Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayça gökdere bulvarında oturuyorum canım ben..
burcu evet nerdeen nereye değil mi ama :)
revindell evet şanslıymışsın ben her kuaförden çıktığımda çok abartı olmuş diyen bir suratla karşılaşıyorum nişanlım makyajı sevmez pek bu yüzden hiç sorunun yok senin ne güzel..
kızlarr ya kilo falan demeyinn nişan çikolatasının hepsini bitiren misafirlere bile bırakmayan gelin olarak tarihe geçiceem hiiiçç kısamam boğazımdan :)
evet kızlar maşşallaah boylarınız uzun benim de 1.68 fln kilom da 50 ama her gün biraz daha arttığını hissediyorum hep çikolatalarr heeppp
Ay Allah iiliğini versin bende sözde çikolatayı ikram etmeyi unutmuştum sonra kardeşimle yemiştik kaydirigubbakcemile3
inşallah ayçacım bundan sonrası da çorap söküğ gibi gelir.. ya iş ciddiye bindiğinden eri sevgilimle doğru üzün zaman geçiremez olduk yok evin şuyuydu buyuydu derken zaman geçip gidiyor anlamadım ya sizdede aynı durum varmı kızlar ya.
inşallah cnm herşey istediğimiz gibi olsun. sorma nişanlımla hiç vakit geçitemiyoruz hep düğün için uğraşıp duruyoruz herkeste vardır eminim bu sorun napalım bu günlerde geçecek
valla boy kilo hiç konuşmayın kızlar ya kendimi kötü hissettim tombik bir gelin olucam yaa
burcu cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için en kısa zamanda giderim
kilo bütün kadinlarin ortak derdi galiba :) ama ben yarin kesin diyete basliyorum
kacisi yok artikkkkkkk
kız bende hafif tombikim yaa bak takıyormuyum aaa bizi böyle beğendiler hem sıkma canını bayanssulusmile sen kendinden şikayetçi olma dünyanın en güzel hatunuymuş gibi konuş erkekleri kandırmak kolay kaydirigubbakcemile3
bu arada annem akşam yemeğine pırasalı börek yapmış anaaacuummm gelde sabret cokacimcoook :çok üzgünüm:
sebnem hayatim diyet arkadasim olbirbirimizi gaza getirelim dügüne kadar