Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

tamam canım olabilir tabiki güzel düşünmüşsün hangi semtte oturuyordun sergüzel?evet herkez gelemiyo buluşmaya bölede olunca buluşma olamıyor uygun olursam görüşebiliriz koruparkta çocuk varmıydı sende bende çocuk yok.Arkadaşlar gelmek isteyenler varsa koruparkta buluşalım görüşelim burdann belirtin gelmek isterseniz:92:

hehe ben evli değilim canımm...özelden telimi yazarım sana 2 gibi koruparkta olurum...gelirsen ararsınn gelemiyecek olursanda tabi :)

bende iyim cnm kimseler uğramıyor artık buluşmayıda ayarlayamadık bir türlü inşallah ayarlarız en kısa zamanda

bende iyim cnm kimseler uğramıyor artık buluşmayıda ayarlayamadık bir türlü inşallah ayarlarız en kısa zamanda

evet ayarlasak güzel olur geçenlerde arkadaşımıızn biri koruparka gidiicekmiş benide çagırdıda ogün eşimin dogumgünüydü gidemedim ama birgün ayarlayalım buluşalım kızlar

evet cnm okudum yazışmanızı inşallah ayarlarız genelde hafta sonu olsun istiyor herkes bencede hafta sonu daha iyi olurbirde alışveriş merkezi değilde sohbet edilecek bir yer ayarlarsak iyi olur

evet cnm okudum yazışmanızı inşallah ayarlarız genelde hafta sonu olsun istiyor herkes bencede hafta sonu daha iyi olurbirde alışveriş merkezi değilde sohbet edilecek bir yer ayarlarsak iyi olur

canım alışveriş merkezindede oturulacak yerler çok koruparkta mesela.Ben mudanyada oturdugum için arkadaşlar koruparkı uygun buldular banada yakın olsun diye canım yinede farketmez çarşı olsada olur çok ters biyer olmasın ama ozaman benim gelmem zor olur canım

merhaba arkadaşlar nasılsınız hiç giren yok artık kimseler yok nerdesiniz buyurun sohbete neler yaptınız görüşmeyeli?buluşmada yok sanırım kimsedn ses çıkmıyor

heyyyy millet ben döndüm artık akşamları rahat rahat topici takip edebilirim

Evet... kızlar 5 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım.. İş yerinde kadınlar klübü açılmadığı için (yasaklı siteler arasında) malum evimize internet bağlatana kadar giriş yapamadım hiç.. yeni arkadaşlar gelmişşşş bakıyorummm evetttt hepinizi tek tek tanımak istiyorumm

Şu buluşmayıda ayarlayalım yakın zamanda bütün kızlar toplanalım

hoşgeldin canım inşllh birgün ayarlayalım buluşalım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…