Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın sedacım nasıl gidiyor hazırlıklar ??
iyim tatlım ya sen,istanbula gitim,nişan için kıyafet bakacaktım ya yoktu bulamdım ipek kumaşlaırmı aldım...ayakkabım ve çantamı da alabildim,şimdi dün başlandı kıyafte diikiimine canım ...senin nasıl durumlar?*ev ,eşyalar
bende iyim cnm
inşallah istediğin gibi dikilir kıyafetin:Saruboceq:
bende perdelerimi hallettim gibi ölçü almaya gelicekler
eşyalarımda bu hafta gelecek beklemedeyim sositososito
nikah şekeri davetiyede baktım davetiye yede karar verdik gibi ama nikah şekerleri pek pahalı onlarıda internetten getittirip evde kendim düzenliycem sanırım
yardım edebileceğim bişey olursa bak hazırım canımm saakın çekiinnmee:) hadı bakalım bende artk diyorum evv dekorasyonuna gecmek istiyorum giysilerden sıkıldımm :) eve geçmek istiyoum düzenlemek cok hoş olucak inş..
ev için canım sorma şirin bir ev istiyorum az eşya sadelik :) yatak odası içinse orsı biraz süslü olacak sanırım pembeler beyazlar içinde :) resimler ekleyeyim dekorasyon için hem belki fikir olur....
Kızlar o kadar morelim bozukki anlatamam size mafoldumben
ben gece 3 e kadar o bavulla uğraşmışım kızlar ve babamda gece yanımdaydı bavulu yaparken ağzını açıp demedi kızım sen bu bavulu neden hazırlıyorsun boşver uğraşma sandık alalım dese razıyım.. Ben kaç ay önceden beri tekerleme gibi söylüyorum bavul hazırlicam.. bavul hazırlicam diye...
Ben bitirdikten sonra gelmiş olmicak bu bavul gitmicek diyor.. Deli olmamak içten değil mafoldumben
kızlar yazık günah değilmi bana o kadar uğraştım emek verdik tek tek uğraştım her noktası ile çok morelim bozuk inanın ağlamaktan gözlerim şişti mafoldumben
Görmeyenler için bavulun linki;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-nisan-adetleri-nisan-bohcasi-nisan-tepsisi/368773-revindell-in-nisan-bavulu.html#post13485020
selam kızlar ben 18 mayısta sözlendim askerden gelince düğün olacak inşallah gerçi ben hala sözlendiğimize bile inanmıyorum ama neyse :)
mervecim hoşgeldin cnm aramıza
sedefff bitanem üzülme yaaa kıyamam haklısın kaç saat uğraştın bence çok güzel süslemişsin neden gitmeyecek dediki baban :teselli:
selam bayanlar...
hoşbulduk kızlar hürriyette oturuyorum ben erkek arkadaşımda teleferik tarafın da şimdi askerde tam bir haftalık asker
anlamadımki kaç aydır söylüyorum ben bavul yapıcam diye bavulu aldım 2 hafta önce kimse bişi demedi, gece 3 e kadar yanlarında süsledim yine bişi demediler... Bittikten sonra olmazmış.. gördükçe sinir oluyormuş babam :umursamaz: Gitmişler dün siyah üzeri taşlı sandık almışlar onu süslicekmişim hadi hayırlısı bu gidişle duvak yerine huni taktırıcaklar bana olucak olan o kafamçokkarıştı
Kızlarrrr bide dün gittim pasta siparişi verdim bide nişanda kız tarafı erkek tarafına tatlı veriyormuş onuda sipariş ettim bir tepsi fıstıklı baklava ve 25 kişilik meyveli pasta siparişi verdim 85 TL tuttuİnşaallah güzel olur :asigim:
şebnemm sen nasılsın tatlım hazırlıklar ne durumda gelinliğini nzmn alacaksın?