Ya ben işte o erkeklerin kullandığı şeyi sevmiyorummmmm şakkıdı Hap daha mantıklı geliyor daha güvenli sanki :sinifsinif:
ya orası öyle daha güvenli açısından ama zararı hep kaıdnaa yaa:))) sonra herşey kadında hastalık olarak brikiyor artıkk kısmett düşünücez bişeyler:) bende geciktirme hapı kullanmayı düşünüyorum kızlar..düğün tarihinde bir olay olmaması için...bişey olmaz dimi bir kaç gün içsemmm
GÜNAYDIN KIZLLAAARRRRR
Dün krediyi çektim ya lanet olsun o kadar uğraştırdılarki anlatamam mecbur olmasam asla çekmezdim..
Neyse bugün borçları kapatıyorum Allah ın izni ile yerimseniben
cnm benim inşallah en kısa zamanda ödenir borçlar opuyorumnanaktan
neden kimse yok kaç gündür buralarda
bursalı gelinler nerelerdesinizzzzzlmaz:
ay kızlar 2kere yazmışım aynı mesajı sistem hatası :sm_confused:
sedefcim ne güzel oluyor herşey sizin daha nişan telaşınız varsositososito
gyirmibes cnm gelinliğimi teslim aldım geçen hafta hihoyyyt
evimizin eşyaları gelicek haziranın ilk haftası perde bakıyoruz bendeki gelişmelerde bu kadarfisfisfis
incidestancım bende pazar günü bursada değilim yazdan sonra yaparsak daha iyi olur bence
sedacım sende inşallah istediğin gibi bir kıyafet bulursun cnm dualarım seninle :Saruboceq:
Ayyy Şebnemcim bende perde bakıcam işte bizim eşyalar halılar felan hazır perdeleride hallettikmi sadece evin içine girip yerleştirmesi kalıyor boshayallersmile
Ya banyom lila-krem tonlarıda ona uygun sabunluk felan aksesuarları arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum koçtaşa felan baktım ya plastik bir sabunluğa 4-5 tane taş takmışlar 30 tl sadece sabunluğun fiyatı :1shok:
evet cnm benim valla perde bakmak amma zormuş mobilya gelinlik bile daha kolaydı halledicez kısmetse bizde yerimseniben
normal tülmü istiyorsun sedefcim sen ??
ya bende baktım koçtaştan ve tepehomedan sanırım tepehomedan alıcam dediğin gibi fiyatrları çok yüksek napalım bir kere alıcaz tabi kırmazsak kaydirigubbakcemile3 banzıları cam ben onlardan beğendim bakalım zemuszemus
daha oralara gelsek bir yerleşsem başka birşey istemiyorum :Saruboceq:
sağol sedacım düğünden sonra koyarım fotograflarını kısmetse :Saruboceq::asigim:
darısı sizlerin başına inşallah içinize siner gelinliklerinizolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?