- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
hayırlısı olsun cnm az kalmış :)) zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan şimdi ne kadar geçmiyor gibi gelsede
askerde iken hiç geçmio cnm yhaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun cnm az kalmış :)) zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan şimdi ne kadar geçmiyor gibi gelsede
askerde iken hiç geçmio cnm yhaa![]()
olsun cnm yukarda bir yerlerde okudum az kalmış sanırım evlendikten sonra nasıl geçti zaman hiç ama hiç anlamadım
hiç merak etme seninde öyle olucak :)
62 gün fln sanırım şafak cnminş dediğin gibi olru yaaaa
![]()
ooo sedef hanım hoşgeldiniz :))
merhaba baharcım ve yeni gelen arkadaşlar nasılsınız ?? bu topiği yukarlarda görmek pek mutlu etti beni
hoşbulduk şekerim valla baktım benim topic almış başını gidiyor çekiyim dedim yukarılara şöyle elcağızımlaa![]()
kızlar ben çıkıorum sabah iş var ben çalışıorum görüşürüz yarın inş bir daha gerilere düşmemek dileğiyle![]()
Julia şekerim allah kavuştursun yaa zor ayrı kalmakaaayyyyy hele bir evlenin bak zaman nasıl geçiyor bizde günleri saya saya bitiremiyorduk aaa bir baktım evleneli 6 ay olmuşşş
çok muyluyum ya hayat onunla güzel resmen onsuz hiçbirşey yapasım yok valla akşam olsunda yanına gideyim diye sabırsızlanıyorum
Allah sizede nasip etsin bu mutluluğu darısı tüm bekarların başına :78:
kızzzzz herkes hamile bu sıralar şebo ya bizim kızlardan 2 kişi şu an hamişşşş bebişşşlerrrr geliyoooo:97:
bu arada bizim işyerinde yasaklı site burası kızlar o yüzden gün içinde giremiyorum anca akşamları..
akşam çıkışta anatolium a gittim diechmann ayakkabıcılıkta çok güzel modeller var kızlar uğrayın bir ara hemde 39.90 tl![]()
malum en koca ayak 41 -42 giyorum anca ordan alabiliyorum..
![]()
nişan yada düğün yapacklara bi sorum vaaaaarrr ....kızlar salonda falan mı yapıcaksınız yada nerelerı tuttunuz fiyatlar falan nasıl acaba![]()
salonda yapıcaz nişanı cnm ama daha tutmadık biz askerden gelince tutacağız kısmetse![]()
benimde burda akraba çok ama asla ailem gibi olmuyor bu arada buluşma falan olursa bende gelirim haberim olursa![]()
salonda yapıcaz nişanı cnm ama daha tutmadık biz askerden gelince tutacağız kısmetse![]()
Allah tamamına erdirsin canım![]()
amin cnm amin bekarmısın bilmiorum ama bekarsan eğer darısı başına![]()
1 yıllık evliyim canım darısıda sana![]()