Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ece öldürdün beni gülmekten kaydirigubbakcemile3 bir an seni lost ta hayal ettim lülülülülülü
Kızzzllaaarrrr nişana son 1 hafta Şeniz
kızlar bu inegölde gördüğü gelinlik nasıl sizce???
cookk az kalmış herşey tamam mık?? nerde oluyor nişanın?? benımdee 20 hazıranda olcak :)
:roflol: :roflol:
sorma ya koskoca kk da inegölde yaşayan 1 kiş bile yok yaw
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan Sen hangi semtte oturacaksın osmangazi de?..merhabaa a.s. benim müstakbel eşimin ailesi de bursada oturuyo (osmangazide) yani lerde ben de kısman bursalı olucamm :)
kızlar nasılsınız ??
biraz önce uzun bir mesaj yazdım ama silindi yanlışlıkla(
bende tekrar yazıyorum:)
sedefcim hayırlısı olsun az kaldı inşallah istediğin gibi gitsin herşey opuyorumnanaktan
bu arada gelinlik çok hoş eğer sıkı topuzu seviyorsan çok hoş bir model
birde ben gelinliğimi 2010 sezonundan aysiradan aldım aşk olsun sositososito
kızlar ben ilk önce akay gelinliğe gittim orda bir model beğendim ve indirimden yararlanabileceğimi söylediler daha sonra aysiraya gittim orda gelinliği beğenince akaydan vazgeçtim
akay la aysira arasında 1000 tl fiyat farkı var en az
akayın fiyatları 2500 le 3500 arasında değişiyor
aysirada ise 1500 le 3000 arası ama indirim yapıyorlar size ben 2500 e aldım gelinliğimi içinde duvak çiçek dahil
yeni gelen gelinlere hoşgeldiniz diyorum düğün telşemiz bir bitsin hemen buluşalımhihoyyyt
sedefcim çoközendim sana ben boy fakiriyim kuzum.. 1,65 boyum nişanlım 1,86 düşün yai. o sebeple gayet topuklu platformlu falan ayakkaı giyicem resimler çkilirken daha sonrasında yedekte babet götürce kısmetse
onları giyicem :))))