• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

bende seni edicem :D
birbirimizin diyet kocu olduk :PpP

ben aslinda nisandan önce cok güzel kilo verdim
10 kilo gitmisti
ama türkiyede askimla o kadar abur cubur yedik ki
bi kac kilo aldim yine ya

evet koç hihoyyyt

ya bende şu bir yıldır kilo aldım 6 - 7 kilo fazlalığım var düzensiz uyku pastalar yaptı inşallah vericez çileklim daha çok günümüz var inanıyorum ben

yok be cnm değilim ama inşallah ikimizde olucaz düğünde :)) o zaman kabul edebilirimkaydirigubbakcemile3

aman be tatlımm verirsin kiloları merak etme sen yeterki dikkat et biraz Ben 2 senede 20 kg almıştım :sinifsinif: şimdi mesela beyaz ekmeği kestim uno yada unix in kepek ekmeğini alıyorum (1 dilimi 45 cal.) sabah 2 dilimine beyaz peynirle felan.. öğlenleride yarım porsiyon yemek yanına yoğurt yada salata (beyaz ekmek makarna pilav yemiyorum) akşamlarıda annemin yaptığı yemeklerden mesela pilav varsa bir porsiyon hazırlıyorum kendime 2 çorba kaşığı pilav - 2 çorba kaşığı yemek olarak.. (pilav yediğim için beyaz yada kepekli ekmek yemiyorum) günde 2 bardak sadece liminlu (şekersiz) yeşil çay içiyorum + 2,5 litre su içmeye gayret ediyorum... işte öyle boshayallersmile diyete başlamadan önce neler yediğimi yazsam bir günde eklın durur yani yazmıyorum sempatiksalakcinni ilk başlarda zorlanıyor insan ama alışıyorsun miğden alışıyor ve ben artık bu söylediklerimden fazla yediğimde feci rahatsız oluyorum :delphin:

87-88 kg ile başladım geçen sene şu an 80 kiloyum kızlar guclubacismile Vazgeçmek yok :hooray:

Son düzenleme:
sabah sevgülümün mesajıyla uyandım ondan olabilir :)
nişan fotoları daha toparlayamadım bi kaç tane var ama akşam bir el atayım bu konuya :)

ben de geldimmmmmm.....24 haziranda gelin oluyorummmmm:)) hepimizin ayrı bir koşturmacası var ve hepsi birbirinden güzel.istemeye gelecekler,nişanımız olacak derken bitiverdi hepsi ...şimdi en güzel şekilde evimizi düzenlemek için koşturuyoruz...bu forumda birbirimize olan desteğimiz,püf noktaları eminim bu koşturumacayı daha da tatlı hale getirecektirr...en güzel mutlulukların bizlerle olması dileğiyle hepinizeeee merhabaaaaaaaaaaa...

oncams cnm hoş geldin

kızlar nasılsınız dün giremedim hiç ayakkabılarımı ve yatak odamı aldım çok şükür

çileklim nasılsın cnm diyet nasıl gidiyor ben bugün yine mekik çektim azıcık spor yaptım kaydirigubbakcemile3

bursalı gelinler hazırlıklar ne alemdeee
ben hala çeyiz tamamlıyorum bugün 2 dene tepsi zemuszemus bardak takımı zemuszemus saten gecelik takımı aldımmaklinialirimsmile

kına salonu arıyorum merkez bi yerde olması gerekiyo altıparmaktaki inceler düğün salonunu tutayım diyorum bilen gören duyan varmı :hulya:

bursalı gelinler hazırlıklar ne alemdeee
ben hala çeyiz tamamlıyorum bugün 2 dene tepsi zemuszemus bardak takımı zemuszemus saten gecelik takımı aldımmaklinialirimsmile

kına salonu arıyorum merkez bi yerde olması gerekiyo altıparmaktaki inceler düğün salonunu tutayım diyorum bilen gören duyan varmı :hulya:

cnm aldıklarını güle güle kullan :nazar:

benimde mutfak eşyalarım hazır gibi ama hergün yenisi ekleniyor zemuszemus

cnm kına için salonlar hakkında pek bir bilgim yok

cnm aldıklarını güle güle kullan :nazar:

benimde mutfak eşyalarım hazır gibi ama hergün yenisi ekleniyor zemuszemus

cnm kına için salonlar hakkında pek bir bilgim yok

o kadar güzel şeyler varki insan almadan duramıyo valla dimi artık almıcam bişi diyorum ama nafileee kaydirigubbakcemile3

Allah hepimize aldıklarımızı ağız tadıyla kullanmak nasip etsin işallah :Saruboceq:

senin yerin bellimi düğün için falan CADIARZU

sebbnemmm ve cancu aldığınız cicileri güle güle kullanın, hayırlı olsun şekerler. Cancu kına için Altıparmak'ta Kelebek düğün salonu var, Ahmet Paşa Mahallesi'nde Vatan Hastahanesi'nin arkası oluyor canım. ıstersen gidip bak tatlım, ablamın da düğünü orada olmuştu.

fisfisfis
sebbnemmm ve cancu aldığınız cicileri güle güle kullanın, hayırlı olsun şekerler. Cancu kına için Altıparmak'ta Kelebek düğün salonu var, Ahmet Paşa Mahallesi'nde Vatan Hastahanesi'nin arkası oluyor canım. İstersen gidip bak tatlım, ablamın da düğünü orada olmuştu.

Şebnem , Cancu canlarım hayırlı olsun aldıklarınız opuyorumnanaktan

Biz eşya işini bitirdik kızlar 2 sene önce beyaz eşyalarımızı almıştık bide evimizin içini yaptırmıştık (cam çerçeve banyo mutfak kartonpiyer badana boya vs.) beyaz eşyalarımızın borcu bitti Allah a şükür :Saruboceq: Ev tadilatıda bu eylülde bitiyor mobilyalarımızıda geçen ay aldık kızlar :asigim: bu ay ödemelerine başlıyoruz işte Allahım güç kuvvet versin hepimize hayırlısı ile bitirelim borçlarımızı :Saruboceq:

Kızlar benim evimin tek eksiği perde ve halılar :asigim: onlarıda sizce bursa dan mı alsam yoksa istanbuldanmı?..

ben de geldimmmmmm.....24 haziranda gelin oluyorummmmm:)) hepimizin ayrı bir koşturmacası var ve hepsi birbirinden güzel.istemeye gelecekler,nişanımız olacak derken bitiverdi hepsi ...şimdi en güzel şekilde evimizi düzenlemek için koşturuyoruz...bu forumda birbirimize olan desteğimiz,püf noktaları eminim bu koşturumacayı daha da tatlı hale getirecektirr...en güzel mutlulukların bizlerle olması dileğiyle hepinizeeee merhabaaaaaaaaaaa...

hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktan sen nerde oturuyorsun canım? yada nerde oturucaksın? hihoyyyt

fisfisfis

Şebnem , Cancu canlarım hayırlı olsun aldıklarınız opuyorumnanaktan

Biz eşya işini bitirdik kızlar 2 sene önce beyaz eşyalarımızı almıştık bide evimizin içini yaptırmıştık (cam çerçeve banyo mutfak kartonpiyer badana boya vs.) beyaz eşyalarımızın borcu bitti Allah a şükür :Saruboceq: Ev tadilatıda bu eylülde bitiyor mobilyalarımızıda geçen ay aldık kızlar :asigim: bu ay ödemelerine başlıyoruz işte Allahım güç kuvvet versin hepimize hayırlısı ile bitirelim borçlarımızı :Saruboceq:

Kızlar benim evimin tek eksiği perde ve halılar :asigim: onlarıda sizce bursa dan mı alsam yoksa istanbuldanmı?..

Allah kolaylık versin canım. İnşallah borçlarınızı kolaylıkla ödersiniz. Ben halılarımı Tike halıdan almıştım çok memnun kaldım canım. Perde konusuna gelince benim fikrim perdelerini Bursa'dan al derim. Bazen problem çıkabiliyor, ölçümler vs.. var Bursa'da olursa perdeciniz daha rahat halledersiniz diye düşünüyorum.

Back