• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

bence de şase gereksiz adını bile bilmiyordum ama annemin vardı eskiden atmıştır kesin :)
kaldır koy dolaba yatağın üstünde pijama mı olur :)

incidestan cnm maşallah amma çok şey koymuşsunuz bohçaya valla biz çok şey koymadık

en çok nişanlıma yaptık ailesine çok şey koymadık

terlik havlu bluz eşarp yemeni bu kadar koyduk kayınvalideme

kayınpederimede aynı işte gömlek kravat koyduk

bohçalarıda hasır kutulara koyduk üstlerini süsledik öyle götürdük

birde kayınma bohça yaptık o kadar

şebnemcim biz sözde hiç yapmamıştık nişanda da önce sadece gelin damat olsun dedik sonra hadi adet yerini bulsun diye başladık sonra da bu hale geldi canım onlar da köpüklere iğneleyip jelatinleyip getirmişlerdi biz de kartonlara hasır kutu hiç görmedim ama şık durmuştur eminim ki

inci ya albüme ekleyebiliyormusun resim
ekleyebilirsin çok iyi olur ama
bizde hafta sonu yapalım bitsin gitsin istiyoruz çünkü

biz damada ve kayınvalideme yapıcaz
kayınpederim yok zaten onun dışında da aşkımın ailesi kalabalık biraz dışarı çıkmadık o yüzden

kızlarrr merhaba lar...gitimm bir istanbulda bile yok :(....ayaılarımı ve cantamı aldım nişan için ekleriim...kkab

,nci çok güzel gözüküyo canım
bende resimler yarım çıkıyo ama
beğendim
bizde böyle yapıcaz inşş

sedaemre güle güle kullan canım

ece sevindim canım beğenmene gaza geldim nişan resimlerini de koyuyorumm :)

arkadaş listeme ekliyorum seni canım kabul et bakarsın :)

kızlarrr yorumlarınızı bekliyorum albüme nişan bohçöalarını da nişan fotolarını da koydumm

bizim de osmanlı salonunda resimlerimiz var ama albümde onlar telefonla çekince iyi çıkmıyor malesef koyamadım :(

şebnemcim biz sözde hiç yapmamıştık nişanda da önce sadece gelin damat olsun dedik sonra hadi adet yerini bulsun diye başladık sonra da bu hale geldi canım onlar da köpüklere iğneleyip jelatinleyip getirmişlerdi biz de kartonlara hasır kutu hiç görmedim ama şık durmuştur eminim ki

cnm benim bu linkte var nişan kutularım

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-sebbnemm-nin-nisah-bohcalari-hasir-kutu.html

banada kartona iğlenmiş geldi bohçalar

bu arada fotograflarınız çok güzel :nazar: kıyafetin çok hoş opuyorumnanaktan allah tamamına erdirsin diyim burdan da :Saruboceq:

Kızlarrr iyi gecelerrr..

nişan bavulum biraz önce bitti, nişan kısmından bakın bekliyorumm yorumlarınızı ... (saat 18:00 den beri bavulla uğraşıyorum ayaklarım ve belim tutuldu tek başıma)

kız sen uyumadınmı hala bakiyim ne işin var buralarda kaydirigubbakcemile3

bek bebeğim bak ya valla tek başıma uğraştım bu kadar oldu valla :sinifsinif:

cnm ben çok beğendim valla çok güzeş olmuş

ben gececiyim cnm :))) gece yarısından sonra buralardayım kaydirigubbakcemile3

kız sen uyumadınmı hala bakiyim ne işin var buralarda kaydirigubbakcemile3

bek bebeğim bak ya valla tek başıma uğraştım bu kadar oldu valla :sinifsinif:

ayyyyy kıyamam ya herşey cok güzel olsun da değsin bende söz sepetimi sabahın annemle 6 sında bitirmiştik annecimle..:)

Back