• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Şebnemmmm gelinliğin resimlerini bekliyorum yaaa çok merak ettimmm !!!!

merhaba kızlar.koşuşturmacadan dolayı uzun bir süre giremedim foruma.malum düğünüme 1 ay kaldı. daha yerleşemedik evimize.sıfır ev olduğu için eksikler bitmiyor,insanlar işlerini yapmaktan acizler böyle olunca da süre uzuyor. neyseki mobilyalar,halılar,perdeler seçildi çoğu hazırda bekliyor lambalardan birkaç eksik var bide evin içine girince alınacak dekoratif şeyler ve ıvor zıvırlar işte..beyin ve beden yorgunluğunu birarada yaşıyorum ama biliyorum ki 1 ay sonra her şey bitmiş olacak onun için bile değer diyorum ve tadını çıkarıyorum...herkese kolay gelsin ve tabi banadaaa:):)

merhaba kızlar.koşuşturmacadan dolayı uzun bir süre giremedim foruma.malum düğünüme 1 ay kaldı. daha yerleşemedik evimize.sıfır ev olduğu için eksikler bitmiyor,insanlar işlerini yapmaktan acizler böyle olunca da süre uzuyor. neyseki mobilyalar,halılar,perdeler seçildi çoğu hazırda bekliyor lambalardan birkaç eksik var bide evin içine girince alınacak dekoratif şeyler ve ıvor zıvırlar işte..beyin ve beden yorgunluğunu birarada yaşıyorum ama biliyorum ki 1 ay sonra her şey bitmiş olacak onun için bile değer diyorum ve tadını çıkarıyorum...herkese kolay gelsin ve tabi banadaaa:):)

Ay canım ne güzel bende senin durumundayım eşyalar felan tamam bizdede perde ve avize seçimi kaldı sadece , 1,5 hafta sonra nişanım var ama keyfini çıkramıyorum ailelr yüzünden inanılmaz gerginim :umursamaz:

En son kızlar biliyor nişan bohçası yerine bavul hazırlamaya karar vermiştim dün gidip siyah bir bavul aldım sözde iki tarafta bavul hazırlicaktı, annemde dalga geçiyordu '' sen bavulu hazırlarsın onlar poşete koyup getirirler '' diye... Dediğide oldu beyefendi ile sabah görüştük onlar bavul hazırlamicaklarmış(!) normal bohça yapıcaklarmış.. :umursamaz: Bende sinir oldum şimdi bavulu kardeşime bırakıcam bu yaz tatile gidicekti zaten seneye de askere gidicek ona yeter orta boy almıştım zaten.. Bende bohçalara koyucam onlar gibi gitsin alsanaalsanasmile Çok sinir oluyorum :oklava:

Kızlar dün banyo aksesuarı aldım morlu akriliklerden çok güzel fiyatıda çok uygun ;
Sürahi bardak takımı aldım; (bu modelin aynısı ama turuncu ve yeşil elmaları var çiçek yerine)
$sabunluk.webp
http://www.urundepom.com/default.asp?git=9&urun=243312

Pembe güllü bir çay tepsisi aldım bideee :utangac:

sedefcimm gerilmşin tatlım... bu dönemlerde çok oluyor.. rahat ol inan bu konular hiç ama hiç kaydadeğer değil.. ben bohçayapmayalım bile dedim... saolsunlar getirdiler.. bizde götürdük.. onlar bavul yapıp getirdiler.. bizde bavul götürdük... sıkma canını yani... şebnemcim çok sevindim senin adına darısı başıma..kızlar şu düğünleri bi atlatalımda buluşalım bursada...

sedefcimm gerilmşin tatlım... bu dönemlerde çok oluyor.. rahat ol inan bu konular hiç ama hiç kaydadeğer değil.. ben bohçayapmayalım bile dedim... saolsunlar getirdiler.. bizde götürdük.. onlar bavul yapıp getirdiler.. bizde bavul götürdük... sıkma canını yani... şebnemcim çok sevindim senin adına darısı başıma..kızlar şu düğünleri bi atlatalımda buluşalım bursada...

Biliyorum tatlım kayda değer değil sonradan düşünüp kendi kendime hem kızıyorum bu günlerimi zehir ettiğim için hemde halime gülüyorum kaydirigubbakcemile3
Şu düğünü bir atlatsak off Allahım nasıl rahatlicam inanamazsınız :kedi:

Mutlaka buluşalım :lepi: bu arada yaşlar kaç bayanlar merak ettim yaa :utangac:

Ben başliyim 21 :1rolleyes:

kızlar ya biraz önce biraz önce haberlerde okudum :( bursalı gencler balayına bodruma giderken akşam kaza geçirmişler izmir yolunda....ve kız hayatını kaybetmıs damat yaşıyor nasıl üzüldüüüüm anlatamam hemen buraya yazayım dedım aklıma sizler geldinizz..hepimiz herşey
in hayırlısını isteyelim sağlıkla...en önemlisi bu bu akşam anladım,paraymış,sorunlarmıs....sevdiklerimizi kırmayalım...hepinizi öpüyoruummm

sedaemre çok haklısın canım bende akşam duydum kapı komşumuzun çok yakın akrabasıymış bir süre şok oldum kaldım neleri neleri takıyoruz kafamıza Allah sağlıkla yaşamak nasip etsin

tatlım ben klasik tül ve perde istiyorum öyle katlamalı felan istemiyorum..
tepehome aklıma gelmemişti hiç orayada bakiyim ben, valla bacım cam olanları almaya yemiyor gözüm sakarımdır biraz valla kırarım ben plastik çok bile bana kaydirigubbakcemile3

cnm ben kısmetse katlamalı perde istiyorum kocaman tüller içimi sıkıyor kaydirigubbakcemile3 bak cnm tepehome da çok güzel şeyler var

Şebnemmmm gelinliğin resimlerini bekliyorum yaaa çok merak ettimmm !!!!

cnm en kısa zamanda eklerim sizin içinopuyorumnanaktan

cnm çok teşekkür ederim darısı başına inşallah

bitisin şu düğünlerde rahata huzura erelim cnm sonra günler bizim hihoyyyt

kızlar ya biraz önce biraz önce haberlerde okudum :( bursalı gencler balayına bodruma giderken akşam kaza geçirmişler izmir yolunda....ve kız hayatını kaybetmıs damat yaşıyor nasıl üzüldüüüüm anlatamam hemen buraya yazayım dedım aklıma sizler geldinizz..hepimiz herşey
in hayırlısını isteyelim sağlıkla...en önemlisi bu bu akşam anladım,paraymış,sorunlarmıs....sevdiklerimizi kırmayalım...hepinizi öpüyoruummm

ay cnm çok üzüldüm ya allah korusun hepimizi :Saruboceq:
hepimize önce sağlık sonra huzur ve mutluluk versin allah şu günlerimizide atlatalım hayırlısıyla boshayallersmile

kızlar bu arada ben 24 üm 1 gün sonra dolu dolu 25 olucam :lepi::içelim:

Haklısın aslında bende okudum dün bu haberi nasıl kötü oldum anlatamam bide düğün resimlerini felan eklemişler hemen aklıma ilk önce biz :çok üzgünüm: Sonra da siz geldiniz senağlama Çok fena oldum yaaa Allahım yazdıysan boz gösterme hiçkimseye yaşatma bu acıyı :Saruboceq: yada onun canını alıcaksa benimkinide alsın ben dayanamam :gitme:

Bursanın kadifeli ve çıtır gelinleri günaydın bu arada Şeniz :lepi:

günaydın kızlar

o bursalı ölen çiftler inegölden
ve benim sözlümün komşusuymuş
damat arkadaşıymış hatta düğüne gitmişler
şokta hala daha hepsi

günaydın kızlar

o bursalı ölen çiftler inegölden
ve benim sözlümün komşusuymuş
damat arkadaşıymış hatta düğüne gitmişler
şokta hala daha hepsi

ah ah ah Allahım sabır versin o çocuğa çok zor dayanmak Allahım aklım almıyor benim sabır versin yarabbim :gitme: :Saruboceq:

Back