kızlar bizde bursada nikah yapacağız düğünde orada olacak temmuzda...
kına istanbulda olacak... cuma mobilyalarımızıda aldık inegölden... koşturmaca devam ediyor..
cnm sende hoşgeldin evet koşturuyoruz hepimiz inşallah sonucu iyi olsun:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kına istanbulda olacak... cuma mobilyalarımızıda aldık inegölden... koşturmaca devam ediyor..
topiği bende yeni gördüm ve hemen damladım..
bende bursaya izmirden gelin geldim..ve yıldırımda oturuyorum kızlar..
başka şehirden bursaya gelin gelenlerin 7/24 yardımcısı olabilirim :))
yess bacım arnavut gelini oluyorum bende :teytey: ama o bildiklerinizden değil :lepi:bu topic çok güzel oldu kızlar yaa bütün bursalılar burda ne güzell
yeni gelen herkeslere hoşgeldinizz diyorumm
revindell zafer mahallesi daha çok arnavutların sen de arnavutlara mı gelin geliyorsun :)
hoşgeldin cnm sende aramıza zemuszemus
aa benim esimde yildirimda kaliyor :))
Hosgeldin...
revindell cim neyseki bitti mobilya işimiz beyazeşyada halloolmuştu daha önceden..
evimizin boyasıda bitti..
gelinlik kaldı sadece..
bide bursada kuaför lazım kızlar bana..
çileklim yıldırıma geldiğinde uğra bizee
revindell cim neyseki bitti mobilya işimiz beyazeşyada halloolmuştu daha önceden..
gelinlik kaldı sadece..
hadiya süpermiş canımmm mesaj atarsan sevinirim...
bu topic çok güzel oldu kızlar yaa bütün bursalılar burda ne güzell
yeni gelen herkeslere hoşgeldinizz diyorumm
burcu benim aretim de yasemin parkta oturuyor sık sık gelirim tabi bu aralar pek değil malum :)
Ben de yeni gelen olarak hoşbulduk diyorum arkadaşım. Öyle mi ne kadar güzel, dediğin gibi belki de sen buraya geldiğinde bile karşılaşmış olabiliriz birbirimizle ama tanımıyoruz :))
gelinlik kaldı sadece..
hehe canım ii denk geldi valla kaydirigubbakcemile3 benim sözlüm bursada bayan kuaförü daha önce kervansarayda ve holidayy inn de çalıştı yani eli çok iyidir her giden memnun kalıyor buyrunnnnnnnnn İstersen özelden adresini veririm..
Sözlünün bayan kuaförü olması ne kadar güzel :) şanslısın walla :) Benim kocam bayan kuaförü olsa kuaför koltuğundan kalkmam kaydirigubbakcemile3
valla canım çok güzel ama ben saçına başına pek düşkün bir hatun değilimişte sevgilime bırakıyorum herşeyi nişanlık saçım bile hazır opuyorumnanaktan Allah kısmet ederse gelinlik saçımıda yapıcak :asigim: