• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Kızlar nişanlıma anlattım şu merinostaki fotoğrafçı işini ihaleyi almış oy üzden yasak koyuyormuş aklı sıra dedim cevap aynen şu '' Ben , ismail ve ilker onu ihaleye sokarız merak etmesin'' kaydirigubbakcemile3

Kızlar nişanlıma anlattım şu merinostaki fotoğrafçı işini ihaleyi almış oy üzden yasak koyuyormuş aklı sıra dedim cevap aynen şu '' Ben , ismail ve ilker onu ihaleye sokarız merak etmesin'' kaydirigubbakcemile3

bunu bir önceki gün soksunlar cnaı o gün sen bu stresi yaşama sakınn :))))

Sedacım 13 eylülde gidip konuşucak fotoğrafçı ile.. öyle bişey yaşanırsa zaten o gün ben kendimi geçtim nişanlımı tutamam valla boğar o adamı orda..

kızlarrrrrrrr giremedim bugün sıcaktan dağ yoluna attık kendimizi sabahtan yeni geldimm :bbo:

revindelim hbr verirsin cnm fotocuyla konuştuktan sonra bize.

hadi evlenin artıkkkk görüşelim yaaa
sedacım bu havuz ne zaman acılıo ucretı neymıs bilgin varmı canımcım??

hadi evlenin artıkkkk görüşelim yaaa
sedacım bu havuz ne zaman acılıo ucretı neymıs bilgin varmı canımcım??[/B][/QUOTE]

canım havuz acılalııı 2 ay oluyor ......ücreti yetişikinlere hafta da 4 gün; bayanlara 70 erkeklere 100 tl...:) nilüfer sporun reklamı gibi oldum yaw :) nerden biliyorum emrah antrenör orda:)

teşekkür ettim cnm. ay ben gazetede bi yerde sanki ekimde açılcak gibi okumuştum. ayrıntıları öğrenirim senden ozaman buluşunca. :dance:

Günaydın fıstıklarrrrrr kaydirigubbakcemile2
Evetttt 1 hafta daha gitti kaldı 40 gün Sedaaaaa şafak 40 sempatiksalakcinni
Yaklaştıkça zaman bana bir tırsma ve korkma durumlaru söz konusu akannehir

Kızlarrrr bu arada ilarzu nun açtığı çingene makyajı yarışmasına katılıcam sempatiksalakcinni

waawwwww reevindelim katıl vallla ben senin makyajlara bayılıyorum zaten. buluşunca banada eyeliner çekmeyi öğrettttt nütfennnnnnn:Saruboceq:
sen birde son gün gör kendindeki duygu değişimlerini midendeki uçuşan kelebekleri heycanı sevinci üzüntüyü şaşırcaksın hepsini nasıl aynı anda yaşıyorum diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayyyy canım benimmmm ya valla kız beğenmene sevindim makyaj resimlerimi :utangac:
Ya eyeliner çekmeyi bende beceremem hala canım benim bak ya kredi kartı kullan yada bant yapıştır göz altından kaş bitimine doğru ben hep öyle yapıyorum :jeyyar:

Kızlar bu arada gitti gidiyor dan elbise bakıyordum, kına için hala bişey almadım..
Bu arada iki elbise gördüm hemen aklıma si,z geldiniz yakıştırdım bakın şimdi..

Kelebeklikuzum bu elbiseyi görünce aklıma sen geldin sana çok yakışır bu elbise a.s.
$kelebeklikuzu.webp

Seda canım bu elbiseyide sana acayip yakıştırdım yaa a.s.
$seda.webp

ayyyc nm benim yaaaa gerçekten çok hoşmuş elbiseler. bende bakıyorum gg ye benim için gösterdiğini beğenmiştim zaten opuyorumnanaktan

sen kendine nasıl bişey bakıyosun bizi bırak kendine bak sen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada oyum hatta mümkünse oylarım sana yarışmada a.s.

Seda, Kelebeklikuzum özelden mesaj attım size bakın :3: aramızda bu arada zemuszemus

Ayyy canım ben kına için kırmızı diz hizasında rahat sade ama aynı zamanda şık bir model arıyorum.. e haliyle bulamıyorum :1:

Ayyyy canım benimmmm ya valla kız beğenmene sevindim makyaj resimlerimi :utangac:
Ya eyeliner çekmeyi bende beceremem hala canım benim bak ya kredi kartı kullan yada bant yapıştır göz altından kaş bitimine doğru ben hep öyle yapıyorum :jeyyar:

Kızlar bu arada gitti gidiyor dan elbise bakıyordum, kına için hala bişey almadım..
Bu arada iki elbise gördüm hemen aklıma si,z geldiniz yakıştırdım bakın şimdi..

Kelebeklikuzum bu elbiseyi görünce aklıma sen geldin sana çok yakışır bu elbise a.s.
Eki Görüntüle 51043

Seda canım bu elbiseyide sana acayip yakıştırdım yaa a.s.
Eki Görüntüle 51044

ay cannnım beniimmmm.........ne ciciler bunlar ayy sın 40 valla da billa daa yandıkkk ya esyalarmım bir kısmı yaırn geliyor sandalyelerim yok ( duvar kagıtcı haftasonu gelcek,çook iş var ızlar daha cooooooooook :(

bu arada kına kıyafeti için ayarladın mı cnm sedef? ben kaftanımı ayarladım....nişanda giydiğim pembe elbisemi de değiştiriyorum modelini ön mini kestiricem,arkasında uzun kaalaacak etekleri taşlar bele kemer olacak,straplez hale geliyor.......sonra bir de arnavut kıyafetı giiyicem bir de,,beyaz sadece elibise giiyip,ona arka belımden asagı kat kat tül olacak sonra çıkarım....:) sana fikir olur belkii cnmm.....

kelebeklii kzuuz ya artık evlenelim valla yoruldum ben :)) ama cok gzüell duvar kagıtları seçtim..ben kendi odamı da götürüyorum evime :) yabancılık çekmiyeyim diye :) beyaz onlar pembe beyaz bir çalışma odası olucak,alırken onları dedim senın bebsıh olsun davetiyelerini ben yapıcam ciciliii biiciilii.......:nazar:

Seda canım ben kına gecesinden nefret eden birisiyim aslına o yüzden bana arnavut kıyafeti kaftan felan denilince ben gidiyorum yerime bir hulk geliyor :))
Annemi kıramadığım için mecbur yapıyorum kına gecesini, o yüzden daha sonrada değerlendirebileceğim kırmızı tam abiye olmayan efil efil cici bir kıyafet arıyorum :)

Zaten kırmızı duvak felan yapıcam daha ooooo çok işim var :)

Benim ev tamam ya beni bekliyor sadece geliyimde yerleştireyim diye :) Eylül başında onlarıda halledicem inşaallah.. Ev - Evlilik felan geçtim ben tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmmmm :)))

Back
X