Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.koşuşturmacadan dolayı uzun bir süre giremedim foruma.malum düğünüme 1 ay kaldı. daha yerleşemedik evimize.sıfır ev olduğu için eksikler bitmiyor,insanlar işlerini yapmaktan acizler böyle olunca da süre uzuyor. neyseki mobilyalar,halılar,perdeler seçildi çoğu hazırda bekliyor lambalardan birkaç eksik var bide evin içine girince alınacak dekoratif şeyler ve ıvor zıvırlar işte..beyin ve beden yorgunluğunu birarada yaşıyorum ama biliyorum ki 1 ay sonra her şey bitmiş olacak onun için bile değer diyorum ve tadını çıkarıyorum...herkese kolay gelsin ve tabi banadaaa:):)
sedefcimm gerilmşin tatlım... bu dönemlerde çok oluyor.. rahat ol inan bu konular hiç ama hiç kaydadeğer değil.. ben bohçayapmayalım bile dedim... saolsunlar getirdiler.. bizde götürdük.. onlar bavul yapıp getirdiler.. bizde bavul götürdük... sıkma canını yani... şebnemcim çok sevindim senin adına darısı başıma..kızlar şu düğünleri bi atlatalımda buluşalım bursada...
tatlım ben klasik tül ve perde istiyorum öyle katlamalı felan istemiyorum..
tepehome aklıma gelmemişti hiç orayada bakiyim ben, valla bacım cam olanları almaya yemiyor gözüm sakarımdır biraz valla kırarım ben plastik çok bile bana kaydirigubbakcemile3
Şebnemmmm gelinliğin resimlerini bekliyorum yaaa çok merak ettimmm !!!!
sedefcimm gerilmşin tatlım... bu dönemlerde çok oluyor.. rahat ol inan bu konular hiç ama hiç kaydadeğer değil.. ben bohçayapmayalım bile dedim... saolsunlar getirdiler.. bizde götürdük.. onlar bavul yapıp getirdiler.. bizde bavul götürdük... sıkma canını yani... şebnemcim çok sevindim senin adına darısı başıma..kızlar şu düğünleri bi atlatalımda buluşalım bursada...
kızlar ya biraz önce biraz önce haberlerde okudumbursalı gencler balayına bodruma giderken akşam kaza geçirmişler izmir yolunda....ve kız hayatını kaybetmıs damat yaşıyor nasıl üzüldüüüüm anlatamam hemen buraya yazayım dedım aklıma sizler geldinizz..hepimiz herşey
in hayırlısını isteyelim sağlıkla...en önemlisi bu bu akşam anladım,paraymış,sorunlarmıs....sevdiklerimizi kırmayalım...hepinizi öpüyoruummm
kızlar ya biraz önce biraz önce haberlerde okudumbursalı gencler balayına bodruma giderken akşam kaza geçirmişler izmir yolunda....ve kız hayatını kaybetmıs damat yaşıyor nasıl üzüldüüüüm anlatamam hemen buraya yazayım dedım aklıma sizler geldinizz..hepimiz herşey
in hayırlısını isteyelim sağlıkla...en önemlisi bu bu akşam anladım,paraymış,sorunlarmıs....sevdiklerimizi kırmayalım...hepinizi öpüyoruummm
günaydın kızlar
o bursalı ölen çiftler inegölden
ve benim sözlümün komşusuymuş
damat arkadaşıymış hatta düğüne gitmişler
şokta hala daha hepsi