• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

olsun sedefcim sonuçta bavulu sonrada kullanırsın tekrar iş çıktı sana cnm benim olumunekankayizsmile bazen aileler kafalarına göre birşeyler yapmaya bayılıyor

cnm biz vermemiştik tatlı erkek tarafına pastayıda erkek alır bizde inşallah güzel olur cnm kaç gün kaldı senin ??

yeni gelin hoşgeldin nasılsın bayanssulusmile
Sorma kuşum yaa o kadar morelim bozulduki anlatamam sana inadına yapıyorlar herşeyi alsanaalsanasmile herşeye ben koşturuyorum herşeyin parasını ben ödüyorum, bu akşam vericem sandığın parasınıda kimseye borçlu kalmak istemiyorum kimse demesin şunu da ben aldım diye :umursamaz: Eve para vermeyide kestim bu aydan itibaren..

Kızlarr nişan bu cumartesi ....

Nikah 18 eylül inşaallah bu hafta geliyorum Bursa ya nikah tarihini almaya :lepi:

perşembe akşamı ananeme gidip sarma sarıcam ve börek yapıcam ikram olarak... onlarla uğraşmam lazım Allahtan hafta sonu ananemin evi temizlemişim sıkışmicam şimdi.. Bide cumartesi sabahı kuaföre gidicem (ağda felan ıvır zıvır :utangac: )

Saçımıda kocama yaptırmicam :umursamaz: Çok kırıldım onada..
Kendimi yapayalnız hissediyorum resmen,
Buruk bir nişan beni bekliyor kızlar.. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
şebnemcimm bende bu cuma bursadayım gelnlik alıcaz kısmetse.. perşembede mobilyalarım geliyor bugünaradılar... 03/07/2010 15:00 da nikahımız var aynı gün çeyizimi getirceğiz evime... 16 sında kına 18indede düğün :)) az kaldı yani...
sedefcim üzülme gülüm inan bu dönemlerde hep böyle şeyler olur..
güzel şeyler olacağına inandır kendini ve güzel olaylar gerçekleşsin etrafında..
ben ne zaman karamsar olsam hep kötü şeyler gelir ama nezaman inanarak güzel olayların gerçekleşeceğini hayal etsem etrafımda güzelolaylar gerçekleşir..
inan bu yaşadığın günleri tekrar yaşamayacaksın..
o yüzden tadını çıkarmaya bak canım..

şebnemcimm bende bu cuma bursadayım gelnlik alıcaz kısmetse.. perşembede mobilyalarım geliyor bugünaradılar... 03/07/2010 15:00 da nikahımız var aynı gün çeyizimi getirceğiz evime... 16 sında kına 18indede düğün :)) az kaldı yani...
sedefcim üzülme gülüm inan bu dönemlerde hep böyle şeyler olur..
güzel şeyler olacağına inandır kendini ve güzel olaylar gerçekleşsin etrafında..
ben ne zaman karamsar olsam hep kötü şeyler gelir ama nezaman inanarak güzel olayların gerçekleşeceğini hayal etsem etrafımda güzelolaylar gerçekleşir..
inan bu yaşadığın günleri tekrar yaşamayacaksın..
o yüzden tadını çıkarmaya bak canım..

iyi güzel söylüyorsun tatlım , güzel düşünmek lazım ama yazamıyorum birçok şeyi inan burda basit şeyler yaşamıyorum gerçekten o kadar bunaldım ki..
Anneniz babanız destek oluyorsa size, bir güler yüz gösteriyorsa kıymetini bilin kızlar.. ben görmedim o güler yüzü ailemden.. sözüm buruk geçti nişanımda buruk geçicek benim biliyorum.. hep gözlerim dolu dolu yaşıyorum herşeyi..

canımm benim yaaa kıyamam . bizde nişanlımla birçok şeyi kendimiz yapıyoruz ama annem babam destek oluyor manevi olarak maddi olarak olamıyorlar durumları pek iyi değil çünkü.. sen bu evlenme olayın olmadan önce ailenle aranız nsıldı...yani böyle davranmalarının nedeni ne olabilirk...

canımm benim yaaa kıyamam . bizde nişanlımla birçok şeyi kendimiz yapıyoruz ama annem babam destek oluyor manevi olarak maddi olarak olamıyorlar durumları pek iyi değil çünkü.. sen bu evlenme olayın olmadan önce ailenle aranız nsıldı...yani böyle davranmalarının nedeni ne olabilirk...

ben kendimi bildim bileli ailemle aram kötüydü canım, ne kadar uğraşsamda olmadı düzelmedi bir türlü.. ve benim bir suçum yok.. kendi içlerindeki sorunları halledemedikleri için beni yargılıyorlar.. Sözlümle 4 yıldır birlikteyiz biz üniv. bitti istanbula geldim dedimki evimizin borcu bitmeden babam emekli olmadan(annem emekli zaten) evlenmicem dedim.. Gözüm arkada kalmasın biliyim ki ellerine her ay para geçicek dedim.. Evin borcu bitti babam emekli oldu.. evlenicem dedim, babam en başta istemedi yok arnavutlar dedi anlaşamazsın dedi yol yakınken ayrıl dedi niye çevrenden bankacı birisini bulmadın dedi bir sürü şey... ben ayrılmam dedim ayrılırsam ondan başka birisi ile evlenmem dedim olayı farklı yere çektiler arda senin namusta senin ne yaparsan yap dediler :sinifsinif: Bu evden çıkarsan kefeninle girersin dediler ve bunu daha tanışmada erkek arkadaşımın ailesine bile söylediler.. Takı meselesi sorun oldu , ev sorun oldu, eşyaları kendimiz seçtik kendimiz aldık kafanıza göre iş yapıyorsunuz dediler.. Sözlümden Allah razı olsun bütün bunları bildiği halde aileme saygıda sevgide kusur etmedi.. Sabır çekiyorum kızlar o kadar uzun hikayeki.. her iki aileden de kaynaklanan sorunlar var arada ben ezildim kaldım işte..

şebnemcim beğenmene çok sevindim sağoll :)=

sedeff bayıldımmm ben açıkçası çok güzell ama bu tepkiye çok üzüldüm ben olsam dinlemezdim ne yalan söyleyeyim o kadar uğraş vermişsin hem de çok güzel olmuş
bir süre daha sık dişini canım benim mutlu günler görünüyor yakınlardaa

sedefcim hiç üzme kendini inan benim nişan yerim nişandan 1 gün önce belli oldu bir yeri ayarlıycaktı babam sağolsun ama olmadı ayarlanmadı son anda düşün 1 gün önceden yer aradık

inşallah nişanın o kadar güzel geçerki kızlar boşuna stres yapmısın dersin :Saruboceq:

nikah tarihiniz mi belli aaaaaa süper bir haber hihoyyyt ne zaman belli oldu cnm benim

eminim kıyafetinle saçınla süper olucaksın nişanın güzel geçicek
opuyorumnanaktan

gyirmibes cnm inşallah istediğin gelinliği bulursun aysiraya uğra
ne güzel mobilyaların geliyor senden bir gün sonrada benimkiler gelicek kısmetse bayanssulusmile

incidestan cımm kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan

ınci canım bende direttim çok ama kabul etmediler bavul muhabbetini mantıklarını çözmek mümkün değil ben 21 senelik kızlarıyım hala çözebilmiş değilim... :umursamaz:
Şebnemcim inşaallah dediğin gibi olurda boşa sıkıntı yapmışım derim :Saruboceq:

Ya kızlar bişey daha sorucam nolur akıl verin bana, akşam eve gittim annem, babamın aldığı siyah deri sandığı kırmızı tülle kaplamış ya erkeğe kırmızı tülle sarılmış sandık gidermi kızlar yakışırmı yaa ?? Napiyim sizce sabah hazırladığım bavulun süslerini söktüm sakladım, bavuldaki kırmızı tülü söküp yine beyaz mavi yapsam daha mantıklı değilmi?? erkeğe kırmızı süslenmiş sandık gidermi ya mafoldumben

bence sedefcimmm öyle uygn görmüşlerse öyle yap... gider niye gimesin bende bohçaların dışını kımızı jelatin ve beyaz kurdela ile süslemiştim... bak bunlar küçük şeyler ama insanın sinirlerini ozan şeyler. sinekte küçük ama mide bulandırır derlerya o misal tatlım...
bu arada kızlar beyaz eşyalarımızı kurmaya gelmiş servis :)) ay çok mutluyum.. perşembede moilyalar olacak ...
şebnemcimm aysira nalantoğlu şubesine uğrayacağım ama biz inegölde bi yerde daha önce çok uygun fiyata bulmuştuk.. ben istanbul bakırköydeki aysiraya gittim 1540 tl dedien düşük fiyattaki gelinliği.. duvağı kesesi içinde..
kızlar doğum kontrol yöntemi için bişi üşünüyormusunuz siz.. en i kadındoğumcuya gitmeyi düşünüyorum.. zaten ağrılı regli oluyordum.. şimdi ide bu konu var.. ikisini birden gstereyim diyorum.. siz ne dersiniz?

Ay canım bende doğum kontrol için hap kullanmayı düşünüyorum ama mutlaka doktora gidicem, bizim burda kendi kafasına göre iki arkadaş aynı hapı kullanıyordu bir tanesi düzenli kullanmadığı halde bırakana kadar hamile kalmadı, diğeri düzenli kullandığı halde evliliğin ilk bir senesi dolmadan hamile kaldı :umursamaz:

Kızlar ya düğünleri nerde yapıyorsunuz ne kadara tuttunuz salonları?

Gülşencim hayırlı olsun eşyaların tatlım, bizim beyaz eşyalar kolilerde evde bizi bekliyor boshayallersmile

CANIM BıZıMDE KOLıLERDEYDı.. 1 ay var artık o sebeple açtırdık i çalışsın bakalım bişi varmı dedik..
bizim düğün gürsu da olacak dolunay düğün salonunda...

CANIM BİZİMDE KOLİLERDEYDİ.. 1 ay var artık o sebeple açtırdık i çalışsın bakalım bişi varmı dedik..
bizim düğün gürsu da olacak dolunay düğün salonunda...

kaça tuttunuz tatlım salonu?..

ya bende düğün yapmak istiyorum ama uygun bir yer bulamıyorum bide bursada yer kalmamış diyorlar.. salonlar doluymuş hep bilmiyorumkismile

şebnemcimm aysira nalantoğlu şubesine uğrayacağım ama biz inegölde bi yerde daha önce çok uygun fiyata bulmuştuk.. ben istanbul bakırköydeki aysiraya gittim 1540 tl dedien düşük fiyattaki gelinliği.. duvağı kesesi içinde..
kızlar doğum kontrol yöntemi için bişi üşünüyormusunuz siz.. en i kadındoğumcuya gitmeyi düşünüyorum.. zaten ağrılı regli oluyordum.. şimdi ide bu konu var.. ikisini birden gstereyim diyorum.. siz ne dersiniz?

cnm benim bence bir bak aysiraya belki içine çok sinin bir model bulursun bize 500 milyon indirim yaptılar hatırladığım kadarıyla gidebilirsen altıparmaktakine git benimle ilgilenen bayan çok ilgili biri yardımcı olur sana

cnm birde ben sadece geçiktirici kullanıcam kısmetse yarın gidicem doktora doğum kontrol hapı kullanmıycam ben

sedefcim baktım düğün salonuna bakın aratırın hiçbir fikrim yok cnm

sizinde az kaldı düğüne

eylül gibi yoğun olurlar sanırım temmuzda çok yoğun çünkü ağustostaki düğünler eylüle kayınca yer sıkıntısı var inşallah bulursunuz cnm

ben de altıparmaktaki aysıraya baktım gerçekten ilgileniyorlar 5 6 tane gelinlik denedim orda..
vee sonunda ben de gelinlik ve kınalığımın siparişini verdim kızlar heykelde beyaz inci moda evinden ve çook beğendim heyecanla yarınki provamı bekliyorum dantel fln seçilecekmiş bakalımm :)

sedefcimm ben heykel düğün salonunu kına için düşünmüştüm annem gidip baktı büyük güzell amaaaaaa yerin tam 3 kat altı :(
ben bunu duyunca vazgeçmiştim canım

sedefcim baktım düğün salonuna bakın aratırın hiçbir fikrim yok cnm

sizinde az kaldı düğüne

eylül gibi yoğun olurlar sanırım temmuzda çok yoğun çünkü ağustostaki düğünler eylüle kayınca yer sıkıntısı var inşallah bulursunuz cnm

inşaallah canım uygun bir yer buluruz :Saruboceq:

Back