Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

canım hoşgeldin aramıza deniz güzeldir evet bende mudanyadayım bu aradaönce bizde bursadaydık sonra mudanyaya geçtik.Bende denizi çok severim

bence bursanın en güzel yanı mudanya buraya hemen alıştım deniz var ya bursanın içi çok sıkıcı geliyor bana sen bursalı mısın?

evet arkadaslar bende araniza katilim dedim bursaya gelin gidiyorum ...
benim olay biraz ters normalde bizim burda (fransa) gelin damati getirir ama bende oyle olmasini tercih etmedim bu kararimdan herkez biraz saskin bakalim insallah bursada yasayabilirim alisirim insallah ...

Hoşgeldin canım aramıza Allah mesut etsin Bursa güzel alışırsınız zamanla

bence bursanın en güzel yanı mudanya buraya hemen alıştım deniz var ya bursanın içi çok sıkıcı geliyor bana sen bursalı mısın?

deniz olunca yabancı gelmemiştir sana buralar:)ben aslen bursalıyımda başka şehirde dogdum büyüdüm bende bursaya gelin geldim sayılır:)ama akrabalar var burdada

deniz olunca yabancı gelmemiştir sana buralar:)ben aslen bursalıyımda başka şehirde dogdum büyüdüm bende bursaya gelin geldim sayılır:)ama akrabalar var burdada
benimde burda akraba çok ama asla ailem gibi olmuyor bu arada buluşma falan olursa bende gelirim haberim olursa

ooo sedef hanım hoşgeldiniz :))

merhaba baharcım ve yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ?? bu topiği yukarlarda görmek pek mutlu etti beni

şebnem selam verip kaçmışsın cnm =)

Son düzenleme:
burdayım julia cım :) uzun zmandır kimse yazmayınca unutuyorum burayı :) nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…