bahar ben cumartesi koruparkta olucam gelmek istersen bi saat ayarlayabiliriz :) hem belki topiği okuyanlardanda gelmek istyenler olabilir..yoksa ortak buluşma zor oluyor herkesin işi gücü uymuyor..gelicek olursan özelden msjlaşalım:) hata diğe bursalılar topiğinede yazalım ki katılmak isteyen olrsa onlarda gelir :81:
kızlar nasılsınız nerelerdesiniz ??? kimsenin sesi çıkmıyor kaç gündür ?
kızlar nasılsınız nerelerdesiniz ??? kimsenin sesi çıkmıyor kaç gündür ?
bende iyim cnm kimseler uğramıyor artık buluşmayıda ayarlayamadık bir türlü inşallah ayarlarız en kısa zamanda
evet cnm okudum yazışmanızı inşallah ayarlarız genelde hafta sonu olsun istiyor herkes bencede hafta sonu daha iyi olurbirde alışveriş merkezi değilde sohbet edilecek bir yer ayarlarsak iyi olur
merhaba arkadaşlar nasılsınız hiç giren yok artık kimseler yok nerdesiniz buyurun sohbete neler yaptınız görüşmeyeli?buluşmada yok sanırım kimsedn ses çıkmıyor
Evet... kızlar 5 aylık bir ayrılıktan sonra tekrar aranızdayım.. İş yerinde kadınlar klübü açılmadığı için (yasaklı siteler arasında) malum evimize internet bağlatana kadar giriş yapamadım hiç.. yeni arkadaşlar gelmişşşş bakıyorummm evetttt hepinizi tek tek tanımak istiyorumm
Şu buluşmayıda ayarlayalım yakın zamanda bütün kızlar toplanalım
Slm bahar nerdensin sen canım? kısaca özet geçelim
bursa mudanyadan canım 28 yaşındayım evliyim çocuk yok henüz.sen peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?