hayırlısı olsun cnm az kalmış :)) zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan şimdi ne kadar geçmiyor gibi gelsede
askerde iken hiç geçmio cnm yhaa
olsun cnm yukarda bir yerlerde okudum az kalmış sanırım evlendikten sonra nasıl geçti zaman hiç ama hiç anlamadım
hiç merak etme seninde öyle olucak :)
62 gün fln sanırım şafak cnminş dediğin gibi olru yaaaa
ooo sedef hanım hoşgeldiniz :))
merhaba baharcım ve yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ?? bu topiği yukarlarda görmek pek mutlu etti beni
hoşbulduk şekerim valla baktım benim topic almış başını gidiyor çekiyim dedim yukarılara şöyle elcağızımlaa
kızlar ben çıkıorum sabah iş var ben çalışıorum görüşürüz yarın inş bir daha gerilere düşmemek dileğiyle
Julia şekerim allah kavuştursun yaa zor ayrı kalmakaaayyyyy hele bir evlenin bak zaman nasıl geçiyor bizde günleri saya saya bitiremiyorduk aaa bir baktım evleneli 6 ay olmuşşş
çok muyluyum ya hayat onunla güzel resmen onsuz hiçbirşey yapasım yok valla akşam olsunda yanına gideyim diye sabırsızlanıyorum
Allah sizede nasip etsin bu mutluluğu darısı tüm bekarların başına :78:
kızzzzz herkes hamile bu sıralar şebo ya bizim kızlardan 2 kişi şu an hamişşşş bebişşşlerrrr geliyoooo:97:
bu arada bizim işyerinde yasaklı site burası kızlar o yüzden gün içinde giremiyorum anca akşamları..
akşam çıkışta anatolium a gittim diechmann ayakkabıcılıkta çok güzel modeller var kızlar uğrayın bir ara hemde 39.90 tlmalum en koca ayak 41 -42 giyorum anca ordan alabiliyorum..
nişan yada düğün yapacklara bi sorum vaaaaarrr ....kızlar salonda falan mı yapıcaksınız yada nerelerı tuttunuz fiyatlar falan nasıl acaba
salonda yapıcaz nişanı cnm ama daha tutmadık biz askerden gelince tutacağız kısmetse
benimde burda akraba çok ama asla ailem gibi olmuyor bu arada buluşma falan olursa bende gelirim haberim olursa
salonda yapıcaz nişanı cnm ama daha tutmadık biz askerden gelince tutacağız kısmetse
Allah tamamına erdirsin canım
amin cnm amin bekarmısın bilmiorum ama bekarsan eğer darısı başına
1 yıllık evliyim canım darısıda sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?