• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

cnm fotolar bizim Bursada annemlerin oturduğu sitede çekildi..birde köşklü olanlar var onlarda Hünkar Köşkünde ..

sağol cnm çok güzeller çok güzel bir gelin olmuşsun bu arada opuyorumnanaktan

gdmt cnm benim annem babama bahsetmişti bir erkek arkadaşı var ciddiler diye sonra haftaya istemeye geliyorlar dendi bence sen biraz sıkıştır iş ciddiye binmeden aileler biraz nazlanıyor çünkü

her ikisinin de haberi var, anlattım, kimdir nedir ne yapar necidir sordular cevapladım.. baya da oldu söyleyeli ama bundan sonra bi daha hiç lafı açılmadı.. ne olumlu ne olumsuz hiçbişi demiyolar.. sanki hiç konuşulmamış gibi... bilmiyorumkismile

Canım ben babama kendim söyledim kafeye çağardım herşeyi anlattım babam adı ne bile dememişti bana.. ondan sonraki 8-9 ay boyuncada hiiiiçççç lafını bile etmedi... sonra ben tutturdum beni istemeye gelicekler diye öyle yani :utangac:

cute bende göremiyorum canım senin resimlerini. mekan olarak nereyi kullandınız bizde nişanda dış mekan çektirdik fotoğrafları...
cnm yazdım az önce kendi evimizin site bahçesi ..birde Hünkar köşkü..ekliim senide..
sağol cnm çok güzeller çok güzel bir gelin olmuşsun bu arada opuyorumnanaktan

gdmt cnm benim annem babama bahsetmişti bir erkek arkadaşı var ciddiler diye sonra haftaya istemeye geliyorlar dendi bence sen biraz sıkıştır iş ciddiye binmeden aileler biraz nazlanıyor çünkü

saol cnm bnm..

cute canımm süper çıkmış allah nazardan saklasın çok güzel bir gelin olmuşsun.. fotoğraflarda çok güzel çıkmış. ende ursaa nerede çektirsek dış mekan fotolarını diyorduk... başka yerler varmı böyle.. biz istanbulda pierlottideçekildik nişan fotolarını.

çok güzelmiş canım bursadan mı aldın bunu
ben kınamda böyle bişey giymek istiyorum da

hımmm, benim bastırmam lazım yani tanışmaya gelmek istiyorlar gelsinler diyee, anladımmm.. deneyelim bakalımmm :lepi: bizimkiler bi karadenizden dönsünler, bastırcammm o zaman :lepi:

ayyyy heyecan yaptım birdennnn akannehir

evet cnm benim sen biraz üstele iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

cute canımm süper çıkmış allah nazardan saklasın çok güzel bir gelin olmuşsun.. fotoğraflarda çok güzel çıkmış. ende ursaa nerede çektirsek dış mekan fotolarını diyorduk... başka yerler varmı böyle.. biz istanbulda pierlottideçekildik nişan fotolarını.
saol cnm..valla biz aslında Atatürk köşkünü çok istedik ama izin vermiyolar ..pek yer yok Bursada..Botanik çok güsel olur ama kalabalık hafta sonları maalesef.. foto yalım bi restaurantta çekiyomuş ama nasıl bi yerdir bilmiyorum..merak ettim fotolarını pierlotiye gittik güsel bi yer..varmı fotoların bi yerde ?
çok güzelmiş canım bursadan mı aldın bunu
ben kınamda böyle bişey giymek istiyorum da
Ece hiç sesin çıkmıyo cnm ,küsmüyüz ..bi yerde bi kırgınlık mı oldu ki :uhm:

yok cute küser miyim ben sana hiç
facete gördüm resimlerini ama yorum yapamıyorum kimsenin resmine :1no2:
burda da hep yarım yarım gözüküyo resimler
o yüzden tamamını görüp yorum yapıcam :lepi: :1hug:

yok cute küser miyim ben sana hiç
facete gördüm resimlerini ama yorum yapamıyorum kimsenin resmine :1no2:
burda da hep yarım yarım gözüküyo resimler
o yüzden tamamını görüp yorum yapıcam :lepi: :1hug:

tamam cnm bende dedim bişi mi var..toprakım :1hug:

sedefçim resim açılmadı bende ama
şase eskiden yatağın üzerine koyulurmuş onun içine de pijama gecelik falan koyulurmuş annemin vardı hatta tek falan satılırmış
şimdi şase benzeri şeyler yatak örtüsünde oluyo
bence çok kullanışlı bişey değil yani gereksiz

kızlar nişan bohçalarına neler aldınız neler koydunuz
hepiniz bohçalara sarıp mı götürdünüz

ececim biz nişanda karton alıp onların üzerine iğneledik herşeyi bohçayı da alttan kartona sarıp bir köşesini üste koyduk daha sonra da jelatinlere geçirdik resim koymayı bir türlü beceremediğim için koyamadım resimlerini canım..

biz bütün aileye yaptık bohça
damada:
pijama takımı 2 takım
çorap
kemer cüzdan
terlik
iç çamaşırları 2 takım
parfüm deodorant roll-on
traş malzemeleri vs.
bohça havlu seccade koyduk
ayrıca da kurdele nakışılı bir bohça havlu ve terlik torbası koyduk

kayınpederime
gömlek kazak
seccade
tesbih kılıfı tesbih
iç çamaşırı çorap
havlu

kayınvalideme
pike takımı sardırdık
ceketlik eteklik kumaş
terlik
çorap iç çamaşırı
örtü
namaz örtüsü

görümcem ve enişte ve kızları
1er takım kıyafet üst
iç çamaşırları
çorapları
mevlüt örtüsü
havlu

diğer görümcem ve nişanlısı
1 er takım kıyafet üst
iç çamaşırları
çorapları
mevlüt örtüsü
havlu

ve kaynım
gömlek
havlu
iç çamaşırı
çorap

bu kadardı canım :)
hepsi kartonlarda düzenli dizilmiş jelatinlenmişti zemuszemus

çoook güzeldi herşey...kına oldu ..ertesi gün nikah ,nikahtan sonra eğlence veni-vidi de oldu..çook eğlendik..sonra mısır a gittik balayına harikaydı...dış çekim fotolarım albümümde...diğer fotolar sonra gelicek...

canım bende bakamadım albümüne :(

Back