Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

aaa ciddimisin kuzum :) İnşaallah güzel olurda resimlerini paylaşırım sizinle..

Bu arada benimde yaş 21 :) Sevgilim 28 yaşında :) amaaaaa benimmm bebeğimmm ooooo büyümemiş bebeğimmmmmmmm oyyy kıyamıyorum sevmeye çok şımartıp başıma çıkarıcam valla :asigim: kaydirigubbakcemile

profilinde bi resim var sizsiniz sanırsam çok yakışmıssınız revindellcim. yüzünüz hep gülsün inşallah.
bende öyle seviyrorum benimkini canım koca bebeğim benim diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yanımızda olsunlar sağlıklı olsunlar mutlu olalımda napalım çıkartırız tepemizede bi tanecik kocamız var demi ama zemuszemus

ya guullmu alemsin hee :)) yazdıya kelebeklikuzuuu 26 yaşındaymış :)

hemm kuzumm yaşın da ne var senin gençsin hem fıstık gibisin maşaallah

ayy teşekkür ederim cnm bnm bayanssulusmile opuyorumnanaktan
yimeemi yedim geldim bende. bizim burası 2 ye kadar boş şimdi cuma olduğu için. yaşasınnn

revindellcimmm cnm az önce stüdyo fotolarınızı gördüm. kaçırmışım ben onları ohaoldumsmile
yorum yaptım hemen ama burdanda söliim valla çok güzel afet bi gelin olcaksın sen kelebeklikuzu dediydi dersin
ayrıca saçınıda eğer beğendiysen yine gamze özçeliğin saçı gibi yaptırabilirsin yüzünede gider. ben bayılıyorum o modele. üstüne tanımam gerçekten.

Son düzenleme:
Ayy kızlar bugün ay sonu malum bizimde işlerimiz vardı giremedim kaç saattir, şimdi okudum mesajlarınızı.. Oyyyyyyy kelebeklikuzum sağol tatlım inşaallah güzel bir gelin oluyorum.. Saçımı nişanlım yapıcak gamze özçeliğin saçına benzer şekilde olucak yandan hafif dağanık bir topuz... Beyefendi kendi karar vericekmiş ayrıntılarına artık o kadarınada karışamıyorum :)

hoşgelldiinnnnnnnnnnnn canımmmmm

ŞEBNEMMCIMM CNAIM NERELRDEsın özletiin kendiiniiiiiiiiiiii....,
neler, yapıyorsunuz nasıl gidiyor hAzırlıklar....benım eşyaarım tamamen 20 hazıran gbi bitecek kızlar...salı günü aldıklarımız koltuk masa fln gelicek çekeldiiim de koyalımm :)) iir evlerimimizi görmemiştikk..:) kelebekli kzuu ya ben senın evlilik fotolarını göremiyorum yarıdm edin kızlar :)

seda kuşum yazdığından bişi anlamadım ben ya :sinifsinif:

kızlar günaydınnnnnnn.
sedacım valla bende pek anlamadım 20 haziran falan demişsin ağustos demek istedin heralde kaydirigubbakcemile3
ben baktım şimdi 84 sayfada duruyo benim resimleri cnm neden göremiyon ki kafamçokkarıştı olmazsa özelden atarım ben sana sositososito

haftasonu yoğu geçti biraz benim giremedim nete. neler yapıyosunuz.özledim.:1hug:

ayy kızlar Nişanlımla tanışmama vesile olan çocukluk arkadaşım (kendisi akrabası oluyor nişanlımın) Bursa ya gelin gelecek inş. :Saruboceq: Ailesi eğer Bursa ya verirse tabi.. annesi dizinin dibinden pek ayrılmasını istemiyor.. Bugün konusu açılacak kız evine bakalım hayırlısı sositososito

Ayyyy bende özledim sizi kızkardaşlar opuyorumnanaktan

hafta sonu annemin yaptığı kumaş boyamaları pikoya verdik.. anneciğim yastık kılıflarımı dikti.. 5-6 tane seccade işlemişti onların astarlarını felan dikti hazırladı.. Çok duygulandım seccadeleri görünce.. Birgün annem bu dünyadan göçüp gittiğinde o seccadelere nasıl bakarım bilemiyorum böyle tuhaf bir hüzün kapladı içimi mafoldumben

Sedaaaaa ağustoza girdik kızzzzzz eylüle ne kaldı şurda kaydirigubbakcemile5

ohh hade bakalım hayırlısı revindelcim. senin için çok ii olur yakınında böyle bir ark olması hatta onuda kk lı yaparsın tanışmış oluruz zemuszemus

şimdiden böyle şeyler düşünüp canını sıkma hiç evden ayrılma vakti geldiğinde zaten yeterince sıkılcak canın. ama tabi onuda takma kafana çabuk atlatıcaksın. arada eser geçerrr. benim annemler yakınımda ama ona rağmen bazı zamanlar çok kötü oluyorum. napalım bizde kendi minik ailemizi kurduk artık.

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…