• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

olsun cnm yukarda bir yerlerde okudum az kalmış sanırım evlendikten sonra nasıl geçti zaman hiç ama hiç anlamadım

hiç merak etme seninde öyle olucak :)

62 gün fln sanırım şafak cnm :16:inş dediğin gibi olru yaaaa :69::69::69:

ooo sedef hanım hoşgeldiniz :))

merhaba baharcım ve yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ?? bu topiği yukarlarda görmek pek mutlu etti beni

hoşbulduk şekerim valla baktım benim topic almış başını gidiyor çekiyim dedim yukarılara şöyle elcağızımlaa :21:

kızlar ben çıkıorum sabah iş var ben çalışıorum görüşürüz yarın inş bir daha gerilere düşmemek dileğiyle :16:

Julia şekerim allah kavuştursun yaa zor ayrı kalmak :5: aaayyyyy hele bir evlenin bak zaman nasıl geçiyor bizde günleri saya saya bitiremiyorduk aaa bir baktım evleneli 6 ay olmuşşş :48:

çok muyluyum ya hayat onunla güzel resmen onsuz hiçbirşey yapasım yok valla akşam olsunda yanına gideyim diye sabırsızlanıyorum :16:

Allah sizede nasip etsin bu mutluluğu darısı tüm bekarların başına :78:

kızzzzz herkes hamile bu sıralar şebo ya bizim kızlardan 2 kişi şu an hamişşşş bebişşşlerrrr geliyoooo :49: :97:

bu arada bizim işyerinde yasaklı site burası kızlar o yüzden gün içinde giremiyorum anca akşamları..
akşam çıkışta anatolium a gittim diechmann ayakkabıcılıkta çok güzel modeller var kızlar uğrayın bir ara hemde 39.90 tl :52: :52:malum en koca ayak 41 -42 giyorum anca ordan alabiliyorum.. :36:

bende kaçar kızlar kociş bekliyor benide :23: :60: :60: :60:

öpüyorum sizi tatlı rüyalar..

Julia şekerim allah kavuştursun yaa zor ayrı kalmak :5: aaayyyyy hele bir evlenin bak zaman nasıl geçiyor bizde günleri saya saya bitiremiyorduk aaa bir baktım evleneli 6 ay olmuşşş :48:

çok muyluyum ya hayat onunla güzel resmen onsuz hiçbirşey yapasım yok valla akşam olsunda yanına gideyim diye sabırsızlanıyorum :16:

Allah sizede nasip etsin bu mutluluğu darısı tüm bekarların başına :78:

kızzzzz herkes hamile bu sıralar şebo ya bizim kızlardan 2 kişi şu an hamişşşş bebişşşlerrrr geliyoooo :49: :97:

bu arada bizim işyerinde yasaklı site burası kızlar o yüzden gün içinde giremiyorum anca akşamları..
akşam çıkışta anatolium a gittim diechmann ayakkabıcılıkta çok güzel modeller var kızlar uğrayın bir ara hemde 39.90 tl :52: :52:malum en koca ayak 41 -42 giyorum anca ordan alabiliyorum.. :36:

evet cnm görüşüyoruz facebooktan :) darısı başımıza uzun zamandır gitmedim diechman a en kısa zamanda gitmek istiyorum yazlık modeller gelmişmi sedefcim ??

hadi yarın akşam görüşürüz kocişini bekletme :) öptüm

nişan yada düğün yapacklara bi sorum vaaaaarrr ....kızlar salonda falan mı yapıcaksınız yada nerelerı tuttunuz fiyatlar falan nasıl acaba :1:

nişan yada düğün yapacklara bi sorum vaaaaarrr ....kızlar salonda falan mı yapıcaksınız yada nerelerı tuttunuz fiyatlar falan nasıl acaba :1:

salonda yapıcaz nişanı cnm ama daha tutmadık biz askerden gelince tutacağız kısmetse :16:

salonda yapıcaz nişanı cnm ama daha tutmadık biz askerden gelince tutacağız kısmetse :16:

[sıze="2"]oncelıkle allah kavustursun dıyım canım. Tarih olarak az bucuk bısıler bellı mı benım aralık 17 salonu falan tuttuk:21:[/sıze]

benimde burda akraba çok ama asla ailem gibi olmuyor bu arada buluşma falan olursa bende gelirim haberim olursa :49:

canım haklısın kimnseden kimseye fayda yok Allah kimseyede muhtaç etmesin.buluşma olursa tabiki gel biz aynı yerdeyiz zaten görüşürüz inşallh:70:

nabersiniz kızçelerr :86: anacuğumm yine stresli bir gün geçirdik yaa bıktım insanlarla uğraşmaktan gerçekten :19: ahh ahh kocam zengin olaydı bende şöyle süslenip püslenip elimi kolumu sallaya sallaya günlere gezmelere gitseydim :46: :81: :12:

Kızlar diechmann de daha tam olarak yazlık modeller gelmemiş ama babetler felan vardı çok dehşet modeller var yani ben 3 çift aldım hazır numara bulmuşken kaçırmamalıyım dedimmm :34:

Back