cnm fotolar bizim Bursada annemlerin oturduğu sitede çekildi..birde köşklü olanlar var onlarda Hünkar Köşkünde ..
her ikisinin de haberi var, anlattım, kimdir nedir ne yapar necidir sordular cevapladım.. baya da oldu söyleyeli ama bundan sonra bi daha hiç lafı açılmadı.. ne olumlu ne olumsuz hiçbişi demiyolar.. sanki hiç konuşulmamış gibi... bilmiyorumkismile
cnm yazdım az önce kendi evimizin site bahçesi ..birde Hünkar köşkü..ekliim senide..cute bende göremiyorum canım senin resimlerini. mekan olarak nereyi kullandınız bizde nişanda dış mekan çektirdik fotoğrafları...
sağol cnm çok güzeller çok güzel bir gelin olmuşsun bu arada opuyorumnanaktan
gdmt cnm benim annem babama bahsetmişti bir erkek arkadaşı var ciddiler diye sonra haftaya istemeye geliyorlar dendi bence sen biraz sıkıştır iş ciddiye binmeden aileler biraz nazlanıyor çünkü
cnm fotolar bizim Bursada annemlerin oturduğu sitede çekildi..birde köşklü olanlar var onlarda Hünkar Köşkünde ..
sedef nişanlığını aldın mı sen :kedi:
merak ettim de
hımmm, benim bastırmam lazım yani tanışmaya gelmek istiyorlar gelsinler diyee, anladımmm.. deneyelim bakalımmm :lepi: bizimkiler bi karadenizden dönsünler, bastırcammm o zaman :lepi:
ayyyy heyecan yaptım birdennnn akannehir
saol cnm..valla biz aslında Atatürk köşkünü çok istedik ama izin vermiyolar ..pek yer yok Bursada..Botanik çok güsel olur ama kalabalık hafta sonları maalesef.. foto yalım bi restaurantta çekiyomuş ama nasıl bi yerdir bilmiyorum..merak ettim fotolarını pierlotiye gittik güsel bi yer..varmı fotoların bi yerde ?cute canımm süper çıkmış allah nazardan saklasın çok güzel bir gelin olmuşsun.. fotoğraflarda çok güzel çıkmış. ende ursaa nerede çektirsek dış mekan fotolarını diyorduk... başka yerler varmı böyle.. biz istanbulda pierlottideçekildik nişan fotolarını.
Ece hiç sesin çıkmıyo cnm ,küsmüyüz ..bi yerde bi kırgınlık mı oldu ki :uhm:çok güzelmiş canım bursadan mı aldın bunu
ben kınamda böyle bişey giymek istiyorum da
yok cute küser miyim ben sana hiç
facete gördüm resimlerini ama yorum yapamıyorum kimsenin resmine :1no2:
burda da hep yarım yarım gözüküyo resimler
o yüzden tamamını görüp yorum yapıcam :lepi: :1hug:
tamam cnm bende dedim bişi mi var..toprakım :1hug:
çok güzelmiş canım bursadan mı aldın bunu
ben kınamda böyle bişey giymek istiyorum da
kızlar nişan bohçalarına neler aldınız neler koydunuz
hepiniz bohçalara sarıp mı götürdünüz
çoook güzeldi herşey...kına oldu ..ertesi gün nikah ,nikahtan sonra eğlence veni-vidi de oldu..çook eğlendik..sonra mısır a gittik balayına harikaydı...dış çekim fotolarım albümümde...diğer fotolar sonra gelicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?