• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Kelebeklikuzum, ya bizimde merinostaya şimdi bişi sorucam sana oranın parasını verirken biz nikahtan 1 hafta önce gelin fotoğrafçı ile konuşun dedi.. Sende ordaki fotoğrafçı ile konuştunmu?.. yani nasıl çekiyor resimleri?..

cnm anlatmıştım ya kavga ettim ben ordaki fotocularla gelin halimle. eğer istemiyorsan kesinlikle izin verme. biz gitmedik tekrar konuşmaya. nikahta geldi gelin odasına başka fotocu yasak diye. bi kavga ettim dedimki siz kimsiniz yasak ne yasağı belge getirin bana validen dedim. ısrar etti falan dedim en son seni nikahımda içeride görmiycem çok kötü olur ben özel fotoğrafçımı getirttim mecburmuyum nasıl çektiğini bilmiyorum sonuçta.
o yüzden bilmiyorum canımcım iimidir kötümüdür. ben güvenemedim. nikahtan sonra dışarı alıyolar takı için orasıda pek güzel resim çekinmek için foto başına para isticek bu sefer. o arkadaşınız çeksin bence hem annelere akrabalarada verirsiniz rahatça kendiniz bastırır.

ahh canımm valla unuttum ben sen şimdi tekrar anlatınca aklıma geldi, 13 eylülde bende gidicem fotoğrafçı ile konuşmaya yani salon parasının dışında ek para isticekse benden gebertirim valla, hem ne demek başka foto. çekemez felan zaten bana kalmaz nişanlım çöker boğazına :))

salon parası ayrı cnm fotocu ayrı para istiyor hatırlamıyorum ne kdar ama 200 lü bir rakam kalmış aklımda. direkte söylüyorlar baskasının foto video çekmesi yasak diye. biz diyo ihaleye girdik para verdik bunun için yasak. ben demiştim banane banamı sordun ihaleye girerken bende salona paramı verdim salon benim seni istemiyorum. insanı zorla delirtiyorlar canım saf yerine koymaya çalışıyorlar yasak falan. bursadaki diğer nihak salonlarınada gittim hiçbirinde böyle birşey yok ayrıca.

aaaa biz 500 küsür verdik salona foto. içinde demişlerdi bizeee... valla bizdede bir kavga gürültü çıkacak anlaşılan.. hem ihaleyi anlatmasın bana bütün günüm ihalelerle geçiyor benim... Fotoğraf çekmek için ihaleyi kazanmış olabilir ama yasak getirmek ne alaka yaa kaydirigubbakcemile3 .. ay şimdiden gıcık oldum bakk :umursamaz:

cnm belki içindedir ozaman bilemiyorum tam fiyatını konuşmaya gidince çıkar ortaya. ama yinede yanlış yani neden içinde alıyolar belki anlaşamıcaksınız fotocuyla. :oklava: sen hakkından gelirsin onların bişey olursa kaydirigubbakcemile3

kızlar biiizim gecen hafta 3 tane merınosda nikah oldu arkadasların..tam bir fiyasko ya adaam gelin ile danadı arkasında çekitiği fotolarda çöp konteynıırııı arkasında vardıı ben söyledim arkadasımın sonuçta güzel olsun isterim adama bana işimi mi öğretiyorsun dediii..evet dediim sen dünyanın parasını alıyorsun ben bedava çekiyorum bak bakalım senın fotolarını mı alırlar benımkıleri mi dediimm :)))) sonra da 250 tl aldılar arkadasımdan ya fotoları görsenizz!!!!!!!!sedefiiiim uludağ colar var bak ,benim saat 3 den sonraki çekimlerimi o yapacakkk nazende de cok güzel video çekimleriini de iste gör deriimmm ....kızlar ben düğün fotografcısı tuttum sabahtan akşama kadarrrrr......benim nişan fotoalrını çeken kişi...

kızlar biiizim gecen hafta 3 tane merınosda nikah oldu arkadasların..tam bir fiyasko ya adaam gelin ile danadı arkasında çekitiği fotolarda çöp konteynıırııı arkasında vardıı ben söyledim arkadasımın sonuçta güzel olsun isterim adama bana işimi mi öğretiyorsun dediii..evet dediim sen dünyanın parasını alıyorsun ben bedava çekiyorum bak bakalım senın fotolarını mı alırlar benımkıleri mi dediimm :)))) sonra da 250 tl aldılar arkadasımdan ya fotoları görsenizz!!!!!!!!sedefiiiim uludağ colar var bak ,benim saat 3 den sonraki çekimlerimi o yapacakkk nazende de cok güzel video çekimleriini de iste gör deriimmm ....kızlar ben düğün fotografcısı tuttum sabahtan akşama kadarrrrr......benim nişan fotoalrını çeken kişi...

canım sen kaça tuttun fotoğrafçıyı?? ya ben istemem öyle yok ya dünyanın parasını verdik döt kalar salona bide foto. için ayrı paramı vericem???? :mymeka: valla çıngar çıkarırım orda gebertirim o fotoğrafçıyı.. bizde tutucaz zaten bir fotoğrafçı tüm gün bizi çekicen Naip araştırıyor işte..

canım sen kaça tuttun fotoğrafçıyı?? ya ben istemem öyle yok ya dünyanın parasını verdik döt kalar salona bide foto. için ayrı paramı vericem???? :mymeka: valla çıngar çıkarırım orda gebertirim o fotoğrafçıyı.. bizde tutucaz zaten bir fotoğrafçı tüm gün bizi çekicen Naip araştırıyor işte..

aynen canım o tuttugun salon var ya; ne pahalı be o öyle ...içinde de yk yani;foto.. canım; uludag color ile anlaşmamız tam net yok ama nazende orayla anlaşmalıymış; 300tl dediler..video çekimi sınırsız fotoğraf...sonra Cd,Dvd,100 tane foto çıkartılmış,,albüm falan istersen çıkıyor fiyat... bunlar ..İyii seç nolur,sonra saçını başını dövme...En güzel Anlar..Ben 2 fotografcı kullanıcam;nazendenın anlştıgı ile de cekim olacak ama kırda...Diğer fotocu zaten sabahtan başlayacak;işte yanımızda..750 tl cnm o da..:nazar:

Canım Nişanlımın yeğeni salonlarda çekimleri yapıyor o bütün gün yanımızda olucak + kamerada var belgesel gibi çekim yapıcak tüm gün.. Stüdyo resimleri içinde biryerle konuşmuş bakalım çok beğendim ben dedi.. Ayy inş. güzel bir yer ayarlarız artık..

Kızlar tüm gün yokum bugün kayserili bir arkadaşımda toplanıyorum mantı ve içli köfte partisi var yım yım yım kahvaltı etmedim bile sempatiksalakcinni Öpüyorum akşama görüşürüz..

ohh revindelim afiyet olsun bakalım. bende yeni uyandım bütün hafta yorulmuşum temizlik günüm bugün kaydirigubbakcemile3
sen sedanında dediği gibi revindelim güvenme fotoculara konuşmaya gidin ama soyleyın ıstemedıgınızı o gun sorun yasamayın bızım gıbı. keyfiniz kaçmasın.
öpüyorum hepinizi şimdilik.....

aynen canım o tuttugun salon var ya; ne pahalı be o öyle ...içinde de yk yani;foto.. canım; uludag color ile anlaşmamız tam net yok ama nazende orayla anlaşmalıymış; 300tl dediler..video çekimi sınırsız fotoğraf...sonra Cd,Dvd,100 tane foto çıkartılmış,,albüm falan istersen çıkıyor fiyat... bunlar ..İyii seç nolur,sonra saçını başını dövme...En güzel Anlar..Ben 2 fotografcı kullanıcam;nazendenın anlştıgı ile de cekim olacak ama kırda...Diğer fotocu zaten sabahtan başlayacak;işte yanımızda..750 tl cnm o da..:nazar:

canım siz hangi fotocuyla anlaştınız 750tlye bende şimdiden tutmalı mıyım acababilmiyorumkismile?

kızlar nikah şekerimi ekliyorum inşallah beğenirsiniz.
12573810.jpg

Son düzenleme:
kızlar nikah şekerimi ekliyorum inşallah beğenirsiniz.
12573810.jpg

ay cnaıım siz cok güzel bakıyorsunuzz maşşallah suphanallah......cok ciciymiiiiiiiiiiiiiiiişş...bana fikir bende kınamda mı yapsam ya da benım nihah seker kutularım olacak en üsüne bizim resmimizi mi koysam kapak gibi o da cici olur ...ama biizm davetiyemizde resimlii :) insanlar dicek ne cok sevmişler kendi resimlerini koymuslar her yere...:)))

kaydirigubbakcemile3 kınada belki olabilir cnm kına kesesi dağıtacaksanız onun üstüne. kutu üstünede olabilir ama davetiye resim varsa gerek yok tabe. sizi beğenmeyen ölsün her yere koyun da nazar değmesin :nazar:

şebnemcim çok teşekkür ederim. ben bugün öldüm bittim temizlik yaptık kocamla. saolsun o bütün camları sildi kaydirigubbakcemile3 bende dip köşe kazıdım heryeri. yemek işinide hallettik dinleniyorum şimdi. :kahve:
diğer kızlar gezio sanırsam hiç ses yok :dance:

Back
X