Kızlar günaydın..
Bugün sebebsiz bir mutsuzluk var üzerimde , aslında tam olarakta sebebsiz değil..
Dün akşam albümlere bakıyordum herkes ne güzel nişanını yapıyor düğününü yapıyor o gün özel olsun diye uğraşıyor.. Birde kendimi düşündüm, birşeye sahip olmak için diğerinden vazgeçmem gerekiyor.. Nişan desen evde aile arasında , düğün zaten yapamıyorum.. Nikahtan evlenip gidicez :çok üzgünüm: Hep içimde bir ukte kalıcak biliyorum :çok üzgünüm: Ne zormuş Allahım bu günler.. mafoldumben
Bakıyorum herkesin ailesinin yüzünde bir gülümseme bir tebessüm.. İnsanların gözlerinin içi gülüyor kızları evleniyor diye..
Ben ise tek başımayım.. kimse hiçbirşeye karışmıyor.. destek olmuyor.. ailemin tek yaptığı benimle dalga geçmek..
Kimse evlenicem diye mutlu olmuyor ''aman bir an önce gitte... '' diye bitiyor her konuşma.. Emanet bırakılmış mal gibi hissediyorum kendimi başına bir iş gelmeden sahibine teslim edilmeye çalışan eşya muamelesi görüyorum sanki..
Hayatımın en güzel günlerini bu şekilde üzgün geçiriyorum ben.. Gelinlik felan umrumda değil o kadar sıkılmışım bıkmışım ki artık hiçbirşey ile uğraşmak istemiyorum.. Önümüzde bir nişan var ama gram hevesim yok elbisemi bile o beğendi diye artık uğraşmak istemiyorum diye tamam dedim aldım.. O bari üzülmesin diye sahte mutluluk havalarındayım, ama içim parça parça kan ağlıyor.. Haketmediğim şeyleri yaşıyorum, yaşarken içimde gizli bir nefret büyüyor... Artık gözlerimin içi gülmüyor..
ya pardon ama istenmeyen bir durum sözkonusumu? yani ailen nasıl sana başından savar gibi davranabilirki anlayamıyorum belkide sen büyütüyorsundur canım buara bende biraz öyleyim yani evimden uzağa gidicem bilmediğim bir yerde yaşamak zorunda arkadaşlarımdan ailemden ayrı kalıcam bunlara takılıp üzülüyorum bazen ama annem bitanem hep arkamda hep destek tam destek modunda takma kafana derim kendimize yapıyoruz böyle cici gelinler olcaz bizzzolumunekankayizsmile
kızlaaarrrr
bursalı kadifeli gelinlerrr
şampiyonluğumuzz hayırlı olsunnn :)
YEŞİLLL BEYAZZ EN BÜYÜKK BURSAAA ŞAMPİYONN BURSAAAAA :)
canım benim bende aynı şeyi soracaktım amabi türlü fırsatım olmadı .. bende gtmeyi düşünüyorumm...
kızlar sorasam ayıp mı neden hap kullanacaksınız ki??? :) doktor arkadasım derki yeni evliler dogum korunma yöntemlerini sonra kullansın 6 aydan sonra...sonra çünkü bizler hap işçiyoruz sıonra bebek olmayınca da yan etkiler zamanla bizde çıkyor...bence erkekler kullanmalı diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?