Sorma kuşum yaa o kadar morelim bozulduki anlatamam sana inadına yapıyorlar herşeyi alsanaalsanasmile herşeye ben koşturuyorum herşeyin parasını ben ödüyorum, bu akşam vericem sandığın parasınıda kimseye borçlu kalmak istemiyorum kimse demesin şunu da ben aldım diye :umursamaz: Eve para vermeyide kestim bu aydan itibaren..olsun sedefcim sonuçta bavulu sonrada kullanırsın tekrar iş çıktı sana cnm benim olumunekankayizsmile bazen aileler kafalarına göre birşeyler yapmaya bayılıyor
cnm biz vermemiştik tatlı erkek tarafına pastayıda erkek alır bizde inşallah güzel olur cnm kaç gün kaldı senin ??
yeni gelin hoşgeldin nasılsın bayanssulusmile
şebnemcimm bende bu cuma bursadayım gelnlik alıcaz kısmetse.. perşembede mobilyalarım geliyor bugünaradılar... 03/07/2010 15:00 da nikahımız var aynı gün çeyizimi getirceğiz evime... 16 sında kına 18indede düğün :)) az kaldı yani...
sedefcim üzülme gülüm inan bu dönemlerde hep böyle şeyler olur..
güzel şeyler olacağına inandır kendini ve güzel olaylar gerçekleşsin etrafında..
ben ne zaman karamsar olsam hep kötü şeyler gelir ama nezaman inanarak güzel olayların gerçekleşeceğini hayal etsem etrafımda güzelolaylar gerçekleşir..
inan bu yaşadığın günleri tekrar yaşamayacaksın..
o yüzden tadını çıkarmaya bak canım..
canımm benim yaaa kıyamam . bizde nişanlımla birçok şeyi kendimiz yapıyoruz ama annem babam destek oluyor manevi olarak maddi olarak olamıyorlar durumları pek iyi değil çünkü.. sen bu evlenme olayın olmadan önce ailenle aranız nsıldı...yani böyle davranmalarının nedeni ne olabilirk...
CANIM BİZİMDE KOLİLERDEYDİ.. 1 ay var artık o sebeple açtırdık i çalışsın bakalım bişi varmı dedik..
bizim düğün gürsu da olacak dolunay düğün salonunda...
şebnemcimm aysira nalantoğlu şubesine uğrayacağım ama biz inegölde bi yerde daha önce çok uygun fiyata bulmuştuk.. ben istanbul bakırköydeki aysiraya gittim 1540 tl dedien düşük fiyattaki gelinliği.. duvağı kesesi içinde..
kızlar doğum kontrol yöntemi için bişi üşünüyormusunuz siz.. en i kadındoğumcuya gitmeyi düşünüyorum.. zaten ağrılı regli oluyordum.. şimdi ide bu konu var.. ikisini birden gstereyim diyorum.. siz ne dersiniz?
sedefcimm ben heykel düğün salonunu kına için düşünmüştüm annem gidip baktı büyük güzell amaaaaaa yerin tam 3 kat altı
ben bunu duyunca vazgeçmiştim canım
sedefcim baktım düğün salonuna bakın aratırın hiçbir fikrim yok cnm
sizinde az kaldı düğüne
eylül gibi yoğun olurlar sanırım temmuzda çok yoğun çünkü ağustostaki düğünler eylüle kayınca yer sıkıntısı var inşallah bulursunuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?