Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bayanlaar..kimsecikler yok mu ? ben evlenip geldim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin taze gelinn :) mutlulklaarr
anlat anlat burda ağızlarını açmış bekleyenler vaarrboshayallersmile
çoook güzeldi herşey...kına oldu ..ertesi gün nikah ,nikahtan sonra eğlence veni-vidi de oldu..çook eğlendik..sonra mısır a gittik balayına harikaydı...dış çekim fotolarım albümümde...diğer fotolar sonra gelicek...
benim adım Gizem bayanssulusmile bursada yaşamasak bile illaki geliş gidişlerim olacak bursaya bayramlarda tatillerde falan :hulya: bizim düğünle ilgili hiçbişey belli değil henüz daha sözlü bile değiliz eyvahedigeldismile ama sanırım bu temmuzda sözümüz olabilir, ailelere bağlı yanii eyvahedigeldismile
Hafiften bir korku telaş sezdim anlat bakiyim bacım :teselli:
Gizemcim hoşgeldin ...şaşırdım Bursalı hatunlar arasında görünce..hoşbuldumm zemuszemus benimki kocaeli-kandırada çalışıyo, biz evlenince kandıralı olcaz yani, bursada oturmuycaz ama belki daha sonra bursaya taşınırmışız öyle diyoo bilmiyorumkismile
alla laa ekli diilsin cnm ama galiba sen bende du eklerim ben seni ,kabul et cnm..Tatlım bulamadım ben resimleri ya :sinifsinif:
benim adım Gizem bayanssulusmile bursada yaşamasak bile illaki geliş gidişlerim olacak bursaya bayramlarda tatillerde falan :hulya: bizim düğünle ilgili hiçbişey belli değil henüz daha sözlü bile değiliz eyvahedigeldismile ama sanırım bu temmuzda sözümüz olabilir, ailelere bağlı yanii eyvahedigeldismile
benim ailem bizi, ilişkimizi, ciddiyetimizi biliyor ama hiçbir adım atmıyorlar.. evin tek kızı tek çocuğuyum, kabullenemiyolar heralde benim evlenebileceğim düşüncesini.. aşkımın ailesi 20 haziran gibi tanışmaya gelmek istiyo, ben daha bizimkilere söyleyemedimm eyvahedigeldismile
tünaydın sedefcimm
cute cnm çok güzel fotoların yaa bayıldım allah mutlu etsin nerde çekildiniz fotografları çok güzel çıkmış hepsi
gdmt
cnm benim annenin haberi varmı yoksa önce onunla konuş oda babana söylesin sonra konuşulur herşey