Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

nasılsın sedacım nasıl gidiyor hazırlıklar ??

iyim tatlım ya sen,istanbula gitim,nişan için kıyafet bakacaktım ya yoktu bulamdım ipek kumaşlaırmı aldım...ayakkabım ve çantamı da alabildim,şimdi dün başlandı kıyafte diikiimine canım ...senin nasıl durumlar?*ev ,eşyalar

bende iyim cnm

inşallah istediğin gibi dikilir kıyafetin:Saruboceq:

bende perdelerimi hallettim gibi ölçü almaya gelicekler

eşyalarımda bu hafta gelecek beklemedeyim sositososito

nikah şekeri davetiyede baktım davetiye yede karar verdik gibi ama nikah şekerleri pek pahalı onlarıda internetten getittirip evde kendim düzenliycem sanırım

yardım edebileceğim bişey olursa bak hazırım canımm saakın çekiinnmee:) hadı bakalım bende artk diyorum evv dekorasyonuna gecmek istiyorum giysilerden sıkıldımm :) eve geçmek istiyoum düzenlemek cok hoş olucak inş..

sağol cnm benim valla işte kına da neler yapsam diye düşünüyorm hala zemuszemus

valla sedacım zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorsun . neler düşünüyorsun bakalım evin için tüyolar alalım senden :):)

ev için canım sorma şirin bir ev istiyorum az eşya sadelik :) yatak odası içinse orsı biraz süslü olacak sanırım pembeler beyazlar içinde :) resimler ekleyeyim dekorasyon için hem belki fikir olur....

ev için canım sorma şirin bir ev istiyorum az eşya sadelik :) yatak odası içinse orsı biraz süslü olacak sanırım pembeler beyazlar içinde :) resimler ekleyeyim dekorasyon için hem belki fikir olur....

ekle cnm gerçi bizim evin dekorasyonu bitti ama yinede fikir olsunbayanssulusmile

az ve öz eşyalar daha iyi oluyor cnm bakalım benimde eşyalarım gelsin nasıl olucak çok merak ediyorumhihoyyyt

Kızlar o kadar morelim bozukki anlatamam size mafoldumben

ben gece 3 e kadar o bavulla uğraşmışım kızlar ve babamda gece yanımdaydı bavulu yaparken ağzını açıp demedi kızım sen bu bavulu neden hazırlıyorsun boşver uğraşma sandık alalım dese razıyım.. Ben kaç ay önceden beri tekerleme gibi söylüyorum bavul hazırlicam.. bavul hazırlicam diye...
Ben bitirdikten sonra gelmiş olmicak bu bavul gitmicek diyor.. Deli olmamak içten değil mafoldumben

kızlar yazık günah değilmi bana o kadar uğraştım emek verdik tek tek uğraştım her noktası ile çok morelim bozuk inanın ağlamaktan gözlerim şişti mafoldumben

Görmeyenler için bavulun linki;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-nisan-adetleri-nisan-bohcasi-nisan-tepsisi/368773-revindell-in-nisan-bavulu.html#post13485020

Son düzenleme:

ttalım neden gitmicekmiş ki o bavul anlayamadım?üüzüüülmmeee

selam kızlar ben 18 mayısta sözlendim askerden gelince düğün olacak inşallah gerçi ben hala sözlendiğimize bile inanmıyorum ama neyse :)

mervecim hoşgeldin cnm aramıza

sedefff bitanem üzülme yaaa kıyamam haklısın kaç saat uğraştın bence çok güzel süslemişsin neden gitmeyecek dediki baban :teselli:

selam kızlar ben 18 mayısta sözlendim askerden gelince düğün olacak inşallah gerçi ben hala sözlendiğimize bile inanmıyorum ama neyse :)

hoşgeldin tatlım :1hug: bursada nerde oturuyorsun? sözlün nereli?.. anlat bakiyim...

mervecim hoşgeldin cnm aramıza

sedefff bitanem üzülme yaaa kıyamam haklısın kaç saat uğraştın bence çok güzel süslemişsin neden gitmeyecek dediki baban :teselli:

anlamadımki kaç aydır söylüyorum ben bavul yapıcam diye bavulu aldım 2 hafta önce kimse bişi demedi, gece 3 e kadar yanlarında süsledim yine bişi demediler... Bittikten sonra olmazmış.. gördükçe sinir oluyormuş babam :umursamaz: Gitmişler dün siyah üzeri taşlı sandık almışlar onu süslicekmişim hadi hayırlısı bu gidişle duvak yerine huni taktırıcaklar bana olucak olan o kafamçokkarıştı

Kızlarrrr bide dün gittim pasta siparişi verdim bide nişanda kız tarafı erkek tarafına tatlı veriyormuş onuda sipariş ettim bir tepsi fıstıklı baklava ve 25 kişilik meyveli pasta siparişi verdim 85 TL tuttu İnşaallah güzel olur :asigim:

hoşbulduk kızlar hürriyette oturuyorum ben erkek arkadaşımda teleferik tarafın da şimdi askerde tam bir haftalık asker

sedefcim bavul süper olmuş neden öyle bir davranış içine girdi ailen anlam vermiyorum...
mervecim sede hoşgeldin tatlım.. allah kavuştursun tez zamanda canım...
cute sanada merhaba nasılsın?
şebnemm sen nasılsın tatlım hazırlıklar ne durumda gelinliğini nzmn alacaksın?

olsun sedefcim sonuçta bavulu sonrada kullanırsın tekrar iş çıktı sana cnm benim olumunekankayizsmile bazen aileler kafalarına göre birşeyler yapmaya bayılıyor

cnm biz vermemiştik tatlı erkek tarafına pastayıda erkek alır bizde inşallah güzel olur cnm kaç gün kaldı senin ??

yeni gelin hoşgeldin nasılsın bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…