Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

gülşencim bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum mobilyalarım geldi ev ev gibi oldu valla olumunekankayizsmile

hepimiz güle güle oturalım inşallah

kızlar kendinize çok iyi bakın havalar çok dengesiz öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

ay evet ya pazartesi salı bursadaydım kızlar yağmur nasıl yağdı yaa zor hallettik işlerimizi valla...
bugünde yağmurluymuş bursa..

istanbul günlük güneşlik bende biraz sonra çıkıp gelinlik için moda evine gidicemmmm

Kızlaaarrr gelinliğime karar verdim bugün siparişinide verdim provalara başlicam haftaya...

Satın alıyorum gelinliği kızlar internetten bulduğum modeli diktiriyorum 900 tl tutuyor herşeyiyle..

Gelinlik modelleri kısmına ekliyorum ordan bakarsınız opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13681436#post13681436

Son düzenleme:
Kızlar halı ve perdeleri nereden aldınız?

canım halıları istanbuldan aldım ben , perdeleride bursadan aldım külahlı diye bir dükkandan.. halı + perdeler hepsi totalde 2.500 tl tuttu.. kaydirigubbakcemile5

Bizim de halı,perdeler ve televizyon kaldı alınacak.Perdelerini nasıl yaptırdın revindell?Peteklerin üzerinde olsa daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ama çevremde çoğu kişi yere kadar yaptır diyor.

tatlım ben sadece mutfak perdemi katlamalı yaptırdım ucunda boncuklar felan var , güneşliğinide store yaptırdım, bütün perdelerim kırışmayan kumaştan ütü istemiyor yıka as yerine.. salon tülüm kendinden desenli perdemi siyah kadifeden yaptırdım, küçük odam da klasik güneşlik var onada uygun puantiyeli tül diktiriyorum, yatak odamda beyaz kendinden küpürlü tül perdeside jakarlı diyorlar ya öyle kendinden desenli krem rengi..

Bütün perde ve tüller yere kadar tatlım , güneşlikler peteklerin üzerinde sadece..

cnm bende perdelerimi cumhuriyet caddesinden aldım ama valla dükkanın ismi tam aklımda değil

bu arada nasılsınız kaç gündür giremedim internete ??

cnm bende perdelerimi cumhuriyet caddesinden aldım ama valla dükkanın ismi tam aklımda değil

bu arada nasılsınız kaç gündür giremedim internete ??

nasıl olsun bacım ya benim 1 haftalık iznim bitti yarın iş başı yapıcam offf :sinifsinif:

kıyamam ben sana olsun cnm düğüne az kaldı zemuszemus

fotograflarınız çok güzel gülen yüzünüz solmasın sedefcim

kızlar naıslınızzz.nerelerdesiniz bu haftasnu nişanımm cokkk yoguynum giremiyorummmmmmm resimler nerde revindell göremiyorum benn

aynı günn oh hayırlısı oldsunn cnm kına yerini tuutn mu? biz ne kadar erken almısız yawww :) nisanda hallettik bitii şimdi nişanım az kaldıı pazqar ghünü kızlar cok heyecalıyımmm

Merhaba kızlar,bugün davetiyeler için sipariş verdik,Cumhuriyet Caddesi civarlarında bir yere sipariş verdik,ayrıca kına kıyafetimi de aldık Aysira'dan.

aynı günn oh hayırlısı oldsunn cnm kına yerini tuutn mu? biz ne kadar erken almısız yawww :) nisanda hallettik bitii şimdi nişanım az kaldıı pazqar ghünü kızlar cok heyecalıyımmm

tatlım benim inşaallah hayırlısıyla atlatırsın nişan telaşınıda boshayallersmile inan insan rahatlıyor valla...

kına felan yapmicam canım ben sevmiyorum , oturduk tarttık düğün için meakn felan tutamicaz biz en az 500-600 kişilik yer lazım bize ama malesef bütçemize uymuyor.. Biz bütün paramızı evimize harcadık herşeyin en iyisi olsun diye :1rolleyes:

o yüzden nikahtan sonra gençler olarak eğlenceye gidicez...

Sedacım bizim nikah öğlen 1 de sizin saat kaçta? ayy karşılaşırmıyız acaba hihoyyyt

Şebnemcim güzel duan için sağol tatlım.. amin inşaallah hiçbirimizin yüzü solmasın en kötü günlerimiz böyle olsun kızlar :Saruboceq:

ayyy kızlarrr bide davetiye ve nikah şekeri işi var yaaaaaa offff sonra balayı yerini kesinleştiricez daha ne edücükkkkk yaa karar veremiyorum bir türlü tek bildiğim nikah şekerlerini magnet yaptıracağım

kızlarrrr dün perdelerim geldi sadece yerleşicem kısmetse

nikah şekerim benimde yok

sedacım inşallah herşey güzel geçer

eates cnm güle güle giy kıyafetini bende gelinliğimi aldım aysiradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…