• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Kızlar gelinlik resimlerim işteee cuma günü gelin alma olmuştu bizde o zaman çekilenler bunlar :78:

fotoraf0658.jpg

fotoraf0660.jpg

fotoraf0662.jpg

fotoraf0665.jpg

fotoraf0663001.jpg

nabersiniz kızçelerr :86: anacuğumm yine stresli bir gün geçirdik yaa bıktım insanlarla uğraşmaktan gerçekten :19: ahh ahh kocam zengin olaydı bende şöyle süslenip püslenip elimi kolumu sallaya sallaya günlere gezmelere gitseydim :46: :81: :12:

Kızlar diechmann de daha tam olarak yazlık modeller gelmemiş ama babetler felan vardı çok dehşet modeller var yani ben 3 çift aldım hazır numara bulmuşken kaçırmamalıyım dedimmm :34:

güle güle eskit canım:))

çok yakışmışsınız çok güzel gelin olmuşsun sade ve duru ömür boyu mutluluklar dilerim :nazar:

merhaba baharcım çok şükür uğramışsın :)) nasılsın ??

sewdefcim çok güzel olmuşsun gelinlikler bir ömür boyu mutluluklar

ooo sedef hanım hoşgeldiniz :))

merhaba baharcım ve yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ?? bu topiği yukarlarda görmek pek mutlu etti beni

AY ya tam 8 ay geçtii sanırım illk defa bugün girdim dun akşam şebnemle,sabah da sedef le konuşunca ay biizİİm bir klüp vardı dedııım .....ne düşünceler ne hatıralar ne hayaller ve KISMETT ! iNŞ YİNE GÜZEL HABERLerle yanınızda olurum ...ama inanın çok özlemişim burdaaa yazışmayıııı.........
Kızlarr seviyorum siziiiiiiii.............:16:

merhaba baharcım çok şükür uğramışsın :)) nasılsın ??

sewdefcim çok güzel olmuşsun gelinlikler bir ömür boyu mutluluklar

merhaba canım sizler gibi bende çok sık giremedim :9:iyiyim canım sen nasılsın buluşma olsun bir gün ya havalarda güzel olur artık inşllh. buluşamadık birtürlü:31::70:

merhaba canım sizler gibi bende çok sık giremedim :9:iyiyim canım sen nasılsın buluşma olsun bir gün ya havalarda güzel olur artık inşllh. buluşamadık birtürlü:31::70:

ayyy işyerinde açık olsa site ben sürekli burda olucam ama yasaklı siteler arasına eklemişler giremiyorummm :41: eve geliyorum yemek felan derken fırsat kalmıyor kızlar yaaa

AY ya tam 8 ay geçtii sanırım illk defa bugün girdim dun akşam şebnemle,sabah da sedef le konuşunca ay biizİİm bir klüp vardı dedııım .....ne düşünceler ne hatıralar ne hayaller ve KISMETT ! iNŞ YİNE GÜZEL HABERLerle yanınızda olurum ...ama inanın çok özlemişim burdaaa yazışmayıııı.........
Kızlarr seviyorum siziiiiiiii.............:16:

canım benimmm hoşgeldin fıstığım valla yokluğun hissediliyordu.. bende fırsat buldukça akşamları girmeye çalışıyorum.. evet sedacım ya 8 ay önce ne hayaller ne kavgalar ne üzüntülü anlarımızı paylaşmıştık burda.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hep... Seninde güzel haberlerini paylaşıcaz yine burda eminim ben...

selam bursalilar :)

2 hafta sonra bursadayim insallah, yeni düzecegim evim icin alis verise cikmak istiyorum
ceyizlik esyalar icin nereye gitmem lazim?
neresi uygun, neresi güzel?

heykeldeki iskenderin yanından bir yol iniyor orda çeyizlik ne ararsan bulabilirsin.. ACR diye bir mağaza var çok ucuz ve değişik yeni şeyler var ne ararsan orda var diyebilirim ben kendimi kaybediyorum orda :27: karşısında da başaranın outleti var onun karşısında biev var hepsi bi yerde yani.. ACR'ın yanında Days in colors'un mağazası var orası da ucuz fabrika satış mağazası galiba

heykeldeki iskenderin yanından bir yol iniyor orda çeyizlik ne ararsan bulabilirsin.. ACR diye bir mağaza var çok ucuz ve değişik yeni şeyler var ne ararsan orda var diyebilirim ben kendimi kaybediyorum orda :27: karşısında da başaranın outleti var onun karşısında biev var hepsi bi yerde yani.. ACR'ın yanında Days in colors'un mağazası var orası da ucuz fabrika satış mağazası galiba

bursayi pek bilmiyorum ama heykele gidince bulurum herhalde, saol canim
bernardo magazasi var mi yakinlarda?

kızlarrrr nerelerdesiniz ?? neden hiç uğramıyorsunuz bakimm :47:

sedacım bizde seni seviyoruz :69: ve özledik inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırız :70:

herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

kızlarrrr nerelerdesiniz ?? neden hiç uğramıyorsunuz bakimm :47:

sedacım bizde seni seviyoruz :69: ve özledik inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini paylaşırız :70:

herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

iyiakşamlar kızlar nasılsınız?canım bende çok sık giremiyorum hergün müsait olmayabiliyoruz.görüşürüz inşllh canım:16::70:

iyiakşamlar kızlar nasılsınız?canım bende çok sık giremiyorum hergün müsait olmayabiliyoruz.görüşürüz inşllh canım:16::70:

merhaba baharcım bende baktım kimseler yok yazayım bari dedim :)) olsun cnm arada uğrayıver nasılsın neler yapıyorsun havada çok sıkıcı bu aralar

merhaba baharcım bende baktım kimseler yok yazayım bari dedim :)) olsun cnm arada uğrayıver nasılsın neler yapıyorsun havada çok sıkıcı bu aralar

iyi yaptın canım.ben iyyim canım tşklr iş bakıyorum kendime çalışmayı düşünüyorum.uygun olursam tabiki ugrarrım.sen nasılsın neler yapıyorsun hava yagmurlu evet kapalı ama bu sene kış geç geldi :31:sen çalışıyormuydun?:70:

iyi yaptın canım.ben iyyim canım tşklr iş bakıyorum kendime çalışmayı düşünüyorum.uygun olursam tabiki ugrarrım.sen nasılsın neler yapıyorsun hava yagmurlu evet kapalı ama bu sene kış geç geldi :31:sen çalışıyormuydun?:70:

inşallah istediğin gibi bir iş bulursun cnm ben çalışmıyorum evdeyim . olsun cnm kış geç geldi ama bahar geç gelmesin :))

Back