• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

ay yok kuşum bana ara sıra geliyor böyle duygusallaşıyorum ki.. aslında hiççççç duygusal birisi değilimdir.. Anlamadım bir anda böyle oldum.. Ama doğanın kanunu işte.. herkes ayrılacak o evden yani :) oyyy kızlar yüzüğümü denizde kaybetmiştim ya bursadan yaptırmış sevgilim bugün gönderiyor ayy ne kadannn mutlu oldum anlatamam opuyorumnanaktan Japonla yapıştırıcam parmağıma çıkmasın birdaha kaybetmiyim :)

yaşasın ozaman bidaa kaybetmeee yapıştır güzelce. mikekaydirigubbakcemile5mmelll kocanada çok teşekkür et.
guullmu senden nbr hadi sende isteme haberini ver bize artıkın opuyorumnanaktan

teşekkürler iyiyim çok şükür iiim çok heyacanlı yha hayal kurması bile o kadar güselki sevdiğim kişi ile evleneceğim düşüncesi inş bi kaç hafta içinde gelecekler detayları burdan yazarımm sizede canımkaydirigubbakcemile3

Kızlar Bursa da düğün resimlerini nerde çektirdiniz?.. yada neresi var güzel çeken? böyle modern bişiler olsun çiçekli böcekli istemiyorum ben nişan resimlerimiz gibi olmasın:1:

Guulllmu, bak kesinlikle tuzlu kahveyi yap ben yapmadım çok pişman oldum sonradan :) Hoş benim bir koşturmaca bir telaş o kadar komik olduki anlatamam.. Beni istediler babamda vermiş haberim yok ben mutfakta apar topar kahveleri yaptım işte istemeden sonra kahveler dağıtıldı anlayacağın :) Heyecandan söz çikolatasından ikram etmeyi unuttum felan ıyykkk çok panikti benimki ya bide kimse yönlendirmedi beni çok sinir olmuştum :(

B]revindellcim siz yine bakının ama benim dış mekandı çekimler. bizim fotoğrafçı ark çekti her anımızı. istersen ayarlarız. ama bana fiyat aralığıda söyle ona göre konuşayım yaptırırız bişiler yerimseniben
dış mekanlarıda gösteririm sana face in varsa canımcım..[/B]
guullmu revindelin dediği gibi kahveyi unutma ben ne bulursam koymuştum içine büyükler dayanamadı haline de yarısından sonrasını içirmedi :1:

unuturmuyum canım ya onu içerkenki suratını cok merak ediyorum..... sonuçta bi kere isteme olayı olayı oluo böyle şeyler olunca sinirlenmemek mümkün değildir canım heraldekaydirigubbakcemile5

Kelebeklikuzum face den ekle beni özelden isimsoyisim gönderiyorum sana..

Kelebeklikuzum face den ekle beni özelden isimsoyisim gönderiyorum sana..

ŞEBNEMMCIMM CNAIM NERELRDEsın özletiin kendiiniiiiiiiiiiii....,
neler, yapıyorsunuz nasıl gidiyor hAzırlıklar....benım eşyaarım tamamen 20 hazıran gbi bitecek kızlar...salı günü aldıklarımız koltuk masa fln gelicek çekeldiiim de koyalımm :)) iir evlerimimizi görmemiştikk..:) kelebekli kzuu ya ben senın evlilik fotolarını göremiyorum yarıdm edin kızlar :)

sedacımmm

giremedim internete uzun zamandır evimde internet yok anneme geldiğimde giriyorum internete bazende telefondan idare ediyorum.

sen neler yapıyorsun hazırlıklar nasıl gidiyor ???

Günaydın kızkardaşlar opuyorumnanaktan

Kelebeklikuzum akşam face ten ekledim hatta resimlerinizide gördüm çok çok çok güzel ve farklı resimler.. Nişanlım da birkaç yere balmış ama bir arkadaşı varmış ihsaniyede çok güzelmiş çekimleri onu ayarlicakmış..

Şebnemciiimmm nasıl gidiyor evlilik hayatı bakalım iyi yönleri kötü yönleri neler? paylaş bizimle :)

gunaydın kızlarrrrrrrr;

revindelcimm cnm çok teşekkür ederim sevindim beğendiğine. daha güzelleri senin olsun inşallahh. bende çok beğendim sizin resimlerinizi.:nazar:

şebnem ilk gelin oldu şimdi sanırsam. allah ağzınızın tadını bozmasın inşallahhhhhh.

Yok kuşum yanlış hatırlamıyorsam Cute, ilk gelin Şebnemcim ikinci gelinimiz :) Hala resimleri bekliyoruz tabi accuk sitem ediyim :))

cnm evlenenler pek gelmıo artık buraya tabe o yuzden kacırmısım ben kaydirigubbakcemile4 evlerine kocalarına alışmaya calısıyolardır. evet resim yok hala bende sitemine dahil olayım bare revindelim. sen yapma böle hemen ekle de görelim kaydirigubbakcemile3

hahah kaydirigubbakcemile3 ben dayanamam kısss hemen eklerim resimleri merak etme çatlarım göstermezsem yoksa :) Bu arada köpek alm ak istiyorum.. Siyah labrador... Evimizin ufak bir bahçesi var.. Kendimi bildim bileli bir köpeğim olsun istemişimdir..

Back
X