• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

hehe canım ii denk geldi valla kaydirigubbakcemile3 benim sözlüm bursada bayan kuaförü daha önce kervansarayda ve holidayy inn de çalıştı yani eli çok iyidir her giden memnun kalıyor buyrunnnnnnnnn İstersen özelden adresini veririm..

cnm benim valla konu açılmışken söyleyeyim ben uzun süre kervansaraya gittim kuaföre ramazan abiye naip i tanıyorum ordan . çok şanslısın senin kuaförün hazır zemuszemus

nişan için yine gittim kervansaraya ama gelin saçı için bir gidip görüşücem yine ama neresi olacağı belli değil:sm_confused:

burcu cnm kadir terzioğlunun yeri nerde???

cnm benim valla konu açılmışken söyleyeyim ben uzun süre kervansaraya gittim kuaföre ramazan abiye naip i tanıyorum ordan . çok şanslısın senin kuaförün hazır zemuszemus

nişan için yine gittim kervansaraya ama gelin saçı için bir gidip görüşücem yine ama neresi olacağı belli değil:sm_confused:

Allah kısmet ederse 1-2 sene sonra kendi dükkanımızı açıcaz canım o zaman bizim salona beklerim :teytey: Kuaför hazır diyorsunuzda kızlar ben pek gitmiyorum kuaföre hatta Aşkım saçıma fön çekmek istedi bir keresinde ben o kadar surat asmışım ki ''şu na bak şuna sanki idam sandalyesine oturtmuşlar '' demişlerdi kaydirigubbakcemile3

Günaydin Kizlar,
nabersiniz?

ay dügün icin zayiflicaktim dün diyeti bozdum ya moralim bozuk :sinifsinif:
kizlar gaza getirin beniii, askitomun karsisina fistik gibi cikmak istiyorum :kedi:

Günaydin Kizlar,
nabersiniz?

ay dügün icin zayiflicaktim dün diyeti bozdum ya moralim bozuk :sinifsinif:
kizlar gaza getirin beniii, askitomun karsisina fistik gibi cikmak istiyorum :kedi:

anaaaa un kurabiyesi yiyodum boğazımda kaldı akannehir

haha deli kiz :)
valla benim cok acil bi motivasyona ihtiyacim var. 2.5 aycik kaldiii
hergün yarin baslicam diyom birakiyorum,ay bu kadar azimsiz hic olmamistim noluyor bana

ay aynen ya aslında bende zayıflama derdi ile uğraşıyorum geçen hafta abarttım olayı sabah sadece hafif bir kahvaltı öğlende sadece salata ve yağsız beyaz peynir akşamlarıda bişey yemedim... 5.günün sonunda şiddetli miğde ağrısı , baş dönmesi felan bıraktım valla :sinifsinif: tabi 2 cm incelmiştim + 2 kg vermiştim.. bir ara k-flekes yedik sabah öğlen akşamlarıda çok az yemek yedim 1 kg bile verememiştim :sinifsinif:

Şu an 80 kg. 180 boy, 82 bel - 108 kalça - 63 cm tek bacak çapı (1 ay önce bu ölçüler kilo 82 bel 86 - kalça 110 - bacak 64,5 cm di ) Azim var ama çok yavaş işte.. :umursamaz:

Sabah iki tane ufak ev poğaçası yedim öğlen de çorba ve yoğurt yicem sadece..

Kiz sendede ne boy varmis.
ben ölcülerimide kilomuda bilmiyorum
ben kiloya göre degil kendimi nasil hissettigime göre diyet yapiyorum
ve kilo aldim ben yaw :(
uuuuf yarin baslicam kesin.

Kiz sendede ne boy varmis.
ben ölcülerimide kilomuda bilmiyorum
ben kiloya göre degil kendimi nasil hissettigime göre diyet yapiyorum
ve kilo aldim ben yaw :(
uuuuf yarin baslicam kesin.

sorma bacım sulak yerde büyüttüler beni kaydirigubbakcemile3 ALlahtan boydan kurtarıyorum biraz.. baksana nişanlık resmimde öyle kilolu duruyormuyum çok?.. bilmiyorumkismile hem yarın değil şimdi başla diete... mesela 2,5 lt su içme hedefi koy kendine ben mudo dan bir bardak aldım yarım litre alıyor tek seferde 5 bardak su içtimmi biliyorum ki 2,5 litre içmişim yerimseniben

yok hayatim sen kesinlikle kilolu durmuyorsun.
benimde var öyle bardaklarim,iciyorum ben bol bol su
kafama koydugum zaman yapiyorumda diyeti
ama bu aralar hic azmim yok nedense.
biri beni gaza getirmelikaydirigubbakcemile3

burcu cnm kadir terzioğlunun yeri nerde???

Nalbantoğlu'nda canım. PTT'nin arasından yukarı doğru çık, ilk sokağa dön, biraz yürü tam karşında bir kuaför dükkanı göreceksin ismi kocaman yazıyor zaten camda. Telefonu ve açık adresini sana özelden atarım şimdi canım.

inşallah ayçacım bundan sonrası da çorap söküğ gibi gelir.. ya iş ciddiye bindiğinden eri sevgilimle doğru üzün zaman geçiremez olduk yok evin şuyuydu buyuydu derken zaman geçip gidiyor anlamadım ya sizdede aynı durum varmı kızlar ya.

selam bursalı ya da olacak hatunlaaarr.. bende Bursalıyım ama ıstanbula geldim ben ..yinede kınam ve de nikahım Bursa'da oalcak çünkü ıstanbulda hiç tanıdığımız yok maalesef..

sorular sorulmuş önceki sayfalarda bikaçını diyim ben malum bnm ki yaklaştı...

Nikahım Nilüfer Nikah dairesinde olacak,şiddetle tavsiye ederim çünkü nikah töreni standart değill..konuklar beklerken 20 dk slaytınız dönüyo,konfetiler ve volkanlar eşliğinde iki merdivenden ayrı ayrı iniliyo salona müzik eşliğinde..ve imzalardan sonra dans ediliyo...tabi tüm bunlar ek ücretle yapılıyo ama bizim gibi düğün sevmeyenler için çok şık bi nikah..

kuaför salonum EMMA (fsm Bulvarının orada,zaten Bursalı gelinler bilir sanırım ,kaliteli şık bi salondur.. hafta sonu provam vardı ama tabi ben duvağımla saçıma takılacak çiçeğimi unutmuşum :( orada farklı bişiler taktılar topuzu tarif ettim yapıldı tabi birebir yapılmıyo provada,ne istediğin nelere dikkat ettiğin flnda anlaşılıyor..

Kınam ecem düğün salonunda olacak..Oda Uluyolda..

sorular sorulmuş önceki sayfalarda bikaçını diyim ben malum bnm ki yaklaştı...

Nikahım Nilüfer Nikah dairesinde olacak,şiddetle tavsiye ederim çünkü nikah töreni standart değill..konuklar beklerken 20 dk slaytınız dönüyo,konfetiler ve volkanlar eşliğinde iki merdivenden ayrı ayrı iniliyo salona müzik eşliğinde..ve imzalardan sonra dans ediliyo...tabi tüm bunlar ek ücretle yapılıyo ama bizim gibi düğün sevmeyenler için çok şık bi nikah..

kuaför salonum EMMA (fsm Bulvarının orada,zaten Bursalı gelinler bilir sanırım ,kaliteli şık bi salondur.. hafta sonu provam vardı ama tabi ben duvağımla saçıma takılacak çiçeğimi unutmuşum :( orada farklı bişiler taktılar topuzu tarif ettim yapıldı tabi birebir yapılmıyo provada,ne istediğin nelere dikkat ettiğin flnda anlaşılıyor..

Kınam ecem düğün salonunda olacak..Oda Uluyolda..

Hayırlı olsun, gerçekten güzel yerler.

yok hayatim sen kesinlikle kilolu durmuyorsun.
benimde var öyle bardaklarim,iciyorum ben bol bol su
kafama koydugum zaman yapiyorumda diyeti
ama bu aralar hic azmim yok nedense.
biri beni gaza getirmelikaydirigubbakcemile3

Kız bundan iyi gaz mı olur kendine kaydirigubbakcemile3 evleniceksin bak incecik kuğu gibi olamk var işin ucunda sık biraz boğazını aklinialirimsmile Hem senin boyun kilon ne bakiyim??

Kız bundan iyi gaz mı olur kendine kaydirigubbakcemile3 evleniceksin bak incecik kuğu gibi olamk var işin ucunda sık biraz boğazını aklinialirimsmile Hem senin boyun kilon ne bakiyim??

söylemem utaniyoruum:kedi:boyum 1.72
10 kilo fazlam var diyeyim :utangac:
ay haklisin ya bundan iyi gaz mi olur aslinda
askitom beni havalimaninda almaya geldiginde gözleri na böyle acilsin istiyorum :1shok:

Back