Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biiizim gecen hafta 3 tane merınosda nikah oldu arkadasların..tam bir fiyasko ya adaam gelin ile danadı arkasında çekitiği fotolarda çöp konteynıırııı arkasında vardıı ben söyledim arkadasımın sonuçta güzel olsun isterim adama bana işimi mi öğretiyorsun dediii..evet dediim sen dünyanın parasını alıyorsun ben bedava çekiyorum bak bakalım senın fotolarını mı alırlar benımkıleri mi dediimm :)))) sonra da 250 tl aldılar arkadasımdan ya fotoları görsenizz!!!!!!!!sedefiiiim uludağ colar var bak ,benim saat 3 den sonraki çekimlerimi o yapacakkk nazende de cok güzel video çekimleriini de iste gör deriimmm ....kızlar ben düğün fotografcısı tuttum sabahtan akşama kadarrrrr......benim nişan fotoalrını çeken kişi...
canım sen kaça tuttun fotoğrafçıyı?? ya ben istemem öyle yok ya dünyanın parasını verdik döt kalar salona bide foto. için ayrı paramı vericem???? :mymeka: valla çıngar çıkarırım orda gebertirim o fotoğrafçıyı.. bizde tutucaz zaten bir fotoğrafçı tüm gün bizi çekicen Naip araştırıyor işte..
aynen canım o tuttugun salon var ya; ne pahalı be o öyle ...içinde de yk yani;foto.. canım; uludag color ile anlaşmamız tam net yok ama nazende orayla anlaşmalıymış; 300tl dediler..video çekimi sınırsız fotoğraf...sonra Cd,Dvd,100 tane foto çıkartılmış,,albüm falan istersen çıkıyor fiyat... bunlar ..İyii seç nolur,sonra saçını başını dövme...En güzel Anlar..Ben 2 fotografcı kullanıcam;nazendenın anlştıgı ile de cekim olacak ama kırda...Diğer fotocu zaten sabahtan başlayacak;işte yanımızda..750 tl cnm o da..![]()
kızlar nikah şekerimi ekliyorum inşallah beğenirsiniz.
![]()