• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

selam bayanlaar..kimsecikler yok mu ? ben evlenip geldim kaydirigubbakcemile3

revindell heyecan durumları nasıll son 1 gün hadi hayırlısı bakalım :)
düğün için bu yorumu yapmayı da nasip etsin Allah bir an önce
ben beyaz converse değil de babet giyicem sanıyorum ki bizim de boy farkımız çok az canım ama nikahtan eğlenceye geçerken belki :)
bu arada evet saten bohçalara sonraa jelatinee :)

kızlar nişan bohçalarına neler aldınız neler koydunuz
hepiniz bohçalara sarıp mı götürdünüz

hoşgeldin taze gelinn :) mutlulklaarr
anlat anlat burda ağızlarını açmış bekleyenler vaarrboshayallersmile

çoook güzeldi herşey...kına oldu ..ertesi gün nikah ,nikahtan sonra eğlence veni-vidi de oldu..çook eğlendik..sonra mısır a gittik balayına harikaydı...dış çekim fotolarım albümümde...diğer fotolar sonra gelicek...

Ece , sağol tatlım olsun kartona dizmede ayrı bir fikir oldu benim için ,

ınci canım valla heyecan dorukta sorma gitsin hazırlıkları son haftaya kaldı fena sıkışıcam ama olsun nişanıda atlattıkmı kaldı düğüne geri sayım :))

Cute çiçeğeemmm hoş geldin taze gelinim :) Ay ay ay bizde bir an önce evlensekte huzura ersek valla anlat bakiyim kız nasıl bişi yeni evli olmak :) Bu arada adını unuttum kuşum ismin neydi senin? Albümüne hemen bakıyorum..

GDMT bebeğim sende tekrar hoşgeldin :) hayırlısı bakalım artık inş. bursaya gelirsin geldiğinde buluşuruz :) Bu arada seninde adını öğrenebilirmiyiz?.. Düğüne ne kadar var?..

çoook güzeldi herşey...kına oldu ..ertesi gün nikah ,nikahtan sonra eğlence veni-vidi de oldu..çook eğlendik..sonra mısır a gittik balayına harikaydı...dış çekim fotolarım albümümde...diğer fotolar sonra gelicek...

Tatlım bulamadım ben resimleri ya :sinifsinif:

kızlar hoşgeldiniz... sedefcimm nişanlımın ailesi bana bohça getirirken kartona dizmişlerdi üzerini jelatinle kaplayım kırmızı kurdela ile süslemişti onlarıda bavula koymuşlardı malum uzak mesafe...
bizde bohçalara sardık beyaz saten sonrada jelatinledik...

benim adım Gizem bayanssulusmile bursada yaşamasak bile illaki geliş gidişlerim olacak bursaya bayramlarda tatillerde falan :hulya: bizim düğünle ilgili hiçbişey belli değil henüz daha sözlü bile değiliz eyvahedigeldismile ama sanırım bu temmuzda sözümüz olabilir, ailelere bağlı yanii eyvahedigeldismile

Hafiften bir korku telaş sezdim anlat bakiyim bacım :teselli:

hoşbuldumm zemuszemus benimki kocaeli-kandırada çalışıyo, biz evlenince kandıralı olcaz yani, bursada oturmuycaz ama belki daha sonra bursaya taşınırmışız öyle diyoo bilmiyorumkismile
Gizemcim hoşgeldin ...şaşırdım Bursalı hatunlar arasında görünce..

Tatlım bulamadım ben resimleri ya :sinifsinif:
alla laa ekli diilsin cnm ama galiba sen bende du eklerim ben seni ,kabul et cnm..

benim adım Gizem bayanssulusmile bursada yaşamasak bile illaki geliş gidişlerim olacak bursaya bayramlarda tatillerde falan :hulya: bizim düğünle ilgili hiçbişey belli değil henüz daha sözlü bile değiliz eyvahedigeldismile ama sanırım bu temmuzda sözümüz olabilir, ailelere bağlı yanii eyvahedigeldismile

e ben senin Bursa olayını hiç bilmiyodumya,o kdrdır aynı topicteyiz...

benim ailem bizi, ilişkimizi, ciddiyetimizi biliyor ama hiçbir adım atmıyorlar.. evin tek kızı tek çocuğuyum, kabullenemiyolar heralde benim evlenebileceğim düşüncesini.. aşkımın ailesi 20 haziran gibi tanışmaya gelmek istiyo, ben daha bizimkilere söyleyemedimm eyvahedigeldismile

sende mi bursaya geliosun kızzemuszemusailen nie kabullenmio ki eninde sonunda biriyle evleniceksin sonuçta evin tek kızısın die turşunu kurucak halleri yok ki:olmaz:

tünaydın sedefcimm

cute cnm çok güzel fotoların yaa bayıldım allah mutlu etsin nerde çekildiniz fotografları çok güzel çıkmış hepsi

gdmt
cnm benim annenin haberi varmı yoksa önce onunla konuş oda babana söylesin sonra konuşulur herşey

tünaydın sedefcimm

cute cnm çok güzel fotoların yaa bayıldım allah mutlu etsin nerde çekildiniz fotografları çok güzel çıkmış hepsi

gdmt
cnm benim annenin haberi varmı yoksa önce onunla konuş oda babana söylesin sonra konuşulur herşey

cnm fotolar bizim Bursada annemlerin oturduğu sitede çekildi..birde köşklü olanlar var onlarda Hünkar Köşkünde ..

cute bende göremiyorum canım senin resimlerini. mekan olarak nereyi kullandınız bizde nişanda dış mekan çektirdik fotoğrafları...

Back