iyiakşamlar canım hadi gözün aydın Allah ayırmasın
bende samsunluyum cnm
canım hoşgeldin aramıza deniz güzeldir evet bende mudanyadayım bu aradaönce bizde bursadaydık sonra mudanyaya geçtik.Bende denizi çok severim
evet arkadaslar bende araniza katilim dedim bursaya gelin gidiyorum ...
benim olay biraz ters normalde bizim burda (fransa) gelin damati getirir ama bende oyle olmasini tercih etmedim bu kararimdan herkez biraz saskin bakalim insallah bursada yasayabilirim alisirim insallah ...
bence bursanın en güzel yanı mudanya buraya hemen alıştım deniz var yabursanın içi çok sıkıcı geliyor bana sen bursalı mısın?
benimde burda akraba çok ama asla ailem gibi olmuyor bu arada buluşma falan olursa bende gelirim haberim olursadeniz olunca yabancı gelmemiştir sana buralar:)ben aslen bursalıyımda başka şehirde dogdum büyüdüm bende bursaya gelin geldim sayılır:)ama akrabalar var burdada
iyiyim canım sen nasılsın?
ooo sedef hanım hoşgeldiniz :))
merhaba baharcım ve yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ?? bu topiği yukarlarda görmek pek mutlu etti beni
slm bursada meskende oturuyom kızlar
burdayım julia cım :) uzun zmandır kimse yazmayınca unutuyorum burayı :) nasılsın ?
imm cnm ne olsun seni sormalı bende herşey aynı asker beklemeye çalışmaya devam sen çalışıomusun cnm
yok cnm çalışmıyorum ev hanımıyım :)) allah kavuştursun şimdiden
ohhh evlisin bi de ne güsel yaaaa :97::97:
evet cnm burdaki hatunlarla beraberdik evlilik sürecinde ama bazıları bizi bıraktı gitti :))
temmuzda evlendim sizin düğün ne zaman ??
temmuzda kısmetse nişanım var bnm de cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?