• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Bu arada nikah şekerlerimizde geldi taaaaaaaaaaa samsundan sipariş ettik internetten sözyledik kızlar hiçbir sorun yaşamadık çok güzeller işte nikah şekerlerim hihoyyyt
$nikahşeker.webp

Sedacım Bursada sorduk tanesine 1 tl felan istiyorlardı samsundan 80 kuruşa yaptırdık.. kargo ücreti felan çok çok uyguna geldi...

oyy yerim sizin nikah şekerini ben maşallah.:nazar:
fikir olur belki bizim nikah şekeri; eşimle resmimizi bastık nikah şekerine göre boyutunu ayarlayıp sonra o resmin altına tarihi adımızı teşekkür yazısını yazıp nikah şekerine zımbaladık. çok güzel olmuştu.

oyy yerim sizin nikah şekerini ben maşallah.:nazar:
fikir olur belki bizim nikah şekeri; eşimle resmimizi bastık nikah şekerine göre boyutunu ayarlayıp sonra o resmin altına tarihi adımızı teşekkür yazısını yazıp nikah şekerine zımbaladık. çok güzel olmuştu.

o zaman resim bekliiyoruzzzzz :))):nazar:

oyyyy oyyyyyy hadi bakalım hayrılı olsun. yakınmı hangi okulda başlıyosun. yavrucaklarımız olunca sana veririz artık kaydirigubbakcemile3
balayı işini nasıl yapıcaksınız hemen başlaması azckın kotu olmus.

oyyyy oyyyyyy hadi bakalım hayrılı olsun. yakınmı hangi okulda başlıyosun. yavrucaklarımız olunca sana veririz artık kaydirigubbakcemile3
balayı işini nasıl yapıcaksınız hemen başlaması azckın kotu olmus.

ben sana özelden yazarıııım okuluu :) bademli de büyük bir kolej desem anlarsın gerçii :) bir de ataevler subesı var ,bakalım ikiside olur gerçii.inş ataevler olur kadroya göre yaş gruplarına göre sıralayacaklar..yeni anlaşma yaptım,yeni iş,yeni eş,yeni ev 2010 neler getirdii..:) balayı için izin 3 gün ama bizee 7 gün verdiler sağolsunlar ...:) ee zaten eylul bayramdı düğündü derken geçicekk...anlamıcaz inş... sen nerdesın cnm?

Balayımı sempatiksalakcinni Bir an önce tatile çıkmak için çıldırıyorum sempatiksalakcinni

Kızlar bu arada dün otacı nın şampuanını aldım uzun zamandır tresan kullanıyordum, otacının kokusu cezbetti beni bide onu deneyelim dedik.. off çok güzel ipek gibi yaptı.. içinde dimethicone felan da yok.. tavsiye ediyorum olumunekankayizsmile

anladım anladım canım hayırlı olsun :1: inş istediğin yer olur daha yakın olmuş olur. daha güzel şeylerde getirsin inşallah hepimize. tatilinize yapın dinlenin gelinnn görüşelim sonra.
bende valilik özel idaredeyim canım. bir hafta tatilim kaldı benimde yaz tatilini bitirdik şimdi çalışıyoz bu sıcaklarda Çok üzgünüm çoook benim yerimede eğlenirsiniz bol bol.

revindel nikah şekerlerin çok güzelmiş canım yaa valla çok beğendim...hangi siteden sipariş verdin?

kelebeklikuzu inş karar verip tutarız canım ya çok zor işlermiş bunlar...senin düğünün nerede olmuştu?

happyzhr, canım gittigidiyor.com dan sipariş ettim istersen özelden satıcının ismini felan gönderirim sana..

Ayy kızlar biliyorsun bende bankacıyım valla sinir oluyorum 3 senedir tatile gitmedim çıldırmak üzereyim.. :sinifsinif: Ehh kuşadasıda bizi beklesin az kaldı geliyoruz sempatiksalakcinni

Back
X