• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

çileklim ve revindell sizde maşallah ne boy var öyle yawww yerimseniben kıskandımmm :))) şaka şaka nazar değmesin :nazar: :nazar:

ayça gökdere bulvarında oturuyorum canım ben..

burcu evet nerdeen nereye değil mi ama :)

revindell evet şanslıymışsın ben her kuaförden çıktığımda çok abartı olmuş diyen bir suratla karşılaşıyorum nişanlım makyajı sevmez pek bu yüzden hiç sorunun yok senin ne güzel..

kızlarr ya kilo falan demeyinn nişan çikolatasının hepsini bitiren misafirlere bile bırakmayan gelin olarak tarihe geçiceem hiiiçç kısamam boğazımdan :)
evet kızlar maşşallaah boylarınız uzun benim de 1.68 fln kilom da 50 ama her gün biraz daha arttığını hissediyorum hep çikolatalarr heeppp

ayça gökdere bulvarında oturuyorum canım ben..

burcu evet nerdeen nereye değil mi ama :)

revindell evet şanslıymışsın ben her kuaförden çıktığımda çok abartı olmuş diyen bir suratla karşılaşıyorum nişanlım makyajı sevmez pek bu yüzden hiç sorunun yok senin ne güzel..

kızlarr ya kilo falan demeyinn nişan çikolatasının hepsini bitiren misafirlere bile bırakmayan gelin olarak tarihe geçiceem hiiiçç kısamam boğazımdan :)
evet kızlar maşşallaah boylarınız uzun benim de 1.68 fln kilom da 50 ama her gün biraz daha arttığını hissediyorum hep çikolatalarr heeppp

Ay Allah iiliğini versin bende sözde çikolatayı ikram etmeyi unutmuştum sonra kardeşimle yemiştik kaydirigubbakcemile3

Yaaa kızlar kilolardan bahsetmeyin ağlarım amaaaa delikafadulden ben de 54 kiloyum ve her geçen gün göbüşüm yuvarlanıyooo :1no2: doğumdan sonra veririm inşallah..

Ay Allah iiliğini versin bende sözde çikolatayı ikram etmeyi unutmuştum sonra kardeşimle yemiştik kaydirigubbakcemile3

Ben de sözden sonra oturup yedim walla çikolataları. Ayyyy şöyle çikolatalı bir şeyler olsa da yesek cokacimcoook

valla boy kilo hiç konuşmayın kızlar ya kendimi kötü hissettim tombik bir gelin olucam yaa :(:(:(:(:(

burcu cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için en kısa zamanda giderim

inşallah ayçacım bundan sonrası da çorap söküğ gibi gelir.. ya iş ciddiye bindiğinden eri sevgilimle doğru üzün zaman geçiremez olduk yok evin şuyuydu buyuydu derken zaman geçip gidiyor anlamadım ya sizdede aynı durum varmı kızlar ya.

inşallah cnm herşey istediğimiz gibi olsun. sorma nişanlımla hiç vakit geçitemiyoruz hep düğün için uğraşıp duruyoruz herkeste vardır eminim bu sorun napalım bu günlerde geçecek

evet var kızlar o bu su derken ooturup konuşamıyoruz eskisi gibi:) evlendikten sonra tatilde bol bol konusuruz artık:)

inşallah cnm herşey istediğimiz gibi olsun. sorma nişanlımla hiç vakit geçitemiyoruz hep düğün için uğraşıp duruyoruz herkeste vardır eminim bu sorun napalım bu günlerde geçecek

aynen aynen canım o sorunlar bizdede var valla alışverişten sonra yarım saatte olsa annemleri ekip cafeye felan kaçalım diye bakıyoruz :utangac: yanındayken bile özlüyorum yaa :sinifsinif:

valla boy kilo hiç konuşmayın kızlar ya kendimi kötü hissettim tombik bir gelin olucam yaa :(:(:(:(:(

burcu cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için en kısa zamanda giderim

kız bende hafif tombikim yaa bak takıyormuyum aaa bizi böyle beğendiler hem sıkma canını bayanssulusmile sen kendinden şikayetçi olma dünyanın en güzel hatunuymuş gibi konuş erkekleri kandırmak kolay kaydirigubbakcemile3

kilo bütün kadinlarin ortak derdi galiba :) ama ben yarin kesin diyete basliyorum
kacisi yok artikkkkkkk

kilo bütün kadinlarin ortak derdi galiba :) ama ben yarin kesin diyete basliyorum
kacisi yok artikkkkkkk

bak dikkat et yediklerine yarın sorucam ne yedin ne içtin diye kaydirigubbakcemile3

bu arada annem akşam yemeğine pırasalı börek yapmış anaaacuummm gelde sabret cokacimcoook :çok üzgünüm:

kız bende hafif tombikim yaa bak takıyormuyum aaa bizi böyle beğendiler hem sıkma canını bayanssulusmile sen kendinden şikayetçi olma dünyanın en güzel hatunuymuş gibi konuş erkekleri kandırmak kolay kaydirigubbakcemile3

valla bende takmıyordum ama ne bileyim günler yaklaştıkça başladı :)) ama sanki bende azıcık başladım gibi spora 3 gündür sabah kalktığımda mekik çekiyorum inşallah 73 güne kadar etkisini gösterir kaydirigubbakcemile3

çileklim sonuna kadar arkandayım cnm alkisalkisalkis hihoyyyt

ben diyet yapamam hayatta olmuyor

tamam canom anlastik
bende spora gidicem haftada 3 kere
azcik vücududa sIKilastirayim

ay iyi oldu bu :)

tamam cnm anlaştık kontrol edicem çileklim bak ne yedin spor yaptın mı :):)kaydirigubbakcemile2

bende seni edicem :D
birbirimizin diyet kocu olduk :PpP

ben aslinda nisandan önce cok güzel kilo verdim
10 kilo gitmisti
ama türkiyede askimla o kadar abur cubur yedik ki
bi kac kilo aldim yine ya

Back