• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

sedefcim az kalmış haii bakalım hayırlsıı inşallah... ben nişan sabahı mide ulantısındn bişi yiyememiştim.. ilaç almıştım sakinleşeyim diye :))) bizim nişanımız şubatta oldu... fotoğraflarımızıda bi rkadaşımız çekti pierlottide dış mekan çekimi çok cici oldular....

kızlar bu inegölde gördüğü gelinlik nasıl sizce???

Eklentiler

• $SEBA GELİNLİK A20.webp
    $SEBA GELİNLİK A20.webp
    4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar İSTANBULL dayım istediğiniz bişey varmı???? yada sormamı istediğiniz ıncık cıncık ediiicem,istanbuluu:)

kızlar nasılsınız ??

biraz önce uzun bir mesaj yazdım ama silindi yanlışlıkla :((
bende tekrar yazıyorum:)

sedefcim hayırlısı olsun az kaldı inşallah istediğin gibi gitsin herşey opuyorumnanaktan

bu arada gelinlik çok hoş eğer sıkı topuzu seviyorsan çok hoş bir model

birde ben gelinliğimi 2010 sezonundan aysiradan aldım aşk olsun sositososito

kızlar ben ilk önce akay gelinliğe gittim orda bir model beğendim ve indirimden yararlanabileceğimi söylediler daha sonra aysiraya gittim orda gelinliği beğenince akaydan vazgeçtim

akay la aysira arasında 1000 tl fiyat farkı var en az

akayın fiyatları 2500 le 3500 arasında değişiyor
aysirada ise 1500 le 3000 arası ama indirim yapıyorlar size ben 2500 e aldım gelinliğimi içinde duvak çiçek dahil

yeni gelen gelinlere hoşgeldiniz diyorum düğün telşemiz bir bitsin hemen buluşalımhihoyyyt

cookk az kalmış herşey tamam mık?? nerde oluyor nişanın?? benımdee 20 hazıranda olcak :)

Canım benimde evde olucak cumartesi akşamı , valla daha bohçayı hazırlamadım eşyaları aldım ama süslemesi felan daha yapılmadı , sonra pastayı ve ikramları ayarlicam pastaneye gidip, manikür pedikür.... off çok işim var çokkkkk :sinifsinif:

herşeye tek başıma koşturuyorum :umursamaz:

kızlar nasılsınız ??

biraz önce uzun bir mesaj yazdım ama silindi yanlışlıkla :((
bende tekrar yazıyorum:)

sedefcim hayırlısı olsun az kaldı inşallah istediğin gibi gitsin herşey opuyorumnanaktan

bu arada gelinlik çok hoş eğer sıkı topuzu seviyorsan çok hoş bir model

birde ben gelinliğimi 2010 sezonundan aysiradan aldım aşk olsun sositososito

kızlar ben ilk önce akay gelinliğe gittim orda bir model beğendim ve indirimden yararlanabileceğimi söylediler daha sonra aysiraya gittim orda gelinliği beğenince akaydan vazgeçtim

akay la aysira arasında 1000 tl fiyat farkı var en az

akayın fiyatları 2500 le 3500 arasında değişiyor
aysirada ise 1500 le 3000 arası ama indirim yapıyorlar size ben 2500 e aldım gelinliğimi içinde duvak çiçek dahil

yeni gelen gelinlere hoşgeldiniz diyorum düğün telşemiz bir bitsin hemen buluşalımhihoyyyt

Şebnemcim günaydın,

Hangi modeli aldım kuşum sen aysira dan resimleri var internette göstersene bakiyim?.. merak ettim.. Ya ben süslü taşlı modelleri sevmiyoum o yüzden bana hoş gelmedi tatlım sen alınma sakın :1hug:

Bu arada düğünde benim gibi beyaz converse giyecek olan varmı kızlar?.. :lepi:

sedefcim çoközendim sana ben boy fakiriyim kuzum.. 1,65 boyum nişanlım 1,86 düşün yai. o sebeple gayet topuklu platformlu falan ayakkaı giyicem resimler çkilirken daha sonrasında yedekte babet götürce kısmetse
onları giyicem :))))

sedefcim çoközendim sana ben boy fakiriyim kuzum.. 1,65 boyum nişanlım 1,86 düşün yai. o sebeple gayet topuklu platformlu falan ayakkaı giyicem resimler çkilirken daha sonrasında yedekte babet götürce kısmetse
onları giyicem :))))

oyy canumm benim bende boyum accık kısa olsaydı iyi olurdu diyorum bilmiyorumkismile
Benim aşkitomla aramızda 3-5 cm fark var o 1.84-85 felan ben tam 1.80 yanyana gelince pek fark olmuyor ama olsun ben ondan kısa görünmek istiyorum bilmiyorumkismile

Bu arada kızlar bana akıl versenize ya evde bohça felan var ama süslemek için ne alıcam ben? .. Mavi ve gümüş rengi simli kurdela aldım , güzel nazar boncukları alıcam.. başka tül felan alsammı tekrar bohçaları içine koymak için?.. bilmiyorumkismile

sedefçim aynı sıkıntı bende de var
nişana az kaldı bohçalar ayarlanıcak
biz kartona dizip götürcez büyük ihtimalle
kartonuda kurdeleyle süslemeyi düşünüyoruz

Ececim sağol fikrin için tatlım ama kartona dizmek istemiyorum ben, Gülşen kız annemde bana öyle dedi ama ben diyorum mavi jelatin alayım nazarboncuğu ve mavi - gümüş kurdela ile süslerim..

ya bide bişey daha sorucam bohçaları ilk önce saten işlemeli bohçalara sarıyoruz , sonra jelatine sarıp süslüyoruz dimi?..

Öpüyorum ikinizide Hızırlarım benim opuyorumnanaktan

Back