3 çift miiiinabersiniz kızçelerr :86: anacuğumm yine stresli bir gün geçirdik yaa bıktım insanlarla uğraşmaktan gerçektenahh ahh kocam zengin olaydı bende şöyle süslenip püslenip elimi kolumu sallaya sallaya günlere gezmelere gitseydim :81:
Kızlar diechmann de daha tam olarak yazlık modeller gelmemiş ama babetler felan vardı çok dehşet modeller var yani ben 3 çift aldım hazır numara bulmuşken kaçırmamalıyım dedimmm
nabersiniz kızçelerr :86: anacuğumm yine stresli bir gün geçirdik yaa bıktım insanlarla uğraşmaktan gerçektenahh ahh kocam zengin olaydı bende şöyle süslenip püslenip elimi kolumu sallaya sallaya günlere gezmelere gitseydim :81:
Kızlar diechmann de daha tam olarak yazlık modeller gelmemiş ama babetler felan vardı çok dehşet modeller var yani ben 3 çift aldım hazır numara bulmuşken kaçırmamalıyım dedimmm
merhaba sedefcim bende bugün gittim aldım ayakkabı :) gelmiş yazlıklar bir sürü ayakkabı vardı iyiki aklıma getir cnm valla
juliacım sanada merhaba
bende iyim cnm sağol bildiğin gibi devam :)
topiğimiz 2 gündür üst sıralarda
cnm eskiden hep öyleydi ama kimseler gelmiyorbuluşma olucaktı daha buluşamadık bile
aaaaaa neden cnm
valla bugün yarın diyince kaldı inşallah önümüzdeki günlerde olur
iyi geceler kızlar, bende şimdilik buralardayım. uyku gelmedi daha :)
bi türlü bu buluşmalara denk gelemedim ama artık çalışmıyorum. inş en kısa sürede bi buluşma ayarlayabiliriz ve katılırım
iyi geceler kızlar, bende şimdilik buralardayım. uyku gelmedi daha :)
bi türlü bu buluşmalara denk gelemedim ama artık çalışmıyorum. inş en kısa sürede bi buluşma ayarlayabiliriz ve katılırım
hoşbulduk kızlar ama sanırım siz çıktınız. yarın devam ederiz sohbetimize inş.
merhaba kızlar kaç gündür uğramıyorsunuz yine =???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?