa da okudum lise üniversiteyi de hiiç yapmadım mecbur kalmayınca annemde zorlamadaı hıç napıcam bılmem ama harika tatlılar yapabilrim çeşit çeşit ona merakım vardır :) tatlı yer tatlı konuşuruz......

BULDUMMMMM Çözüm kızlar ( bursalı )PASTO nun yemek kursları var hafta da 1 gün orda mı buluşsak napsak ????? hem yemek hem muhabbet işe yarar ne derisiniz ben ekim gibi başlamayı düşünüyorum..Bulvarda yeriii atölyenın bir de koruparkın arkadsında cumartesi günleriiiiiiiii nolur gideliimmmmm....hatta pasta;kutlama gibii kursları var İLK BEBEK Kurabiyelerinizz benden kızlAr SÖZ........ :nazar:

Fıstıklarım günaydınnnn opuyorumnanaktan

Hepinizin yorumlarını okudum..
Yemek yapmak konusunda kursa felan gerek yok , kızlar ben liseye başladığımda annem çalışmaya başladı maddi durumlar yüzünden gece 11 lerde eve gelirdi annecim.. Bende ufak ufak başladım yemek yapmaya.. İlk öğrendiğim domates çorbasıydı mesela kaydirigubbakcemile3 Şimdi ise ooooooo bütün yemekleri yapıyorum.. Patlıcan hariç çünkü nefret ederim elimi bile süremem yani :1no2: Yemek defterim var not alıyorum herşeyi sizinlede paylaşırım zaten yaptığım birkaç yemeği ''yemek tarifleri'' kısmında paylaştım... Hemde püf noktalarınıda yazıyorum mesela tavuk pirzolaya heryerde sadece yoğurt- salça - kekik - yağ yazar sosunda.. Ama ben sarmısak ve sirkeyide ekledim.. Sirke tavuğun sosu çekmesini sağlıyor kızlar aklınızda olsun kaydirigubbakcemile5

Sedacım ya bende araştırdım bir ara yemek kurslarını ya inanamadım 5000 TL istiyorlar 3 haftalık eğitim için ve haftada 3 gün sadece.. Öğrettikleri yemeklerin listesine baktım ''Menemen'' vardı yaaa yuhhh dedimmm hep absürt şeyler o kadar komiğime gitti anlatamam.. Hımmm mesela profesyonel hamur işi ve pasta kursları olabilir.. Ama bana sorarsanız hiçççç gerek yok kursa para vermeyin internette pasta şekerlerinin nasıl hazırlandığından tut , nasıl yemek yapılır neler var hepsinin videolarına ulaşabilirsiniz kaydirigubbakcemile5

Bu arada ben yapmadığım yemekleri yazmıyorum ben bir yemek tarifi verdiysem mutlaka yapmışımdır ve güzel olmuştur.. Yoksa topic olsun diye internetten copy&paste yapmam olumunekankayizsmile

Fıstıklarım günaydınnnn opuyorumnanaktan

Hepinizin yorumlarını okudum..
Yemek yapmak konusunda kursa felan gerek yok , kızlar ben liseye başladığımda annem çalışmaya başladı maddi durumlar yüzünden gece 11 lerde eve gelirdi annecim.. Bende ufak ufak başladım yemek yapmaya.. İlk öğrendiğim domates çorbasıydı mesela kaydirigubbakcemile3 Şimdi ise ooooooo bütün yemekleri yapıyorum.. Patlıcan hariç çünkü nefret ederim elimi bile süremem yani :1no2: Yemek defterim var not alıyorum herşeyi sizinlede paylaşırım zaten yaptığım birkaç yemeği ''yemek tarifleri'' kısmında paylaştım... Hemde püf noktalarınıda yazıyorum mesela tavuk pirzolaya heryerde sadece yoğurt- salça - kekik - yağ yazar sosunda.. Ama ben sarmısak ve sirkeyide ekledim.. Sirke tavuğun sosu çekmesini sağlıyor kızlar aklınızda olsun kaydirigubbakcemile5

ohh sedeffçim o zaman hafatlık bir liste yazarız tariflerle...yarıdm olunca sedeffffffffffffffffff diye bağırıveririmmmm :):1hug:

günaydınnn kızlarrr;

revindelim valla süper ozaman cnm. yemek yapmayı bende biliyorum da sorun işten eve gelip hemen olacak bişeyler yapabilmek. hergün bu gün ne yicez derdi. yoksa yaparız hepimiz evelallah. tarifin içinde saol canımcım olumunekankayizsmile biraaz pratik kazanmam lazım yani bu konuda artık sizden öğreniriz bişiler.
sedacımdan bekliyoruz ama güzel tatlılar ozaman hemde söz vermiş bizeopuyorumnanaktan

a.s.

canım biz sennle hatırlarsan hep konusuyorduk..öyle mi böyle mi olsun diye...düğün tyeri neresi,nişan yeri neresi diye....Çıragan da nişanımı yapacagım gün 20 hazıranda ben kuafördeyken bir yagmur,fırtınaaaa vardı niüferde anlatamam ben çıktım eve gitiik giyinirken,bir deee günlük güneşlik allahh insana şans versin beereeket dediiiikkk geçtik ,,hiç ama pinpiriklenmedik..herkes 10 dak içnde benı arıyor nolucak..diye..meraak ETME...sen hayallerinden vazgeçemmmeeee sakın benı de vazgeçirmeye çalışmışlarıdı klasik kapalı bir yer için...Rabbim büyükkk sen yeri seç...bak biz çıraganın herşeyinden memnun aldık...Nazende de ye de bak deriiiimm,açık havanın güzelliği bir başka,zaten bu 2010 bütün dengeleri değiştirdi kimse tahmin yapamıyor :)

evet canım hatırlıyorum seninle konuşmuştuk benim nişanım olmadı daha bazı olaylardan dolayı biraz ertelendi yani.. ama şimdi artık düğün yeri araştırıyorum... bu seneki havalar bizi çok korkuttu bende hep açık hava istiyorum ama bu kadar istememden dolayı kesin bi aksilik çıkar diyorum kendi kendime tabi inş tam tersi olur.. sedacım bi yer beğendim ama buttimin orda olduğu için karar veremiyorum acaba çöp kokusu gelir mi diye... seninde fotoğraflarını gördüm cnm çok güzel olmuşsun Allah tamamına erdirsin inş düğününde güzel geçer..hihoyyyt

evet canım hatırlıyorum seninle konuşmuştuk benim nişanım olmadı daha bazı olaylardan dolayı biraz ertelendi yani.. ama şimdi artık düğün yeri araştırıyorum... bu seneki havalar bizi çok korkuttu bende hep açık hava istiyorum ama bu kadar istememden dolayı kesin bi aksilik çıkar diyorum kendi kendime tabi inş tam tersi olur.. sedacım bi yer beğendim ama buttimin orda olduğu için karar veremiyorum acaba çöp kokusu gelir mi diye... seninde fotoğraflarını gördüm cnm çok güzel olmuşsun Allah tamamına erdirsin inş düğününde güzel geçer..hihoyyyt
Bizimde son karar ile nişan oldu :) değiştirdiğim için dğün yerini orda nişan yaptık :) Seninkii daha güzel olsun canııım kısmet işte....BUTTİMİN NERESİNDE CANIM>? Kokma olayı olmasın,benım kuzenim CHA CHA da oldu sağ tarafında bir koku ydu kı anlatamam etrafında mümkünse kır olacaksa tabi,ne dere,ne göl,çöp lerden uzak dur derim canı m...

Sedacım sen iste ben yardım ederim sana olumunekankayizsmile

Kuzummm bu arada yemek yapmayı bilmiyorsunuz felan demedim sakın yanlış anlamayın beni..
Ben sadece yemek kurslarını gereksiz buluyorum.. :dilcikar:

yemek defterimdeki tarifleri yazıcam kızlar artık ordan size fikir olsun klasik gazete reklamlarında olur ya ''hepsi denemiş tarifler'' sırnaşık şey

Sedacım sen iste ben yardım ederim sana olumunekankayizsmile

Kuzummm bu arada yemek yapmayı bilmiyorsunuz felan demedim sakın yanlış anlamayın beni..
Ben sadece yemek kurslarını gereksiz buluyorum.. :dilcikar:

yemek defterimdeki tarifleri yazıcam kızlar artık ordan size fikir olsun klasik gazete reklamlarında olur ya ''hepsi denemiş tarifler'' sırnaşık şey

YOK BEEE KUZUM CİİİDİİİİ ciddii bilmiyorumm :) oo bahaneee kurs harika şeyler yapılıyor eglence..:)

ay yok revindelim yaaa nie yanlış anlayayım olumunekankayizsmile
sedacım bende baktım baktım bi s harfi algıladım sadece kaydirigubbakcemile3
happyzhr cnm cok fazla dusunme begendıysen orayı sansına bişeycik olmaz ama yagmur konusunda bişey diyemem tabi. içini ferah tut umarım en güzel olur. HEPİNİZİN TABİKİ en en en güzel olucak.

Sedacım avatarındaki resmin anlamı ne çözemedim yaww

cAnlarr bu bir düğünde dilek apacı gibi bir şey....insanlar dilekleri yazıp oraya asılyorlar :) bende yapıcam aman eksik kalmayaıım S de baş harfim olunca ekliyeyim dedimm...Tatlılar benden kızlar gecen gün yaptıgımın fotosunu çektim altına da tarfini yazıp defter yapıyorumm :) size de yayınlarımm

Kuzucuklarımmmm iki yeni tarif daha yazdım...

Kuntakinte ''kekler - pastalar bölümünde''
Pamuk poğaça '' hamur işleri'' bölümünde....

Kızlar kuntakinte manyak oluyor offffff çikolatalı felan yım yım yım cokacimcoook

Back
X