Bursalı mısın Kadifeli gelin ? :))

Kızlar günaydın..

Bugün sebebsiz bir mutsuzluk var üzerimde , aslında tam olarakta sebebsiz değil..
Dün akşam albümlere bakıyordum herkes ne güzel nişanını yapıyor düğününü yapıyor o gün özel olsun diye uğraşıyor.. Birde kendimi düşündüm, birşeye sahip olmak için diğerinden vazgeçmem gerekiyor.. Nişan desen evde aile arasında , düğün zaten yapamıyorum.. Nikahtan evlenip gidicez :çok üzgünüm: Hep içimde bir ukte kalıcak biliyorum :çok üzgünüm: Ne zormuş Allahım bu günler.. mafoldumben

Bakıyorum herkesin ailesinin yüzünde bir gülümseme bir tebessüm.. ınsanların gözlerinin içi gülüyor kızları evleniyor diye..
Ben ise tek başımayım.. kimse hiçbirşeye karışmıyor.. destek olmuyor.. ailemin tek yaptığı benimle dalga geçmek..
Kimse evlenicem diye mutlu olmuyor ''aman bir an önce gitte... '' diye bitiyor her konuşma.. Emanet bırakılmış mal gibi hissediyorum kendimi başına bir iş gelmeden sahibine teslim edilmeye çalışan eşya muamelesi görüyorum sanki..

Hayatımın en güzel günlerini bu şekilde üzgün geçiriyorum ben.. Gelinlik felan umrumda değil o kadar sıkılmışım bıkmışım ki artık hiçbirşey ile uğraşmak istemiyorum.. Önümüzde bir nişan var ama gram hevesim yok elbisemi bile o beğendi diye artık uğraşmak istemiyorum diye tamam dedim aldım.. O bari üzülmesin diye sahte mutluluk havalarındayım, ama içim parça parça kan ağlıyor.. Haketmediğim şeyleri yaşıyorum, yaşarken içimde gizli bir nefret büyüyor... Artık gözlerimin içi gülmüyor..

Son düzenleme:
canım ya kıyamam böyle şeyler söyleme... bence şuanın tadını çıkar.. bırak nikah olsn sonrasında yemek gibi bi org. yaparsınız. bizimkilerde inan hiçbişeye karışmıyo. nişan için ben tuttum salonu.. parasını ben ödedim mobilya beyazeşya biz nişanlımla ortak aldık herşeyi..
ya senden farkım yok ama inan hayat hiç üzülmeye değmiyor.. sevilmek kadar güzel bir duygu yok bu dünyada... bana inan canım..

revindell o kadar açık dökmüşsün ki içini üzülme demek gelmiyor elden ama herşey yaşanılan her duygu insanlar için evet belki bu günler zor geçiyor olabilir ama sonu güzel olacak inşallah nasıl olduğu çok mu önemli sevdiğin insanla mutluluğa adım atıyorsun sonsuza kadar elini güvenle tutacağın biri olacak yanında ve senin mutluluğunla mutlu olabilen...
bu günleri zehir etme kendine mutluluk taklidi değil mutluluk aksın gözlerinden..
en güzellerini hak ediyorsun Allah da yardımcın olsun inşallah

canım bewnım bunlar geçici şeyler allah sizin mutlulşugunuzu sağlıgınızı elimizden hiç almasın....

revindell ne yazacagımı unutturdun bana valla...kendi msjımı yazmadan gidiyordumm
bu gün tam 4 gün 4 ay 4 saat sonra evliyiiimmmmmmmm.......

Ay kızlar bütün gün bakamadım foruma çok yoğun çalışıyordum..

Bir buhrandı geldi geçti işte ara sıra dertleniyorum içimi dökmek iyi geldi biraz.. zemuszemus

Haklısın Sedacım sağlıktan daha önemli birşey yok , gerçekten yok... Sağlığımız olsunda herşeyin üstünden geliriz Allah ın izni ile..

Veee Gülşencim senden de Allah razı olsun haklısın sevilmek kadar güzel bir şey yok

Sedacımmm hadi az kaldı bakalım hayırlısı tatlım Allah daim etsin mutluluğunuzu kem gözlerden korusun a.s.

Az kaldı şurda birkaç ay sonra onun yanında kollarında olucam hep opuyorumnanaktan Kendimede onada zehir etmeye hakkım yok bu günleri...

ınci canım haklısın bunları düşünerek kendimide bitanemide üzüyorum ... ben kahrolsamda onun üzülmesine dayanamam asla off bugün çok bunalımdın zaten onada soğuk davranmışım regl bunalımı yarın geçer dedim ölee şeker verdik avuttuk bebeğimizi kaydirigubbakcemile3

ya pardon ama istenmeyen bir durum sözkonusumu? yani ailen nasıl sana başından savar gibi davranabilirki anlayamıyorum belkide sen büyütüyorsundur canım buara bende biraz öyleyim yani evimden uzağa gidicem bilmediğim bir yerde yaşamak zorunda arkadaşlarımdan ailemden ayrı kalıcam bunlara takılıp üzülüyorum bazen ama annem bitanem hep arkamda hep destek tam destek modunda takma kafana derim kendimize yapıyoruz böyle cici gelinler olcaz bizzzolumunekankayizsmile

Ya istenmeme durumu yok aslında canım ama babam hep kendi çevremden bankacı birisini bulmamı istedi ama ben gönlümün istediğine gitmeyi tercih ettim biraz ordan sıkıntımız var gibi.. belkide ben büyütüyorumdur bilmiyorum haklı olabilirsin :çok üzgünüm:

kızlaaarrrr
bursalı kadifeli gelinlerrr
şampiyonluğumuzz hayırlı olsunnn :)

YEŞıLLL BEYAZZ EN BÜYÜKK BURSAAA ŞAMPıYONN BURSAAAAA :)

kızlaaarrrr
bursalı kadifeli gelinlerrr
şampiyonluğumuzz hayırlı olsunnn :)

YEŞİLLL BEYAZZ EN BÜYÜKK BURSAAA ŞAMPİYONN BURSAAAAA :)

Hoş her ne kadar Beşiktaşlı (sevgilim zorla yaptı kızlar Eski GS liyiz naniknanik ) olsakta Bursa nın şampiyonluğuna sevindim :hooray: hihoyyyt

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile:lepi:Şenizbursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazemuszemusaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Kızlar evlenmeden önce korunma yöntemi için doktora gitmeyi düşünüyormusunuz?...

canım benim bende aynı şeyi soracaktım amabi türlü fırsatım olmadı .. bende gtmeyi düşünüyorumm...

canım benim bende aynı şeyi soracaktım amabi türlü fırsatım olmadı .. bende gtmeyi düşünüyorumm...

Ya ben tek başıma giderim muayene felan ediyorlarmış sonra en uygun hapı veriyormuş ( Ben hap kullanırım diye düşünüyorum kızlar )

valla canım bilmiyorum bende hap kullanmayı düşünüyorum.. dha önceden kadın doğumcu tecrübeerim oldu benim regl dönemlerim feci sancılı geçiyo ondan dolayı gitmiştim.. şimdide doğum kontrol için giderim herhalde..

kızlar sorasam ayıp mı neden hap kullanacaksınız ki??? :) doktor arkadasım derki yeni evliler dogum korunma yöntemlerini sonra kullansın 6 aydan sonra...sonra çünkü bizler hap işçiyoruz sıonra bebek olmayınca da yan etkiler zamanla bizde çıkyor...bence erkekler kullanmalı diye düşünüyorum..

Ya ben işte o erkeklerin kullandığı şeyi sevmiyorummmmm şakkıdı Hap daha mantıklı geliyor daha güvenli sanki :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…