• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

sedefcim garajda dilara düğün salonunu tuutuk biz kına için karşısında roza var prenses var bi kaç yer var oralara da bir bak istersen

Sorma kuşum yaa o kadar morelim bozulduki anlatamam sana inadına yapıyorlar herşeyi alsanaalsanasmile herşeye ben koşturuyorum herşeyin parasını ben ödüyorum, bu akşam vericem sandığın parasınıda kimseye borçlu kalmak istemiyorum kimse demesin şunu da ben aldım diye :umursamaz: Eve para vermeyide kestim bu aydan itibaren..

Kızlarr nişan bu cumartesi ....

Nikah 18 eylül inşaallah bu hafta geliyorum Bursa ya nikah tarihini almaya :lepi:

perşembe akşamı ananeme gidip sarma sarıcam ve börek yapıcam ikram olarak... onlarla uğraşmam lazım Allahtan hafta sonu ananemin evi temizlemişim sıkışmicam şimdi.. Bide cumartesi sabahı kuaföre gidicem (ağda felan ıvır zıvır :utangac: )

Saçımıda kocama yaptırmicam :umursamaz: Çok kırıldım onada..
Kendimi yapayalnız hissediyorum resmen,
Buruk bir nişan beni bekliyor kızlar.. :çok üzgünüm:

biz seninle aynıı gün evleniiyoruzzzzz canımmm....

sedefcim hafta içi kına için dilarayı 600 tl tuttuk
2. asma katı da var baya büyük 700 kişilikmiş piyanist de içinde

sedefcim hafta içi kına için dilarayı 600 tl tuttuk
2. asma katı da var baya büyük 700 kişilikmiş piyanist de içinde

aaa çok iiymiş fiyatları tatlım ya pazartesi geldiğimde bir kaç yere gidicem ya bakalım güzel bir yer bulursam bende düğün yaparım :teytey:

Ayyy ciddimisin tatlım :dance: Deli sevindim valla :sm_cool:

tatlım bizim merinos da olcak nikah sizin salondamı kıyılacak?

canım öncelikle aklıma geleceksın o gün unutma :) biz düğün yapacağız cnm; ilk önce Çıraganı tuttuk biz,çekirge de var ya,karagöz yanı,sonra bir karar ile nazende garden a gitim,ve iyi ki gitmişiiim,cok begendım! hemen bir değişiklik ile çıraganı Nişana çevirdik; 20 hazıranda çıraganda yemekli nişan yapıyorz 200 kişilik,sonra düğün içinde NAZENDE Garden i ayarladk...Nikah solda olacak,yan yana beyaz sandalyeler ile;sonra da sol tarafa geçip düğün:) sen nerelere bakıyorsun? cnm fiyat aralığın ne? bak ne dicem kına için; heykelde EFEHAN otel var gecen gün arkadasımın orda oldu,çok hosdu....1 tl verdi sadece...:nazar:

benimde merinosta olcak nikahım :) sonra eğlencee :) :)

kızlar bi de düğün olunca 2ye katlanıyor fiyatlar inşallah gönlüne göre bulursun tatlım

KIZLARRR NıŞANLANDIM GELDıM opuyorumnanaktan

NıKAH TARıHıMıZıDE KESıNLEŞTıRDıK 18.09.2010 SAAT 13:00 TE MERıNOS NıKAH SALONUN DA :lepi:

Düğün yapmicaz kızlar ölçtük tarttık olmuyor..

resimleri ekliyorum albüme bakınızzzz buyrunnnnnnnnn

selamlarrrrrrrrrrrr
kızlar nasılsınız 3-4 gün yokoldum buralardan kimsecikler kalmamış yaw.. bende gelinliğimi hallettim kızlar...inegölden nişanlımın tanıdığı olduğu için sadece malzeme ücreti alıyor bizden.. resmini koydum gelinlik modellerine ...bakalım beğenecekmisiniz..
3 günde istirahatliyim bademciklerim şişti ve iltihaplandı.. ystıyordum bugün kendimi iyi hissedince bi bakayım kızlar ne yapıyor dedim..
sedefcimmm çok cici olmuştun ya.. allah tamamına erdirsin.. bu arada kızlar mobilyalarım gelmiş ve evim daha bi içime sindi görünce....
şimdilik benden bukadar.. görüşmek üzere..

Gülşencim geçmiş olsun tatlım bak bepanthenin boğaz pastili var çok çok iyi geliyor mutlaka al derim..
Bende dün bursa dan perdelerimi hallettim kızlar çok güzeldi 15 dk seçtim bütün perdelerimi o kadar içime sindi yani boshayallersmile

teşekkürler sedefcim... ecz. alırım şimdi.. perdelerinde hayırlı olsun şeker.. ay ne heyecanlı bi alışveriştir bilirim...

sedefcim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bitanem
benimde nikahım merinosta olacak tatlım :)
perdelerini nerden aldın malum bi ev tutulsa hızzla başlamalı ve bitirmeliyim bu işlerii

gyirmibeş geçmiş olsun canım bende 3 gündür yatıyorum hafta sonu köye gittik haa da yağmurluydu şifayı kaptım anlayacağın bende bugün biraz biraz kalkabildim gelinliğin inşallah içine siner canım benim de yarın 2. provam var bakalım :) zaten hallettiğimiz bi o var ev halaaa tutulmadı başka problemler çıktı bu haftasonuna kadar olacağını umuyorum :)

sedefcim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bitanem
benimde nikahım merinosta olacak tatlım :)
perdelerini nerden aldın malum bi ev tutulsa hızzla başlamalı ve bitirmeliyim bu işlerii

bebeğim külahlı diye bir dükkandan seçtik çok ilgilendiler memnun kaldım ufak bir dükkan ama çok yardımcı oldular.. yeri şeyde ya merinostan nikah işlemleri için bir sağlık ocağına gönderiyorlar ya gökdere mi ne ismini hatırlamıyorum.. hamamın ordan sağlık ocağına sapmadan direk yukarı çıkıyorsun orda zaten bir sürü perdeci var..

Back